Daha bugün etekli sultan 5.milyar dolar getirdi.
Printable View
20 yıldır forumdayım, hatta eski arşiv silindiği için ispatlayamam ama belki de ilk üyelerden biriyimdir. İlk kez bugün bi trolü engelledim. Artık yeter dedim. Bu kadar da olmaz. Bazen sırf bunların yüzünden foruma gelmek istememeye başlar oldum. Elinde trol listesi olan varsa özelden veya genelden gönderebilir mi?
Dolar hazırlık yapıyor , Kısa bir zaman sonra patlatırlar...
Bu arada unutuldu ama deprem bölgesi hala sallanıyor. Bu gün Kayseri ve Sivas da deprem potasına girmiş gibi görünüyor. Her ikisinde de deprem olmuş...
Şu dönemde kamu bankalarından %10-15 yıllık faizle kredi çekip %50-60 para kazanan adam RTE nin kalmadınız ister. Bedavaya para kazanıyorlar. Herkes kendi alanında hangi hammadde yada sattığı ürüne nasıl zam geleceğini biliyor. Adam çok düşük faizle kredi çekip %50-60 para kazanan adam taş atıp da kolu yorulmadan dehşet sermaye yaptılar kendilerine bu adamlar niye RTE gitsin ister ki. Gazetecisinden tut iş adamı yöneticiler hepsi bir köşe başında kepçe kepçe bal yalıyor.
Temel Karamollaoglu Ahmet Davutoğlu Ali Babacan eğer RTE nin yanında olsa bugün milyar dolar para kazanırdı. Hatta Abdüllatif Şener de RTE ye zamanında kök söktürdü. Şayet bugünkü bakanlar gibi olmuş olsa yedi ceddini ihya ederdi. Kemal Kılıçdaroğlu dahil bugün tüm imkanları elinde tutan RTE ye karşı bir olmaları çok önemlidir.
siyasal islamcılar haramiler çaldıkları yağmaladıklarını vermemek için seçim sürecinde mafya artıklarını siyasal islamcı terör örgütlerini kullanabilirler topluma korku salmanın nimetini bilirler özellikle yaşlı seçmen bundan çok etkilenirler gençlerden çok çekiniyorlar siyasal islamcılar bu seçimin kendileri için olmak yada olmamak olduğunu çok iyi biliyorlar bu seçimi kaybettiklerinde birdaha asla iktidara gelemezler yaşlı seçmenin bir kısmı bir sonraki seçimde olmayacak bu terör eylemleri canlı bomba saldırıları olabilir bunlar tetikçi kanadıyla kürtlere saldırıp onları çatışma alanına çekmek isteyebilirler bu sadat dedikleri islamcı terör yapılanması suriyeden getirdikleri ruh hastalarını kullanabilirler şu anda uyuma pozisyonundalar millet ittifakında sloganı şöyle olmalı BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ olmalı herkesi kapsayıcı olmalı bence çok güzel bir slogan bu mücadeleyi çocuklarımız torunlarımız ülkemiz için veriyoruz karşımızda ülkemizi arap ülkesi yapmak isteyen sinsi bir güç var gazi mustafa kemal ATATÜRK ün ruhu yeniden canlanmalı
Tarikatçı dernekten depremzedelere: Ölmeden önce tövbe edin!
Kızılay la işbirliği içerisinde olan Menzil Cemaatinin Beşir Derneği, deprem bölgesinde yaptığı faaliyetleriyle dikkat çekti. Dernek başkanı ve kurucu Fatih Sarıyar ın paylaştığı videoda yurttaşların Her an ölebilecekleri ve tövbe etmeleri gerektiği çağrısında bulunulduğu görüldü.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Eskiden çoktular bi kısmını avladık. Bir kısmı rezillikleri gördükçe vazgeçti. Bir kısmıda böyle açık açık savunamayınca yeraltına indiler. Arada çıkıp illuminati mesajlar veriyorlar. Güya bizde o şahsa karşıyız. Ama düzgün aday bulamıyorlar beceriksizler gibi mesajlarla ilgili şahıstan başkasının bu ülkeye faydası olmaz o yüzden hep birlikte beytak indirmeyelim ezanı susturmayalım ülkeyi ve oyları bölmeyelim gibi aptalca mesajları veriyorlar.
Sorsanız sizden bizden daha çok meral aplacılar kk cılar dedeciler ama memleketi ancak malum şahıs düze çıkarır. Şimdiye kadar burnumuzun boktan çıkmama sebebi 6 lı masa ve kk muhalefetidir.
Yen çok düştü sterlinlen beraber,yen 1480'den 1380 gördü:plc:
Bu vakitten sonra, seçime 2 ay kalmışken eleştirmenin hiçbir manası yok. Evet KK nın adaylığı benimde içime sinmiyor. Kazanamama ihtimali korkutuyor. Daha şanslı adaylar varken gelen dayatma can sıkıyor. Masadaki bazılarını gözüm görmek istemiyor. Amma velakin artık yapacak bir şey yok. Gönülsüz de olsa gereken yapılacak. Durumlar ne olursa olsun eleştiri sonraya saklanacak. Şimdilik kendi adıma ehven-i şerr olarak kabul ediyorum. Kazanılması gereken bir seçim var mutlak ama mutlak. Önce alınması gereken alınsın sonra eleştirilecekse eleştiririz. Alkışlanacaksa alkışlarız.
Zira mevcutta dayanacak gücümüz artık kalmadı. Bitti.
