Sayfa 195/548 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. dgzte nin varlıkları , posta ve fanatik diye biliyorum...Bir de girişim sermayesinin birine %25 ortaklığı var...
    1-satılacak olan posta ve fanatik mi?
    yoksa dgzete mi?
    2.bu varlıklar dışında iştiraki var mı?
    bilgi verirseniz sevinirim...

Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    dgzte nin varlıkları , posta ve fanatik diye biliyorum...Bir de girişim sermayesinin birine %25 ortaklığı var...
    1-satılacak olan posta ve fanatik mi?
    yoksa dgzete mi?
    2.bu varlıklar dışında iştiraki var mı?
    bilgi verirseniz sevinirim...
    dgzte (ikisini barındırıyor)
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

3.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    yükselen tahtada iyi kötü olacaksın ama kademe okumayı ve beklentinin sonucunu kestiremiyorsan kesinlikle düşen bıçağı tutmayacaksın ve açığa satış yapayacaksın ozgyo da bir arkadaş 10K adet açığa satış yapmıştı tahta tavanda iken tavanı bozdu 1 dk lığına ona mesaj attım açığa satışını hemen kapa diye kapadı(benim dememle mi bilmiyorum ama mesaj attım yazık zarar 8000 tl ile kendini kurtardı halbuki yükselişe katılsaydı 10K hissesiyle sıfır araba parası gelirdi)
    Sen kapat dediginde kapamasaydı?zaten bikez 3,82 tavanı bozup 3,80 e indi adam foruma yazdı 3,02 açığa satıp 3,82 yerine koydu ozgyo forumda var,sonrası direk tavanlarla açtı kapatamayanlar battı borsa hayatları zehir oldu
    Ben üzülüyorum millet iyi oluyor desede yazık günah para kolay kazanılmıyor
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Sen kapat dediginde kapamasaydı?zaten bikez 3,82 tavanı bozup 3,80 e indi adam foruma yazdı 3,02 açığa satıp 3,82 yerine koydu ozgyo forumda var,sonrası direk tavanlarla açtı kapatamayanlar battı borsa hayatları zehir oldu
    Ben üzülüyorum millet iyi oluyor desede yazık günah para kolay kazanılmıyor
    aynen o arkadaş

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

rsi günlükte 60 adam ustalıkla yükseltiyor

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Dostlar dağıtacağı kar payı miktarı ne kadardı...nisan sonu gibiydi sanırım tarih...bilen arkadaşlar yazarsa seviniriz.
    . Tesekkur ederim...

7. Tavandaki durum nasıl arkadaşlar...

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Tavandaki durum nasıl arkadaşlar...
    200 k.var.....

Sayfa 195/548 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz