Sayfa 196/1195 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

1.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    200-300 kişi amma çok ses ediyorsunuz..

cengiz holding ziyareti sonrası mesafeliyim, eski düzenin devamına işaret ... ilerde yargılama sürecini başlatma taahhüdünde bulunmayan adaya oy vermeyi düşünmüyorum

2.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    cengiz holding ziyareti sonrası mesafeliyim, eski düzenin devamına işaret ... ilerde yargılama sürecini başlatma taahhüdünde bulunmayan adaya oy vermeyi düşünmüyorum
    onu kaçırmışım..
    kılıçtar malum kardeşlere geçmiş olsun telefonu açtığında çiziği attım, tipeksi de vurdum

muhalefet yoktur aynı fabrikanın farklı ürünleri vardır tezimi kanıtladıkları için de mutluyum..
    Memento mori

Diktatorun silahsoru gelmis hemen gemi batinca.

Ne farkeder nukleer teroristi ha Amerika vurmus ha E.T!

4. Kozmetik degişim ile abd'nin yol haritasını uygulamasına devam etmemiz bekleniyor ... mültecileri ümit özdağ hariçinde konuşan yok...

Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Gemileri batıran, generalleri öldüren abd..

https://www.nytimes.com/2022/05/04/u...-ukraine.html?
    ruslar bizim suriyede askerleri katletti neredeydin usta...dostumuz değiller bizim.

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    ruslar bizim suriyede askerleri katletti neredeydin usta...dostumuz değiller bizim.
    Muahahahaha. Ukraklarin Neptunu gecti bunun da icinden, arkadas da ezik ezik dolasiyor ABD vurmus diye.

Neyse sen gencsin, benim gibi bilmiyorsun olaylari. ABD'yi sevmezler buyuklerimiz Kibris ambargolarindan dolayi.

Ha bir de kapitalistleri hic sevmezler. Hepimizin gidip commiler gibi ot cayir pamuk ekmemizi, el ele kol kola ates cemberi etrafinda kumbaya soyleyerek vaktimizi gecirmemizi isterler.

Dubi'deki evimin fiyati %60 artti 3 ayda. Orasi Turkiye degil, kur sabit. Butun diktatorden kacan Ruslar geldi. ABD Baba dunyada hicbir yere gitmelerine izin vermiyor artik!

Insanliga zararli, ama benim her tarafima yararli bir global diktator cikti bu. Lokal diktator gibi degil.

8.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Rusyanın dostumuz olduğu iddiasında bulunmadım.. abd ve Rusya imparatorluk içgüdüsü ile hareket ediyor bu tarz ülkelerde dostluklardan ziyade sömürgelik öne cıkar ..

Fransa cumhurbaşkanı Francois Mitterrand :

Fransa bilmiyor ama biz Amerika ile savaş halindeyiz. Evet, kalıcı bir savaş, hayati bir savaş, ekonomik bir savaş, görünüşe göre ölümü olmayan bir savaş. Evet, Amerikalılar çok sert, açgözlüler, dünya üzerinde bölünmez bir güç istiyorlar.

Sayfa 196/1195 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •