8 bin zararla kurtardı yoksa direk tavan tavan 6 lara gitti 38bin tl felan zarar edecekti
Printable View
teşekkür ederim sn mavideniz000
çok eskiden dyhol ken alır satardım...son durumlarını çok iyi bilmiyorum ama;
gördüğüm kadarıyla borcu yok denecek kadar az. karlılığı iyi. pd /dd 1 bile değil bugün itibari ile...
ünlü girişim sermayesinin de %25 ortağı gazete varlıkları dışında...6 tl den aşşağı pay biçilmemeli bu satışta bu şirketin hisselerine diye 4 tl den 3-5 bin lotla katıldım aranıza...inşallah daha da fazla eder....saygılar...
D*****n kuyruğu yarın kopar bugün tavanı bozmayıp yarında tavana yakın açıp hızlı tavan olursa yada direk tavan açarsa yeni fiyat oluşur haftaya 5 li rakamlar hayal olmaz
Elinde olmayana kesinlikle ytd
Bu gaplar nolacak onu bilmem 3,09-3,20 arası gap diye kalan paraya 3.37 den almaya cesaret edemedim
@Borsavizyon 40bin lot duruyomu
Kardeş neden teşekkür ettin anlamadım
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.............
40 bin dunku trade ana malimin hepsi duruyor 1 lot vermem rakamlari gormeden.benim borsa anlayisima gore bu fiyattan mal vermem ama kisa vade iyi prim yapti 2 gun once alan yuzdesel marj olarak iyi kazandi.bu saatten sonra rakamlari gormeden yorum yapmamak lazim vebal almayalim.
Herkese bol sans
ne kadar satmışlar acamadım pdf
Teşekkür ederim ben de gedik yatırımı aradim sağolun arkadaşlar hurgz 15 milyon var biz biraz da ona bağlıyız sonuçta aynı kulvar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Posta ve fanatik disinda istiraki var mi diye sormustum...siz cevap verdiniz sanirim.ondan ty dedim
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aracı kurum dağılımı da bu şekilde
http://share.matriksdata.com/share.a...03221416329466
Bence gap olayında bir kez o kademelerden geçmesi yeterli her geçişte doldurmasına gerek yok, geçen haftalarda zaten iniş çıkış yapmıştı b nice dünkü gap sayılmaz,
yinede daha iyi bilenler vardır muhakkak bizi aydınlatsınlar..
Tavanda kaç lot alıcı var acaba gören var mı?
Teknigin hic bir onemi yok.
Onemli olan satis bedeli satisin mahiyeti.haber akisi onemli
pay satısı blokmu yaw ,,
acamıyom,yokmu yapıstıracak !!!
En güzeli de buraların böyle sakin olması...
Batik cemas a git 150 kişi bekliyor...
z.mutlu sıfırlamış.560bin lot.
80 kisurlerden bir birim girdik nasip bakalım.
gecmiste varmış okudum görmemiştim.
Tavanda kaç lot var arkadaşlar bilgi verebilir misiniz? yatırım tavsiyesi değildir
Açıkçı varsa tavana devam eder ve batırılır. Yok tabana dönerse buralar ağlama duvarına döner . Keşke satsaydım, ya da hiç almasaydım diyenlerle dolar taşar. Kar cebe yakışır. 2.86 alış , 4.06 satış bereket versin. Aza tamah etmek gerek yeri gelince. İyi çorba parası bıraktı sağolsun
Kademe atacak varmı kötü olmuş
Tavanı bozdular....
Tavan bozuldu beyler
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasipten öte olmuyor dün hurgz aldım eliimde tutmadım o anda dhzte az primlydi bunu aldım ama hata yaptım sanırım g... b.. oynuyor
Arkadaşlar anlık bilgi atabilirmisiniz
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan tekrar sıkıntı Yok gidecek yeri siz biliyorsunuz
Beyler buradan maliyetlenenler dikkat etsin...korkanlar bence hiç yaklaşmasın...dönerse kötü dönecektir...gotureceklerse niye bu kadar mal veriyorlar anlasilir gibi değilim...
dohol hurgz dgzte dobur mipaz ditas tavandaki oynamalar yukarıdan aşağı bu sırada etkiliyor Allah ne iştir ya