Bu saatten sonra millet ittifakı aleyhine tek kelime etmek olmaz.O masanın içinde bu topik müdavimlerinin hiç içine sinmeyecek isimler var.O ittifaka oy verdi mi onlara da vermiş oluyoruz.O parti mensupları da eminim bizler için ontolojik olarak iyi şeyler düşünmüyorlardır.Bu da doğal.Ama madem ki tek adam rejiminden kurtulmak istiyoruz başka yol yok.Bu konu üstünde tartışıp tek bir oyun bile muhalefet dışına kaçmasına neden olursak vebal altında kalırız.İlk kez muhalefetin ciddi bir şekilde seçim kazanma olasılığı belirdi,bu partilerin kendi aralarındaki tatsızlıkları veya liderler hakkındaki rezerv endişelerimizin vurgulanması şu aşamada çok yanlış olur.Hele bu akp gitsin ondan sonra bakarız.Millet ittifakı kazanınca kazanan kesim içinde herkes kendinden bir parça bulabilecek,reis ve akp mhp iktidarı kazanırsa toplumun yüzde 35 38 lik bir kısmı yüzde 100 ü yönetecekti.Bu son akşener kavgası biraz bu nedenle korkutucu oldu.Bu millet ittifakında ana unsurların masadan ayrılması seçimi çok ama çok tehlikeye sokar.Bence bu tartışmaların bırakılması lazım.Yahu bu memlekette akp ve mhp ittifak yaptı.İttifak sonrası ne liderlerden ne tabandan çatlak ses duymadım.Biz de en az bu kadar akıllı olmalıyız.
Son durumda belediye başkanlarının katılımı,akşener in dönmesi,masayı kriz öncesine göre çok daha güçlü yaptı.Şu anda ilk turda iş bitebilir.Gereksiz tartışmaların anlamı yok.Tartışma yapılması gerekirse 15 mayısta burda da yaparız,tv lerde de eminim herkes yapar,parti içlerinde de tonla hesaplaşma olur.İnşallah öyle bir senaryo ile karşı karşıya kalmayız.Akşener in dün gece dediği çok doğruydu.Eğer bu seçim kaybedilirse bir daha parlementer sisteme dönüş tartışılmaz,bu ucube yönetim biçimi devam eder dedi.Çok haklıydı
Yakında TV deki yalamaların bazıları demokratik görünüm altında Tam Tornistan yapmaya başlarlar.
Bazılarıda aba altından sopa gösterir.
skoru yazıyorum 54 e 46
Hulki ,nedim,mete yarar,bayrakçı,ahmet hakan,bir tane şişko ,nagehan .turgay güler yaz yaz bitmez seçim gecesi tüm kanalları aynı anda seyredemiyeceğimden hepsini internetten tekrar tekrar seyredeceğim.Bir dönem kapanıyor,yıllar boyu tv lerde bir ton saçmalıkları savundular,izlemek zorunda kaldık.O gece muhteşem olacak,az kaldı
Cem küçücük birşeyler yazmış. Acaba diyorum o dedikleri olur mu.
İlk turda o oran gelmez diye duşunuyorum Başkanım. Zira İnce aday olacak gibi. HDP de ilk turda kendi adayını çıkarabilir. Bence olması gerekende bu. İnce nin küstürmemesi gereken en azından bu seçim için ciddi sayılacak bir oy potansiyeli var. Özellikle gençler. İlk turda adaylıktan çekilirse bu çocukları sandığa götüremeyebilir o hayal kırıklığı ile. Keza HDP de ilk turdan desteğini açıklar ve aday çıkarmaz ise bu seçim sathında çok kullanılır. En mantıklısı 3 muhalif aday ile ilk tur sonra ikinci tur toplu diye düşünüyorum.
Etrafımızdaki yaşlıların hatırını sormak, güleryüz göstermek bile onları ikna etmenin en temel ve kolay yolu. Benim oturduğum binada bir daireye uzun süredir Belediye aş evinden yemek geliyordu. Arabayı kapının önünde görüyordum. Dün, asansör onarımı olduğundan yürüyerek inerken kapıda yaşlı bir amcanın yemek getiren gençle sohbetine tanık oldum.
Amca '' Yavrum , Cumhurbaşkanımıza ALLAH uzun ömür versin. O kadar işinin arasında benim gibi evinden çıkamayanları bile aç bırakmıyor. '' diyordu. Genç görevli gülümseyerek tamam amca dedi. Hiç tereddüt etmeden döndüm ve gence '' sen amcaya bu yemeği kimin gönderdiğini neden anlatmıyorsun da tamam diyorsun '' dedim. Amcaya, '' sana bu yemeği Büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş gönderiyor. Evini de ayda bir temizliğe gelenler belediyeden, bunların cumhurbaşkanıyla alakası yok. Maaşın varsa işte o zaman neden bu kadar az maaş veriyorsun diye cumhurbaşkanına seslen. Maaşların artışını O yapıyor '' dedim.
Adam önce anlayamadı. Sonra sen kimsin falan dedi. yavaş yavaş görevlinin üzerindeki iş elbisesinde Büyükşehir yazısını okutarak falan derken amca '' hay benim kafama, ben iyice bunamışım .vb. '' diyerek teşekkür etti. Belli ki binadaki yoğun tarikatçılar beynini yıkamış
İbanatör : 18,9369
18,95 seviyesinde kanlı savaşlar olur gibi geliyor.
18.94 vurdu çekti
Şerro 18,95’i zorluyor.
06.03.2023 tarihinde millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı açıklandı.
14.05.2023 tarihinde yapılacak Seçime 69 gün kala.
14,05 / 20,23 = 0,69
Şöyle bir bilgi var
"Siyasi partiler kanuna göre en son parlamento seçimlerime katılmış ve genel barajı aşmış partilere toplamda her yıl o yılki genel bütçe gelirlerinin 5 binde ikisi oranında ödeme yapılıyor."
İttifak içinde nasıl bir dağılım olur bilmiyorum %3'ü geçene de destek varmış.