Sayfa 198/1009 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Dolar hazırlık yapıyor , Kısa bir zaman sonra patlatırlar...

Bu arada unutuldu ama deprem bölgesi hala sallanıyor. Bu gün Kayseri ve Sivas da deprem potasına girmiş gibi görünüyor. Her ikisinde de deprem olmuş...
    Umarım seçimden önce patlar da faturası yeni gelebilecek iktidara kesilmez birileri tarafından...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bu vakitten sonra, seçime 2 ay kalmışken eleştirmenin hiçbir manası yok. Evet KK nın adaylığı benimde içime sinmiyor. Kazanamama ihtimali korkutuyor. Daha şanslı adaylar varken gelen dayatma can sıkıyor. Masadaki bazılarını gözüm görmek istemiyor. Amma velakin artık yapacak bir şey yok. Gönülsüz de olsa gereken yapılacak. Durumlar ne olursa olsun eleştiri sonraya saklanacak. Şimdilik kendi adıma ehven-i şerr olarak kabul ediyorum. Kazanılması gereken bir seçim var mutlak ama mutlak. Önce alınması gereken alınsın sonra eleştirilecekse eleştiririz. Alkışlanacaksa alkışlarız.

Zira mevcutta dayanacak gücümüz artık kalmadı. Bitti.

Bu saatten sonra millet ittifakı aleyhine tek kelime etmek olmaz.O masanın içinde bu topik müdavimlerinin hiç içine sinmeyecek isimler var.O ittifaka oy verdi mi onlara da vermiş oluyoruz.O parti mensupları da eminim bizler için ontolojik olarak iyi şeyler düşünmüyorlardır.Bu da doğal.Ama madem ki tek adam rejiminden kurtulmak istiyoruz başka yol yok.Bu konu üstünde tartışıp tek bir oyun bile muhalefet dışına kaçmasına neden olursak vebal altında kalırız.İlk kez muhalefetin ciddi bir şekilde seçim kazanma olasılığı belirdi,bu partilerin kendi aralarındaki tatsızlıkları veya liderler hakkındaki rezerv endişelerimizin vurgulanması şu aşamada çok yanlış olur.Hele bu akp gitsin ondan sonra bakarız.Millet ittifakı kazanınca kazanan kesim içinde herkes kendinden bir parça bulabilecek,reis ve akp mhp iktidarı kazanırsa toplumun yüzde 35 38 lik bir kısmı yüzde 100 ü yönetecekti.Bu son akşener kavgası biraz bu nedenle korkutucu oldu.Bu millet ittifakında ana unsurların masadan ayrılması seçimi çok ama çok tehlikeye sokar.Bence bu tartışmaların bırakılması lazım.Yahu bu memlekette akp ve mhp ittifak yaptı.İttifak sonrası ne liderlerden ne tabandan çatlak ses duymadım.Biz de en az bu kadar akıllı olmalıyız.

Son durumda belediye başkanlarının katılımı,akşener in dönmesi,masayı kriz öncesine göre çok daha güçlü yaptı.Şu anda ilk turda iş bitebilir.Gereksiz tartışmaların anlamı yok.Tartışma yapılması gerekirse 15 mayısta burda da yaparız,tv lerde de eminim herkes yapar,parti içlerinde de tonla hesaplaşma olur.İnşallah öyle bir senaryo ile karşı karşıya kalmayız.Akşener in dün gece dediği çok doğruydu.Eğer bu seçim kaybedilirse bir daha parlementer sisteme dönüş tartışılmaz,bu ucube yönetim biçimi devam eder dedi.Çok haklıydı

5. Yakında TV deki yalamaların bazıları demokratik görünüm altında Tam Tornistan yapmaya başlarlar.
    Bazılarıda aba altından sopa gösterir.
    Son düzenleme : HURKUŞ; 08-03-2023 saat: 11:04.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

skoru yazıyorum 54 e 46
    bir halt olacağı yok.

Hulki ,nedim,mete yarar,bayrakçı,ahmet hakan,bir tane şişko ,nagehan .turgay güler yaz yaz bitmez seçim gecesi tüm kanalları aynı anda seyredemiyeceğimden hepsini internetten tekrar tekrar seyredeceğim.Bir dönem kapanıyor,yıllar boyu tv lerde bir ton saçmalıkları savundular,izlemek zorunda kaldık.O gece muhteşem olacak,az kaldı

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    skoru yazıyorum 54 e 46
    Ben şu hava bozulmazsa 46 alamazlar diye düşünüyorum.

Sayfa 198/1009 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •