Aynı muhabbetleri ısrarla DYHOL-DOHOL de ısıtıp ısıtıp dile getirdiler.Yatırımcı 0,3-0,5 tl lere DYHOL-DOHOL lerini teslim etti şimdi kaç lira 8,21.
Değil mevcut iktidar hiç kimsenin bu ülkede İş bankasına el koymaya gücü yetmez.
Printable View
Adamlar endeks yükselmesin diye 1 tane bile hisse geri alımı yapmadı,
Hisse PD/DD
ISCTR : 0.54
GARAN : 0.61
AKBNK : 0.50
VAKBN : 0.65
YKBNK : 0.60
HALKB : 0.75
TSKB : 0.79
ALBRK : 0.73
SKBNK : 0.80
ICBCT : 1.75
10 maddede siyasetin simdiye kadar Is Bankasi, bankalara ve borsaya etkilerini anlattim. 300 madde daha koyar, her birine de 3 sayfa yazabilirim ama uzatmadim.
Siyaset diye butun yazilarimi sikayet eden cikip da bir maddeye "Bu dogru degil" dedi mi? Diyemez. Cunku amac, nemalandigi sistemin gerceklerini yazani susturmak, bastirmaktir. Dogrunun ne oldugunu cunku o da bilir. Sark kurnazinda noksan olan akil degil, ahlaktir.
2 ay sonra Hisse PD/DD
VAKBN : 1.10
HALKB : 1.30
Gercek PD/DD
VAKBN : 0.16
HALKB : 0.18
Kamu bankalarinda 2 kere tahsisli sermaye artirimi yapilip hissenin fiyati artirilmadan piyasa degeri artirilmistir.
3. su de onaylandi.
Yalancısın hani nerede kopyala bakalım şuraya 3. cünün onayını?
Kötü niyetlisin HALKB millete 5 liraya sattırttın hisselerini.Devlet sermaye koydu şimdi 12,5 yatırımcı birşey koydu mu. Senin hazımsızlığın ne? Haklı çıkamamak. HALKB de tahsislilerin peşine 2 lira hedef verenlere karşı durdun mu? Hayır. Onlarla beraber duruma çanak tuttun mu?Tuttun.Buna kim karşı çıktı. Ben.Sonuç ne oldu.Bu da sana kapak olsun. Çünkü bilgi senin siyasi heyezanlarınla yaptığın finansal atmasyonlardan üstündür. Allaha çok şükür ki bu bende var sana karşı durabildim.ve Her zaman duracağım.Arşivlerde oralarda.
Sen buralarda yazı yazmasına izin verilecek çapta biri değilsin.Kendini otorite gibi göstermeye çalışıyorsun. Değilsin. Hatta muhatap alınacak insan bile değilsin.Bunu da buraları okuyanlar bilsin diye yapıyorum.Yoksa yaptığın atmasyonlar umrumda değil bana da zarar veremez.
Yatırımcıya da zarar veremesin diye seninle muhatap olmak zorunda kalıyorum.
Halkbank ve Vakıfbank'ın tahsisli sermaye artırımına Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay çıktı.
02:36 - 28.03.2023
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) haftalık bültenine yayınlandı.
Kurul, Halkbank'ın 4 milyar 969 milyon 121 bin liralık, Vakıfbank'ın ise 7 milyar 111 milyon 364 bin liralık tahsisli sermaye artırımını onayladı.
Kafan mı güzel yoksa bu kadar cahilmisin o 2. tahsisli başvurunun onayı olmasın. Zaten 29.03.2023 günü gerçekleşti.
Senin matriks ekranın yok mu?
Sen böyle bu kafayla mı HALKB topiğinde bir de 29 marttan bu yana yazı yazıyorsun. Yalancısın. Nokta.
Diğer tüm yazdığın şeylerde aynen böyle.
Hisse net yönetimi bakın ben bu kişinin atmasyonlarını düzeltme mercii değilim bu kişiye gerekeni yapın.
İŞ BANKASI ALMAYAN VAR MI
RAHAT OLUN ARKADAŞLAR
kavgaya gerek yok bence
Dün yazmıştım; yeni ekonomi kurmayları vb açıklamalar ile piyasanın önü açılır ….
Belirsizliklerin ortadan kalktığı ve fazlaca alternatif ekonomi yaklaşımlarının olmadığı bir döneme giriyoruz. Daha fazla akıntıya karşı kürek çekilmeyeceğini düşünüyorum. Faiz sebep enflasyon sonuç ….. bitmiştir. Bunun getirdiği yıkım ortadadır. Rasyonel aklın hakim olduğu yeni ekonomi politikaları ile ekonomide hasar tespiti ve çözümlerle yola çıkılacaktır.
Piyasaların ve bankacılık sektörünün daha fazla güvene ihtiyaç duyulduğu ortamda piyasaların nefes alacağı iklim yaratılacaktır 👍
Kavga etmiyorum Sayın DeNiz Ali o kim ki kavga edeceğim. Onun hiçbir yazdığı kelimeye önem vermiyorum sana da tavsiye ederim ve de herkese.
Cehaleti paçadan akıyor burada olma sebebi de zaten hisse falan değil.Arada o zehirli dili ile siyasi yazı yazmak için burada ben yemiyorum artık. Sana da karşı durmanı tavsiye ederim. Zira biliyorsun haksızlığa yanlışa karşı durmak erdemdir.
Elinde malı olan adam İş bankasına el konacak diye ısıtıp ısıtıp burada önümüze koymaya kalkmaz. Ancak bunu short olan yapar. Kusurabakma sen biraz fazla iyi niyetlisin.
Onun burada yıllardır size yutturmaya çalıştığı değişim ne ben onu da çok iyi biliyorum.
tavan olucak günde barış ilan edelim
güzelim iş bankası forumuna güneş doğsun arkadaşlar
siyasi duyularla yazı yazmaya gerek yok BU ülke hepimizin ve çocuklarımızın , o şu parti malı değildir ,
atatürk türk gençliğine emanet etti ülkemizi çalışalım emek harcayalım ülkemizi sevelim gerisi boş bence
3. tahsisli bu. Devlet 11 dolardan yatirimciya gecirdigi mallari 20 sentten aldi hisse fiyatini artirmadan. Bunu savunmaya kalkan eleman nasil biri ola ki?
Lutfen bana karsi bir daha birsey yazma. Ben senden tiksiniyorum dedim 6 ay once, bir daha da sahsina birsey yazmadim.
https://i.ibb.co/rFRm0NW/halkb.jpg
Sen kimsin benden tiksiniyorsun. Senden daha iğrenci mi var buralarda.Sıkar çünkü bana karşı yazı yazmak pabuç pahallı.
Yatırımcıya zarardan başka ne yapmışsın buralarda.Çağır şimdi destekci yan hesapları da onları da bekliyorum.
Sulanma etkisi de olmuş mu? Sen satıp İrana yatırım yapsana.
Hani ne oldu niye yükseldi bu hisse bugün?Ne oldu. Hani yükselmezdi bu şartlarda?
Yurtdışında olup sanki ülkenin dertleri ile dertleniyor ayağı niye yapıyorsun yıllardır?
Yeter yahu sabahtan akşama kadar saldırgan üslup sürekli şikayet sürekli yönetime ona buna laf .. Siz biraz dinlenin bu kadar olmaz , sürekli insanlara kafan mı güzel yok cahilmisin, sulanma etkisi olmuş , iran’a yatırım yap , bizlere aynı emir şeklinde şikayetler ..
Tesekkurler.
Saka gibi. Bir veri koyuyorsun, hakaretler ithamlar.
KAP haberini koyuyorsun yanlis yazdigini gostermek icin. Yine hakaretler ithamlar cevirme.
Ucuncu kez onu da curutuyorsun. Yuzu kizaracagina yine cevirmeye calisiyor. Hicbir sekilde yenemezsin. Ulkem adina uzgunum.
bugün de tavan olamadık mı acaba
iş bankası forumda yazan okuyan kalmadı
borsa al ver al ver tavan çöz tavan ol bir tür rulet döndü
hiç bir temel veriye uygun alım ve yatırım kararını yücelten ortam yok
ülke olarak ya kumarı aşırı seviyoruz ya da borsada balinalar ıslatıp ıslatıp dayak atma manyağı olmuşlar
devlet borsaya %3 tavan sınırı getirse 6 ay bu adamlar ıslah olurlar aslında tüm balina ve pala yatırımcı hesapları ifşa olsa gün içi haftalık ve aylık operasyon açığa çıkartılsa bu borsa belki de düzelecek
aracı kurumalr aralarında anlaşıp faizi %80 çıkarttılarsa bu konuda devlet spk sessiz kalmamalı yatırımcı zor durumda bırakılmamalı
Burayi okuyup da "abi adam sunu demis" diyerek
bogazina kadar mala gömülen
ya da malinin tümünü bosaltan
salak var mi sizce?
Bence yok
twitter zaten millete akil verenlerle dolu
burasi daha rafine ama burada da cok fazla ve gereksiz harala gürele var
özellikle hareketli günlerde
ben mesela ilgili ilgisiz her seyi okurum ve kararlarimda kimseyi hicbir sekilde s2lemem
gercekten bu muhabbeti anlamiyorum, isteyen istedigini yazsin, isteyen salak da buna inansin
zaten forumun amaci bu degil mi?
yaniltici yazi yazmak Kanunen Suc
yani burada robin hood`culaga soyunmaya gerek yok
KY`yi koruyorum... gececeksin bunlari, burada KY falan yok ki?
adam is bankasina devlet el koyacak yaziyor, yazsin sorun yok, TVF`na da gecebilir, gecmiste benzer davalar oldu vs.
ama detaylari, gecmisi bilmeden yazmak aslinda komik oluyor:
% 6.19 geri alim hisse var (pasif)
%28.09 Atatürk/chp hissesi var
ama sandik`in hissesi %39.19 yani munzam cogunlukta
chp hissesi kamulassa bile munzam cogunlukta
adamin bundan haberi yok, laf soktum saniyor
bu herife cevap vermeye gerek yok ki?
falanca okursa inanirmis da... gececeksin abicim bunlari
Her şey iyi güzelde bazı kişilerin her iki kelimesinden biri siyasi amaçlı. Eğer o kadar siyasete meraklıysan yazacağın yer burası olmasa gerek. Sayın MedwiG bu tür içerikli yazılar yazanlarada aynı duyarlılığı göstermeni beklerdim. Bu forum bildiğim kadarıyla siyaset meydanı değil. Aynı içerikli yazıları ısıtıp ısıtıp forumda yayınlamanın kime faydası var ve kime hizmet eder. Evet kimse salak değil , bu tür yazılara devam edenlerin gerçek amaçlarının ne olduğunuda bilecek kadarda akıllılar.
hakkaten siyasi mesajların var ise bu mesajlarının yeri burası değil.
ISCTR ile doğrudan veya dolaylı alakası olmayan sözlerini başka yerde yumurtla.
depeche katılıyorum eski dosyaları inceleyince sorun yok sandıkta bulunan hisseler kamuya geçse bile hakim ortak kimseyi yapmıyor BU AÇIK
ROBİN HOOD İŞİ KONUSUNDA ky burayı okumyor haklısın kimseye faydamız dokunmaz
ancak fikir veririz
bu biraz yanlis olmus:
munzam=sandik=tecim yapi= efes holding gibi düsünebilirsiniz
munzam is bankasi emeklilerinin vakfi sahipligi degisemez
chp hisseleri=Atatürk hisseleri
son durum
Sandik/Munzam 38.20%
Sandik/EfesHolding 0.54%
Sandik/TecimLtd 0.45%
------------------------------
yani Munzam toplami 39.19
CHP/Atatürk hissleri ise 28.09%
Deniz Ali,
Sizi Halkb forumundan hatırlıyor gibiyim, gazeteci ve CHP parti meclis üyesi miydiniz?
Chp yönetimini yakınlığım vardı gazeteci olmak istediğimi yazdım ama parti üyeliğim yoktur ayrıca olsa bile sert şekilde parti içi muhalefet etmek de farzdır .
Siyasetten korkmayın ben emlak ve inşaat işleri yapıyordum bırakma aşamasındayım , siyaset ruhen yıpratıcı bir alan konulmamak belki de en hayırlısı …
Hangi partiye yakın olduğun değil arkadaşların ikazlarına uygun olarak az laf çok takip diyorum bundan sonra rahatsızlık vermek istemem , forum seyyar satıcı dükkanına dönmesin haklı arkadaşlar !!
Bankalarin hepsi tavan. Bir kamular ve bu. Kamularin performansi niye bu kadar kotu acaba. Demek ki degisim gelseydi onlar da ucacakti. Belki de hisse fiyati artirilmadan ayarlanan PD/DD'dir.
[img]http://share.matriksdata.com/Images/202305301714483310.pngimgurl]
nasıl bir boka bulaşmışız yahu tavan olmayan tek özel banka gerçekten çok iğrenç bi banka yönetimi ve yönetim kurulu var demekki kimse işbankasına güvenmiyor... hayret yahu.
fyi yarin bddk aylik rapor geliyor (14:00)
Bakalim acaba Nisan`da neler olmus
kim der ATATÜRKÜN KURDUĞU BANKA DİYE.bankanın yöticileri atatürkün tırnağı olmaya layık değil miş. yazıklar olsun.
Kardesim onun adi var: Hukumet. Is Bankasi 4 milyar dolar kar yapti, yavrulari hala para basiyor.
Degisim gelseydi hem ulkemiz icin guzel gunleri, hem de Is Bankasinda 20'leri konusuyor olacaktik.
Daha bu ne. Ikide bir ortaya firlatilmaya baslansin simdi o hikaye... gorursun nasil taban yedigini gecen senelerde oldugu gibi.
sayın 666 12,5 maliyetim var oraya gelsin saniye durmam işbankasında. inşallah cumhurbaşkanımız iş bankasını kafaya takmaz. takarsa bu bok kuyusunda boğuluruz.dua edelimde cumhurbaşkanı iş bankası ile uğraşmasın uğraşırsa felaketimiz olur.senin dediğin değişim falan olmaz halk istemiyor.umarım mehmet şimşek gibi biri ekonominin direksiyonuna geçerse ozaman iş bankası 15-16 tl leri görür.aksi takdirde ekmeğe muhtaş hale geliriz.bu böyle biline.
Is Bankasina birsey olmaz da piyasa kotu fiyatliyor maalesef. Ve bu konu isitilip isitilip getiriliyordu.
Aslinda mantikli bakarsak bu bir arz-talep meselesi. Borsaya cok yatirimci geldi, ama gelenler caiz degil diye bankalara ugramadi. Kurumsallar da gelmiyor zaten.
Yapi Krediden baska tavanlarda cok az mal vardi zaten bugun. Ben de senin gibi cikmayi planlayanlardanim, sadece zaten yok saydigim Halklarimi birakacagim. Koyun-bacak.
http://share.matriksdata.com/Images/...1953286748.png
[QUOTE=666;6436026]Is Bankasina birsey olmaz da piyasa kotu fiyatliyor maalesef.
iş bankasına bişey olmaz sözünüz doğru değil.işbankası yönetimi kadar sorumsuz küçük yatırımcı düşmanı birbaşka kuruluş yoktur neden mi? borsa 4400 lere düşltü bu adi yönetim işbankasını 10.20 tllelerden bile birtek lot geri alım yapmadı. borsada bütün geri alım yapma kararı alanlar durmadan aliyorlar ancak işbankası aldığı bu kararı tek lot alarak bile kanıtlamadılar.çünkü küçük yatırımcı işbankası yönetimince yok olması gereken varlıklardır. iş bankası yönetimine ve yönetim kuruluna göre 10,20 tl fiyatlar işbankasının gerçek değerinin çok üzerinde olsa gerek. bunlar işte böyle vicdansız merhamersiz insanlar böyle insanların elinde işbankası güven veren bir banka olmayı haketmiyor.
Gelecek vaad ediyor . Verelim bunlara İFM den bir yer
https://twitter.com/trhaber_com/stat...ico_gL3yQ&s=08
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orta Asya ülkeler yeraltı petrol ve gaz varlıklarını henüz çıkartmadan trilyon dolar fon bulup bunu IMF GİBİ BŞR YAPIYLA finansal anlamda yönetebilirlerse Kazakistan Türkmenistan ve İran da buna eklenirse ciddi bir IMF KURULMUŞ olur İran bu işe girerse katarda girerse 5-30 trilyon dolarlık bir dev Imf olacak aslında yeraltı kaynaklarını çıkartmadan bşle karşılığı olan senet basıp nakit para çıkarabilirsin bu teknik manada mümkün burda sorun emek ve katma değer olmadan altın muamelesi rezerv görecekse alınan senetin kırdırılan vadesi ve satın alma gücünün hesap edilmesindedir .
Bu konuda iktisadi bir polemik aslında yok toprak satarsın çıkarmadığın madeni de teminatlı senet yapar satarsın fon bulman da zor değil zaten !! Teminat verilmeli yeraltı zenginlikleri ve işlevsel bir IMF para yatırmadan kurulmalı , yerel para cinsinden teminata karşılık nakit fon ile her tür global proje de fonlanmış olur bu sayede
Naçizane fikrimde her Türk çocuğu Suriyeliler sevdiği İslamiyet sevdiği kadar orta Asya ülkeleri ile ciddi bir Oluşumu da desteklemeli bence
sadece herif dese iyi halkbank topiğinde bir çok defa şeyh ve müritleri diyerek hem toplumu kutuplaştırdı hem de insanları aşağıladı hiç bir ceza almadı bir çok defa uyardım savcıları göreve davet ettim yaptığının suç olduğunu söyledim bir ara yazmaya ara verdi sonra bir daha yazmaya başladı.bir ara borsa ralli yaptığında herif gidici diyerek piyasa onu satın alıyor diyordu şimdi kalkıp bu öngörüsüzlükten dolayı özür diler mi :kmk:zannetiyorum bu zihniyet hep aynı işkembeden kübra ama şimdi hesap vakti 666 denen şahsı artık tanıyın yazdıklarına asla itibar etmeyin işi gücü siyaset bölücülük yapmak siyasi zehrini bu formlara akıtmak eğer adil bir ülkede yaşıyor olsaydık ne bu tür insanlar böyle formlarda yazıyor olur nede bunlara şakşakçılık yapan olurdu sayın medvig yada moderatör lütfen artık bu yazılarımızı dikkate alıp bu şahsın yazılarını inceleyip gerekli cezayı verin yoksa adalet ağızların iğrenç sakızı olmaya devam eder benden söylemesi
Yonetim bana kac kere ceza verdi de... Tekrar getirildigi icin cevap hakkimi son kez kullaniyorum.
Simdi sen benim hayatimdan calmis, sevdiklerimin, tanidiklarimin canlarini yakmis, halkimi bolmekten nemalanan zulumcuye "herif" dememe itiraz ediyorsun; ama temsil ettigi halka "Surtuk, terorist, PKK'li" demesine sesini cikarmiyorsun? Ve bolucu ben oluyorum.
Benim dedem anlatiyor... Eskiden PKK kelimesini hicbir sekilde kullanmazdik, devlet de propagandasini yapmamak icin "teror orgutu" der gecerdi. Ulkenin bakani cikip halkina bunu diyor be artik, coluk cocugun agzinda.
Halk Bankasinda hukumetin 11 dolardan gecirdigi mallari 20-30 sentlerden almak icin yaptiklarini da biliyorsun, senelerce iskence cekmissin orda. Yazdiklarimin dogru oldugunu biliyorsun, madde madde koydum, hicbirine itiraz edemiyorsum. Yine senelerce benim attigim derinliklerden nemalanmissin. Ama beni susturmaya calisiyorsun, oraya buraya sikayet ediyorsun. Nasil ahlaksiz insanlarsiniz bea.
Is Bankasi 4 ayda yatirimlarimiz 4'te 1'ine indigi zaman geri alim aciklayip hem Is Bankasindaki, hem de bankalardaki dususe dur dedi. Simdiki 1.40'lar, o zamanin 3.90'lari.
Geri alimin hisse fiyatina her zaman etkisi olacak diye birsey yok. Kisada olmaz zaten. Mesela 6 ay o zaman oralarda dolandi.
Baska bir 30 hissesi 16'dan geri alim yapti, 1 sene sonra fiyati 15 idi.
%3-5 degil. Bir daha bak su grafige.
http://share.matriksdata.com/Images/...0624414319.png