İyi demiş reyiz:
"Gazi Mustafa Kemal'in*** kurduğu 100 yıllık partiyi milletin artık alay ettiği çocuk oyun çadırına çevirdiler. "
Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu 100 yıllık Cumhuriyet'i oyun çadırına çevirenler utansın.
***Atatürk
Printable View
Eskiden bu forum çok iyiydi, takip ettiğin üstadların önerdiği kağıtları alsan bile az çok kazanırdın, şimdi öyle bir durum yok, kâğıt öneren yok, öneren de binbir hinlik peşinde.
Gördüğüm şu an forum, sadece birkaç kişinin genellikle sosyalleştiği, bazen dertleştiği, bazen de stres attığı bir ortam.
Ben de ise alışkanlık olmuş, sadece ülke dertleriyle dertlenen birkaç kişinin gönderdiği haberleri ve farklı bakış açılarını okumak için giriyorum.
Bazen de viop forumunda insanların ne kadar çok para kazandıklarını görmek ve kendimi kazanamadığım için kınamak için giriyorum.
Yav hocalarım bu forum Lara ne oluyoda kapanıyor eskiden borsayorumu.com vardı neolduysa biranda kapandı öyle seviyeli bir forumduki çok değerli samimi güvenli hocalarım vardı hele bir gani hocam vardı ben hayatımda böyle profosyonel hocaya rastlamadım çok kıymetli bir insandı ama forum kapanınca kaybettim buradada takip ettiğim çok değerli hocalarım var inşallah site kapanmazda sizleride kaybetmeyiz hepinizi keyifle takip ediyorum ama hocalarım tecrübe ve bilgi izle bulduğunuz hisseleride paylaşırda benim gibi acemilerede bir katkınız olursa çok sevinirim
Babam geldi ben eleştirilerimi yaptım bana dedi ki maaşını alıyormusun. Bende örnek verdim senin evin ne kadar tamam veriyorum kağıda yazıp bana evini ver. Ben evimi hiç bir zaman satmam deyip çıktı. Dedim benim kağıda yazdığım paranın nasıl ki değeri yok şuan da matbaa çalışmazsa maaş anlamazsın. Zerre anlamıyor bunların kafa çalışmıyor değişik bir sistemi var. İkinci bir sorun Z kuşağı sorunu muhtemelen bu sorun da çözülecek gibi değil çok derin kriz afet her neyse öyle bir şok çözer bunları. Bizim uzun yıllar sürecek bir sorun olacak bu.
Sen Amerika'dan gelip İzmir'de iskenderi nasıl yiyeceksin :evil:
,İstanbul'dan kalk gel dese biri, İzmir'e gitmem iskender için , yol parasını kurtarmaz, İstanbul'da İskender İskenderoğlu varken Bursa'ya da gitmeye gerek yok gerçi en pahalısı da istanbul da ama, hak etmiyor desek ayıp olur.
İzmir'de yemin törenine gelen 30 yıl önce anne babamı götürmüştüm karşi yakada bir İskender ciye iyiydi fena değildi. O kadar.
site yönetimi şu güvenlik olayını çözsün cepten sürekli güvenlik uyarısı geliyor girilemiyor