Sayfa 195/661 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    bozoklu abimiz hos geldin. Sen de mi Is Bankasindasin?
    "Kargadan baska kus tanimiyoruz diyen zorba". Hay cok yasa. Coreklenmis Is Bankasina, hukumet aleyhine her yazilani ispitliyor, bosver sen.
    Sen de mi bu et mundar oldu diyorsun?
    hükümet felan bilmem ben sadece inandığım gerçeklerin peşinden giderim sayın 666 namuslu bir aile çocuğuyum anam belli babam belli çocukluğu evde değilde ...lerde geçen zibidi takımı ile işim olmaz dostum. hükümet aleyhinde de asla yazı yazmam aksi takdirde bir bozok türkü olarak başıma gelecek belaları bilirim. .. bende bir miktar aldım neredeyse ikinci tabanda tüm varlığımla bu lanet hisseye gececektim iyiki geçmemişim.40-50 bin zararım var. 11 i geçerse ki umudum yok durmam bu hissede burası kurtlar sofrası yabancı biri geldi mi depiyorlar basıyorlar çitmeyi birazdan bu yazdıklarım içinde zurnalar şikayeti basacaklar olsun girmeyiz hisse nete buralar onların başına çalınsın.

Kurtarirsin bence, bu olaylar fiyatlandi. Uzun problemli bence.
    Sulun'de yazan bozoklu abimiz vardi seneler once, kaybedip rumuzunu degistirdi sandim, pardon.

http://share.matriksdata.com/Images/...1357343407.png

3. Türkiye ve Yunanistan, Ege'de tansiyonu düşüren adımlar attı

Türkiye ve Yunanistan arasındaki ilişkilerin pozitif gündemle geliştirilmesine yönelik karşılıklı önemli birer adım daha atıldı. Yunanistan, her sene gerçekleştirdiği Kataigis Tatbikatı'nın yerine küçük çaplı bir eğitim yaparken Türk Silahlı Kuvvetleri de Denizkurdu Tatbikatı'nın yerine taktik eğitimler gerçekleştirecek.

Türkiye'deki 6 Şubat depremleri ile Yunanistan'daki tren kazasının ardından iki ülke ilişkilerinde başlayan olumlu havanın geliştirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yunanistan tarafından her yıl tüm Ege Denizi'ni kapsayacak şekilde mayıs-haziran döneminde gerçekleştirilen Kataigis Tatbikatı yerine bu yıl eğitim standartlarını idameye yönelik küçük çaplı faaliyetler yerine getirildi.

Bunun üzerine Milli Savunma Bakanlığı da Deniz Kuvvetleri Komutanlığının planlı faaliyetlerinde düzenlemeye gitti.

Her sene haziran ayının ilk haftasında su üstü gemileri, denizaltılar, insanlı ve insansız hava araçları dahil 200'ün üzerinde unsurla binlerce personelin katıldığı Denizkurdu Tatbikatı yerine uluslararası ilişkiler ve mütekabiliyet ilkeleri doğrultusunda taktik eğitimler gerçekleştirilecek.

- Tansiyonu düşüren adımlar

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, son dönemde iki ülke arasındaki ilişkilerde yaşanan gelişmelere yönelik yaptığı değerlendirmelerde, Türkiye'nin hiçbir komşusuna karşı saldırgan tutum içinde olmadığını belirterek, "Uluslararası hukuk, iyi komşuluk ilişkileri çerçevesinde, diyalog ve barışçıl yol ve yöntemlerle sorunların çözülmesinden yanayız. Ege Denizi dostluk denizi olsun, zenginlikleri adil şekilde iki tarafın insanları paylaşsın, güven içinde, mutlu müreffeh şekilde yaşasınlar diyoruz. İki ülke arasında turizm döneminde tatbikatların yapılmamasına yönelik moratoryum var. Bunu genişletmeye hazırız." açıklamalarında bulunmuştu.

Öte yandan Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos "asrın felaketi" olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin ardından Bakan Akar'ın daveti üzerine nisan ayının başında Hatay'ı ziyaret etmiş, iki bakanın deprem bölgesindeki görüşmesinin ardından, iki ülke arasında iyi komşuluk ilişkilerine dayalı gündemin geliştirilmesi konusunda mutabık kalındığı açıklanmıştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. Moody's: Türkiye'de seçim sonrası ortodoks olmayan para politikaları, döviz ve dış finansman üzerindeki baskıyı artırabilir

Baskı ancak sizin gibi müşterilerine gerçekler yerine siyasi saik ile raporlamalar yapanların üzerinde artar. Nokta. Hepiniz yola geleceksiniz paşa paşa.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Devlete buradan uyarıda bulunuyorum. Bazı kurumların bir olup yatırımcıya uyguladığı kredi faizi 50-70 temerrüt faizi 90-110

Benim de hesabımda çok cüzi bir kredi vardı seans içi hesaplamalar ile uğraşmamak için bugün kapattım.

Oran Tpp+43= %78 ben böyle bir şeye imza atmadım attığım da TPP+ 10 du diyorum. Adamların umrunda bile değil.

Böyle iş mi olur.Bazı arkadaşlarım isyan edince merakımdan aradım sordum bunu da.

Bunun adı biz aşağıya oynadık bilemedik ama faturasını sizden çıkartırızdan başka bir şey değil.

SPK ve BİST yönetimi bu durum gerçekten vahim benden haberdar etmesi.

6. en az yükselen özel banka öz sermayesi en büyük banka İŞBANKASI. TABİİKİ DEMOKLESİN KILICI TEPESİNDE DURUYOR YA HAZİNEYE DEVREDİLİRSE????? enbüyük korku bu. sanki vebalı gibi kimse işbankasına yanaşamıyor vesselam. eğer hazineye devredilme hikayesi boşa çıksa bankacılık sektörü tavan üstüne tavan yapar ve bist endeksi 6500 ü rahat görür.........

7.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    en az yükselen özel banka öz sermayesi en büyük banka İŞBANKASI. TABİİKİ DEMOKLESİN KILICI TEPESİNDE DURUYOR YA HAZİNEYE DEVREDİLİRSE????? enbüyük korku bu. sanki vebalı gibi kimse işbankasına yanaşamıyor vesselam. eğer hazineye devredilme hikayesi boşa çıksa bankacılık sektörü tavan üstüne tavan yapar ve bist endeksi 6500 ü rahat görür.........
    Hala bu safsataları gündeme taşımak çok anlamlı değil.

21 yıldır iktidarda olan AKP yapabilseydi bu konuda bir tasarrufta bulunmaz mıydı ?

Hukuki olarak bunun mümkün olmayacağı konusunda yüzlerce yazı yazıldı.

Ekonomide bunca sorun varken bunun dile getirilmesi bile spekülasyondur ve zarar verir.

Yeterince mal toplayınca ve ekonomi kabinesi belli olunca kaldığı yerden devam eder merak etmeyin 👍

8. sayın vezir yazdıkların inşallah doğrudur.dediğin gibiyse çok sevinirim. küçük yatırımcılaedan senn gibi düşünen çok az kişi çıkar.bir yıl önce cumhurbaşkanımız bizzat bunu dillendirdi işte korku bu. keşke dediğiniz olsa bankacılık sektörüde rahatlar. fk ları komik derecede düşük.çok ucuz kaldı özel bankalar.bu gölgenin hızla kalkması gerekir. hepsi bu.

Sayfa 195/661 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •