Sayfa 194/661 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bu şekilde devam ederseniz ceza vereceğim , siz kendi yazdıklarınıza bir bakın . İnsanlar paylaşım yaparlar doğruyu yanlışı yatırım yapıp yapmamayı herkes kendi karar verir . Demediğiniz hakaret kalmıyor sonra birde üste çıkıp bize laf ediyorsunuz . Lütfen artık
    Sayın MEDWİG mekan sizin bana cezada verebilirsiniz. Ama o şahsın geçmişte ne yazdığını bilmeyen bu dediğinizi yapamaz.Adam 888 defa bir çok konuda yanıldı bakın hala herşeyi ben biliyorum edalarında yazık değil mi yeni yeni buraları okuyanlara. Kusurabakmayın demediğim hakaret mi? Siz herhalde HALKB topiğinde falan ben ve bir çok kişiye bu kişinin neler yazdığını sanırım bilmiyorsunuz. Bakın bu hafta sonu üşenmem daha kendisinin insanlara bir ton hakaret ettiği silinmeyen yazılar var bakın buraya kopyalarım.

Ne demek öyle canı isteyen her isteğini yazsın. Okuyanlar ayırt etsin.Kendisinin yazdığı bir çok yazının sizin süzgecinizden geçmemesi lazım kusurabakmayın.

Ben bu kişinin aynı uslupta burada yazmasını istemiyorum.Eminim ki sadece okuyan yazı yazmayan bir çok kişide benimle aynı fikirde.

Cumhurbaşkanına yüzyıldır Herif yazıyor bir çok kez hakaret etti. Ceza verdiniz mi?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Ben burada yatırımcıyı korumaya çalışmak dışında bir şey yapmadım. Bunu da başımın gözümün sadakası bilgimin zekatı olsun diye yaptım yapıyorum. Bunu da Allah tan bişey diledim zor bir zamanımda oldu bu sözü verdiğim için yapıyorum.Ben yazmam olur biter sıkıntı olmaz. Ama eğer siz benim gibileri burada korumazsanız buralar eski günlerinize dönemez.Ben bu gereksiz ile muhatap olmaya mecburmuyum?

Bana ne burada bir kişinin dili dini ırkı siyasi görüşünden. Adamın her lafında siyaset var.Burada daha çok finansal paylaşımlar için değil siyasi yazı yazabilmek bulunduğu apaçık ortada. Artık buna dur deyin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. Sayın Zdx , size kesinlikle katılıyorum. Tamamen siyaset paylaşımı yapanların ceza alması gerekirken , Bist hakkında bilgi verenlerin uyarılması doğru değil. Siz paylaşımınıza devam edin lütfen.

Bankalarin, ve ozellikle Is Bankasinin durumu TAMAMEN siyasi baski ile ilgilidir. Varliklarini tehdit eden bu siyasi baski yuzunden Sise ve Oyak yavrularini ilerde yabanci bir ortak almak icin birlestirmislerdir.

Ekonomimiz tamamem siyasiler yuzunden bu haldedir. Bir serefsizi televizyonlara vatansever diye cikarip kamu bankamiza 20 milyar dolarlik hayali ihracat yaptiran, ekonomimize 400 milyar dolar zarar veren yine siyasidir.

Yaptigi hayali ihracat ortaya cikinca Rahibi tutup ulkenin kurunu patlatan, sabah aksam bir yere saldirip enflasyonda bitik devletler seviyesine getiren de aynidir.

"Dolar 8 olacak" diyen yavrularimizi mahkeme salonlarinda surundurenler, milyon dolarlari vatansever(!)den alip ayakkabi kutularina dizenleri yakalayan polisi ve savcilari surenler, Adalete Guven endeksinde Angola'nin 15 kademe altinda, basina guven endeksinde 180 ulkeden 170. siraya getiren, yani ulkemizden ve BANKALARDAN kurumsal yatirimcilari kaciran da siyasidir.

Nas'la ekonomiyi yoneten, faiz-sebep-enflasyon-sonuc diye MB'sinin elini baglayan da siyasidir.

3 ayda bir Is Bankasina "El koyduk, el koyuyoruz" diye tabanlar yediren de siyasidir.

Ulkemin butun parasini carcur ettikten sonra tahti icin KETO'nun finansoru dediginden, Baltaci Kasap'tan para isteyen de siyasidir.

"Borsada benim hissem yok bana ne" deyip 3 gunde kurdan ve hisselerden bize %50 yedirdikten sonra KKM'lerdeki liralari borsaya yonlendirmek icin "Borsa ekonomimize guvenin gostergesi" diye operasyon ceken de siyasidir.

Hicbir faaliyeti olmayan, tek isi tahsisliden gelen hisseleri yatirimcilarin ustune bosaltmak olan sirketlere 20'ser milyon lotu onaylayan; batik sirketin senelerdir sabikali patronuna 40 milyon lot veren; 6 aydan once satmama sarti olmasina ragmen 3 haftada yatirimci ustune bosaltmasina engel olmayan; bundan 8 ay sonra da bu sefer 100 milyon lotluk tahsisliyi onaylayan; o lotlar bosaltildiktan sonra sirketi kottan cikaran da yine komisyonu karsiligi siyasidir.

Kagidin 3 gunde 15'ten 10'a inmesi de siyasidir.

Buyrun cikin hangisiymis yanlis siyaset konusunda itirazinizi madde madde yapin da gorelim. Yapamazsiniz.

Muhalif ayagina yatan sark kurnazinin hukumet maskesi boyle dusurulur. Sen koyun guderken ben coban seviyordum.

5.  Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Bilgi amaçlı paylaşmak istedim. Aracı kurumlarin 10 Mayis 2023 tarihinde verdigi hedef fiyatlar aşağıda dir.

Oyak yatirim. 15,17
    Garanti BBVA 13,50
    Halk yatirim 16,58
    Yapi kredi. 18
    Seker yatirim 17,10
    Vakif yatirim 15,80
    Ak yatirim. 19,50
    Deniz yatirim 17,00
    Icbc. 16,50

Denilmiş bir medya haberinde. Bu rakamlara bakarsak şuan bankacilik geneli bir hayli ucuz görünüyor demekki araci kurumlara göre.

Tavsiye içermez
    bu satırları yazdıktan sonra kargadan başka kuş tanımıyoruz diyen bazı zorbalar beni şikayet edip sayfadan uzaklaştracaklarını biliyorum. halbuki siyasi bir kimliğim yoktur.
    yukarda yazılı hedefler birtek şartla gerçekleşir. o da sayın cumhur başkanı
    şbankasına el koymıyacam yanihazineye devretmiyecem derse gerçekleşebilecek hedefler.en verimli ve en güçlü banka ancak siyasetin gölgesi hisseyi daima baskılıyor. bu sayfalara yazı yazan bazıları belkide çoğu kişiler günlükçü al satla balık avcıları olduğundan hissenin düşük fiyatta olması işlerine geliyor gerçekleri yazıncada acıtıyor hemen şikayeti basıyorlar. yatırım tavsiyesi değildir.

6. Nevşehirliyim

Hani batacağıııdıııı

iş bankası batacağıdıı zabaneyn emmi nolacağuuu bu Haulll yahuu

7. Bu yükseliş bazılarına kapak olsun amma banka düşmanı varmış dolar sever varmış ülkede bakalım bu hafta xbank nerede kapanacak umarım hayırlı olur her kes kazansın arkadaşlar

bozoklu abimiz hos geldin. Sen de mi Is Bankasindasin?
    "Kargadan baska kus tanimiyoruz diyen zorba". Hay cok yasa. Coreklenmis Is Bankasina, hukumet aleyhine her yazilani ispitliyor, bosver sen.
    Sen de mi bu et mundar oldu diyorsun?

Sayfa 194/661 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •