Sayfa 39/950 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 7599 madde; 305 - 312 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Mehmet Aşçıoğlu bugün YouTube de söyledi bir arkadaşı var restoran işletmeciliği yapıyormuş. Çok yüksek fiyatlara rağmen hesap etmişler zarar. Bugün basit lokanta açsan 4 kişi birde kendin sigorta izin vs. Kira gaz su parası vs. 300 bin aylık masraf vardır. Benim arkadaşım vardı oğlu ile esnaf lokantası çalıştırıyordu. Hakkından gelemedi. Bir de e defter var. Bugün akp li muhasebeci arkadaş paylamış nereden ceza yazacaklarıni şaşırdılar diye. E fatura kesenler irsaliye yerine geçer ibaresi koymazsa faturanın %10 u kadar cezası var.

2. Sabah önceki sayfalar yoktu şimdi önceki sayfalar var ,sabah bununla ilgili yorumlar yok ne oldu anlamadım herhalde patronumuz sistemi öğrenmeye çalışıyor,.O esnada bazı şeyler silinip bazıları geri geliyor öyle anlıyorum ama bilmiyorum.

forum stop etmiş.

4.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    o şahıs ülkeyi çocuk oyuncağına çevirdi amet abim trolüm aparatım

Forumun ve sayfaların .ıçı başı oynamaya başladı.
    Dükkanı kapatırlar belki de.
    Kapanma durumu olma ihtimaline karşı hepinize veda etmek istedim.
    Kalın sağlıcakla. Herkese selamlar ve saygılar.
    Tabi kapanmazsa devamke.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,944
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Forumun ve sayfaların .ıçı başı oynamaya başladı.
    Dükkanı kapatırlar belki de.
    Kapanma durumu olma ihtimaline karşı hepinize veda etmek istedim.
    Kalın sağlıcakla. Herkese selamlar ve saygılar.
    Tabi kapanmazsa devamke.
    Ben maynette ve bigparada boyumun ölçüsünü almıştım,mayneti burayı alan aldı forumu açmadı,bigpara zaten tüpçüye ait ziraatin soyguncusu,orada forumlar aydın doğandan sonra kapandı,yani birileri yağcılığı çok sevdiğinden ekmek elden gitmesin diye mecburlar,biz bunlara yalaka demiyoruz boşuna,burasıda onlar gibi olursa bizde eyvallah deriz,eğerki iktidar değişip hesap görme zamanı gelirse tekrar forumları açmaya kalkarlarsa adiliğin daniskasıdır.

Sayfa 39/950 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •