Mecnur'un oğlunu tutuklamışlar.Alıntı:
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
4s
Bakalım sıradaki operasyon hangi borsacıya olacak
Printable View
Mecnur'un oğlunu tutuklamışlar.Alıntı:
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
4s
Bakalım sıradaki operasyon hangi borsacıya olacak
https://resmim.net/cdn/2024/10/18/mGYXf6.jpgAlıntı:
İştirakçi Ahab ⚓
@melville_teroru
Hikmet Kıvılcımlı'nin 1 Temmuz 1971 Perşembe 'de günlüğüne düştüğü not:
"Lâ yukellifullah'e nefsen illâ vüsa ha."
Gomonistlik yapmıyor muydu bu?
https://resmim.net/cdn/2024/10/18/mGYYKL.jpgAlıntı:
Alican Uludağ
@alicanuludag
·
13s
İstanbul'da Fırat Sarı liderliğinde kurulan ve devleti dolandırmak için en az 10 bebeğin ölümüne neden olan yenidoğan çetesinin anlaştığı hastaneler listesi. Kapısından geçmeyin.
Alıntı:
F. Sibel Gürcihan
@FSYuksek
Anlaşılan önümüze beş on kıytırık hastane listesi atıp olayı kapatma cihetine gidecekler. Zaten vatandaş hemen satın almış bu olayı. Sosyal medya, hastane listesinin üstüne "kapatılsın" tag'i açandan geçilmiyor. Peki yoğun bakımların nasıl çalıştığı? Korona sürecinde DSÖ protokolüne itaat edip kaç gereksiz entübasyon yapıldığı? Medyada öne çıkarılan bazı yoğun bakım doktorlarının ilaç kartelleri ile ilişkileri? O konular ne olacak?
Kesinlikle rastgele değil. Kaçırılan küçük çocuklar, depremlerde kaybolan küçük çocuklar, rastgele değil.Alıntı:
Ölüm haberini Yenidoğan Çetesi lideri Fırat Sarı'nın verdiği Umut bebeğin annesi Burcu Gökdeniz:
"Senelerdir eceliyle öldüğünü sandığım evladım cinayete mi kurban gitti? Bana bunun cevabını kim verecek?"
Hepimiz suçluyuz.Alıntı:
Emre Uslu, PhD
@EmreUslu
“Yenidoğan bebek çetesi olayı Bahçeli RTE, İlber Ortaylı dahil güçlü ihtiyarlara BEBEK KANI enjekte etmek için içinde MİT/istihbaratın bulunduğu bir organizasyonun görünen ucu. Bir PKK itirafçısı sağdan sola, iktidardan muhalefete neredeyse tamamı ihtiyar ama güçlü isimlerle nasıl görüntü veriyor?” bu iddia sizce komplo teorisi mi?
"Yeni büyük tufan" geliyor, fareler gibi gebereceğiz.
https://x.com/yaarenler/status/1847479164485439770
Linkte video var.
Açıklanan Gaza'da 21 bin çocuk şehit edildi.
Gençlik iksirinin litresi 2.2 milyar dolar.
Israil, 1 senedir yaptığı katliamların finansmanını o çocukların kanından sağlamış ve kara da geçmiş olmalı.
Hepsi işin içinde.
Şeytanı yazdıydım, bir kaç ay sonra neler oldu.
Bu kadarını şeytan da yapamaz.
Bu dunya korkunc bir yer.
Korku ve yalan imparatorluğu.
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
Yahu kardeşim!
Pıtırak gibi tıp fakültesi açıldı mı?
Düşük puanla hatta yurtdışından ithal öğrenciler sokuldu mu?
Her önüne gelen torpilli akademisyen oldu mu?
Fetöcünün her türlüsü meslekten oldu doktoru ozellere geçti mi?
Pkk lısı affedilmis mı?
Her öğrenci tıp fakültesi bitirebilir Her uzmanlık ama hee uzmanlık emeksiz de olsa bitirilebilir halde mı?
TTB güya sol örgüt adamlar Pfizer simsarı gibi davrandı mı?
Askeri hastaneler kapatıldı mı?
Daha ne sayayım ki?
Hepsi gözünün önünde oldu.
Bak sistemde arıza benim gibiler
Sana hak hak kusura bakma
Hersey sana da bana da müstehak
https://resmim.net/cdn/2024/10/20/mauORy.jpgAlıntı:
Gamze Dağ
@gammzedag
Yenidoğan çetesindeki "Türk bebek" konuşması:
Sadece bu konuşma doğruysa, sadece bu konuşmanın sonuçları korkunç olabilir.
Yangına benzin dökenler de var:Alıntı:
Coşkun Faik Kavala
@KavalaFaik
Hayatımda hiç olmadığım kadar öfkeliyim. 93 Harbi'nde, Balkan Savaşları'nda, Yunan Mezalimi sırasında tanık olduğumuz TÜRK SOYKIRIMI alenen devam ediyor. Hem de güya milliyetçilerin ortakları olduğu siyasi iktidar döneminde...
Etki=Tepki ise bunun tepkisi nasıl olacak?Alıntı:
Hazar Tandoğan
@TandoganHazar
·
16d
Bebek katilleri Çetesi bana Hocalı katliamında canlı canlı Türk çocuğun derisini yüzen cani ermeni doktor Zori Balayan'ı hatırlattı.
Murat Ağırel: “Bir hakim, mahkemenin adli emanetinden uyuşturucu alıp, mahkemenin başsavcı vekili ve başka bir mahkemenin başkanıyla adliyede alem yapıp cinsel ilişkiye giriyor.
Olayla ilgili işlem yapması gereken başsavcı da uyuşturucu baronu çıkıyor.”
Bunu yazdık. İran Dışişleri Bakanı'na bununla ilgili bir soru sorulmadı bugün.Alıntı:
Bafel Talabani Türk devletine seslendi: “Askerlerinizi Kürdistan topraklarında Çekin aksi taktirde gözyaşlarınıza bakmayacağız..”
Zira Haşdı Şabi ve Hizbullah'tan bu sarhoşa katilanlar var.
Şiir Gibi
@sukunetzone
·
11s
Sharon Stone gibilerin Adrenochrome'u Türkiye'de çok ucuza satılıyor.
Yenidoğan Çetesi
https://resmim.net/cdn/2024/10/20/mah2JI.jpg
Sharen Stone reklam yapmışti. "Turkiye'ye gelip, guvenli bir sekilde bulup, yaptirabilirsiniz" demiş olmalı. Türk pek çok ünlüyü de böyle morarmış vaziyette görmüştük.
CNN TÜRK
@cnnturk
·
1 sa
🔴 #CANLI | Yeğeni Ebuseleme Gülen duyurdu: FETÖ elebaşı Gülen öldü!
Bu tweet dizisinde pek çok bilgi var.Alıntı:
Erkan Trükten
@ErkanTrukten
TÜRK BEBEKLER Adrenokrom İçin mi Öldürdüler?
Yenidoğan çetesinden Hemşire
Hakan Doğukan Taşçı:
"Çam Sakura'dan dedi bi tane fokuz yüz gram aldım kanka dedi haberin olsun dedi tamam dedim ben de..."
Doktor Fırat Sarı: "Hıı, bu Türk mü aceba?"
Fırat Sarı: "İnşallah Suriyeli İnşallah Suriyeli değildir..."
Sorulması gereken sorular var:
1) Öncelikle bebeğin sağlık durumunu ölçmek için aldıkları parça neden özellikle Türk bir bebeğe ait olmalıydı?
2) Meseleyi PKK'lı doktorun Türk Bebeklerden intikamı seviyesine indirgemek neyin üstünü örter?
3) MİT mensubu olduğunu söyleyerek olaya müdahale eden ve savcıyı tehdit eden şahsın fotoğraflarının hepsinin sahte olduğu neden medyada servis edildi? Gerçekten hepsi sahte mi...Yoksa?
Derin devlet, derin tapınakçılar, hükümet ve muhalefetteki bazı tabipler, Mason locaları Mason tarikatları TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ bu işin neresinde?
4) Çam Sakura Hastahanesi neden soruşturulmadı?
Her şeyi Komplo derseniz en sonunda böyle bebeklerin katledilmesine duyarsızlığınızla ve herşeye Komplo diyerek ortak olmuş olursunuz!
https://resmim.net/cdn/2024/10/22/mp4hyT.jpg
Alıntı:
1️⃣4️⃣Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı organ kaçakçısı İsrailli*Boris Wolfman özellikle DEPREM BÖLGESİNDE FAALİYETTE BULUNMUŞ!
"Kaybolan çocuklar nerede?" SORUSUNU SORDUĞUMUZDA DEHŞETLİ BİR TABLO!
https://resmim.net/cdn/2024/10/22/mp4nzK.jpg
https://resmim.net/cdn/2024/10/22/mp4FXq.jpg
Trükten'in sayfasında başka bilgiler de var.Alıntı:
İsrail-Türkiye arasındaki organ ticaretini organize ettiği iddası ile bir grup kişi yakalanmış ve yine yüce Türk yargısı Tıpkı Wolfman'ı serbest bıraktığı gibi bu kişileri de tahliye etmiş ve soruşturmaya gerek olmadığını açıklamıştı! Tarih 13 Eylül 2024!
Acaba bu yüce Türk… x.com/i/web/status/1…
Yukarıdaki habeere ülkücüler çok kizmislardii,agir kufurler ediyorlardi ama bakiniz bugün Bahceli neler soyluyor.
Apo,serbest birakilsin Meclise gelsin,"silah biraktik desin"diyor.
Silah niye bıraksin?
Apo gelir meclise, "Türkiye'nin düşmanı Babel Talabani ve ortaklari Hizbullahcilara karsi savasmaya haziriz" der. :)))))))))
Tam olmasa bile gelecegi jcundan,kiyisindan gorebiliyorum.
Neredeyse tam olarak da gorecem,eli kulaginda.
HEPSİ AYNI | Muhsin Yazıcıoğlu’ndan Fethullah Gülen’e övgüler
https://www.turkiyedireniyor.org/hep...ulene-ovguler/
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9AIANS-8Q6o
Türkiye'de pek çok sorunun temel kaynağı burasıdır.
Kaboğlu yurtseverdir. Anayasanın ilk 4 maddesi denildiğinde, tartışılamaz diyenler, tartışalım diyenlere saldıranlar ve bu tartışmalar olurken, tam da aynı zamanda çoğu Akp'li, pek çok trolün ''şeriat istiyoruz, şeriat gelsin'' diye ortaya çıkmaları,aynı şebekenin uygulamaya koyduğu senaryolardır. Bu şebekenin temel görevi, Türkiye bir adım ilerlemesin, yerinde saysın, dış dinamiğin çıkarlarını,ucuza yerine getirsin.
Din bir tehlike midir, yoksa bir değer midir?
Gaza'da açıkça gördük ki, din bir değerdir. Sadece Üsküdar büyüklüğünde bir Müslüman şehrine(bu şehirde yaşayanların savaşçı değil, ticaretçi bir topluluk oldukları da bilinir), dünyanın en önemli askeri güçlerinden biri saldırdı, Gaza yerle bir oldu, resmi rakamlarla 50 bin(kayıplarla birlikte 70 bin) insan şehit oldu, bir seneyi geçti halen rehineleri kurtarabilmiş değiller. Gaza hala direniyor.
Dünyadaki dinlerin uhrevi liderleri var. Papa gibi, Dalay Lama gibi. Dünyada 2 milyar Müslüman var, İslam dininin başı yok.
Din bağımsızdır. Devlet, dini cemaatlerin teröre ya da diğer suçlara karışmasını denetleyebilir. Dini siyasetin denetlemesi, dinin siyaset tarafından kirletilmesi demektir. İşte Türkiye'de olan tam da budur.
Din siyasete alet edilmiş ve kirletilmiştir.
Bakınız, Ümit Özdağ gibi, bu işe Atatürk'ü alet edenler çok kötü niyetli insanlardır.
Laiklik, İngiltere'den alınmış. İngiliz laikliği bize uygun değil, 100 sene denenmiş, uygun olmadığı görülmüş. Türkiye'de laiklik, ''din işleriyle, devlet işlerinin ayrılması'' diye tarif edilmiştir. İngiliz laikliğinde; din işleriyle, devlet işleri ayrılmamaktadır. Diyanet İşleri başkanlığı devletin bir kurumudur. Devlet dinin, din devletin içindedir, siyaset dini kirletmektedir.
Bu tartışma yapılırken, ''şeriat istiyorum''diye ortaya çıkanlar, haindirler.
Şeriat istemiyoruz. Almanya'daki laikliği istiyoruz. 100 senedir denenen laiklik İngiltere'den alınmış, Almanya'dan da alınabilir.
Üzerinde hiç bir değişiklik yapılmasına da gerek yok, aynen Almanya'dan alınız, getiriniz. Türkiye'nin önü açılsın.
Bakınız bu haberler borsayı etkiliyor. Oyunun kuralı seçimse ve gelişmişlik düzeyini ölçerken, ülkede ne kadardır demokratik seçimlerin yapıldığına bakıyorsak, o kürsüden, bölgelerinden seçilmiş, meclise gelmiş herkes konuşabilir. Geri kalanlar da, kürsüde konuşanın söylediklerini kaldırmak zorundadırlar.Alıntı:
BPT
@bpthaber
Müsavat Dervişoğlu:
Atatürk’ün kurduğu meclisin kürsüsünden, teröristbaşları ve yardakçıları değil, ancak ve ancak Mustafa Kemal’in mirasçıları konuşabilir.
Demokrasinin en temel kuralı, kürsü dokunulmazlığıdır.
Devlet, bir oyun kurmaya çalışıyor.Türkiye zor durumda.Bu oyun,Abd ve pyd yönetimine karşı,İsrail'e ve tabii ki Talabani'ye karşı,bakalım Esad ne diyecek bu işe.Alıntı:
#SonDakika
Özgür Özel:
"'Bahçeli el yükseltti' diyorlar. Ben de el yükseltiyorum. Kürtlere bir devlet teklif ediyorum. Tüm Kürtleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sahibi yapalım"
https://birgun.net/haber/ozgur-ozel-...verecek-569503
Araştırmacı aywaaaa...!
Sen bulur, bilir, paylaşırsın...
Atatürk hayatta iken geçerli olan anayasadan şikayetçi miydi?
O anayasanın ilk 4 maddesi nelerdi?:notr:
Bıyır abi:
:))))))))))))))Alıntı:
1921 Anayasası
TEŞKİLÂTI ESASİYE KANUNU
Kanun Numarası : 85
Kabul Tarihi : 20/1/1337 (1921)
Madde 1.- (Özgün hali) Hâkimiyet bilâ kaydü şart milletindir. İdare usulü halkın mukadderatını bizzat ve bilfiil idare etmesi esasına müstenittir.
Madde 1.- (Değişik : 29.10.1339 (1923) - 364 S. Kanun) Hâkimiyet, bilâ kaydü şart Milletindir. İdare usulü halkın mukadderatını bizzat ve bilfiil idare etmesi esasına müstenittir. Türkiye Devletinin şekli Hükümeti, Cumhuriyettir.
Madde 2.- (Özgün hali) İcra kudreti ve teşri salâhiyeti milletin yegâne ve hakikî mümessili olan Büyük Millet Meclisinde tecelli ve temerküz eder.
Madde 2.- (Değişik : 29.10.1339 (1923) - 364 S. Kanun) Türkiye Devletinin dini, Dini İslâmdır. Resmi lisanı Türkçedir.
Madde 3.- Türkiye Devleti Büyük Millet Meclisi tarafından idare olunur ve hükümeti << Büyük Millet Meclisi Hükümeti >> unvanını taşır.
Madde 4.- (Özgün hali) Büyük Millet Meclisi vilâyetler halkınca müntahap âzadan mürekkeptir.
Madde 4.- (Değişik : 29.10.1339 (1923) - 364 S. Kanun) Türkiye Devleti Büyük Millet Meclisi tarafından idare olunur. Meclis, Hükümetin inkısam ettiği şuabatı idareyi İcra Vekilleri vasıtasiyle idare eder.
https://resmim.net/cdn/2024/10/22/mppg8h.jpg
araştırmamacı tovbekar accık dokunsun
ilk anayasa diyebileceğimiz teşkilatı esasiye Türk hukuk tarihinde Birinci Büyük Millet Meclisi'nin 20 Ocak 1921 tarih ve 85 sayılı yasayla kabul ettiği, kısa bir çerçeve anayasa niteliğindeki kanunun adıdır.
Teşkilat-ı Esasiye Maddeleri
1 — Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Yönetim şekli, halkın mukadderatını bizzat ve fiili olarak yönetmesi ilkesine dayanır.[2]
2 — Yürütme kuvveti ve yasama yetkisi, milletin tek ve gerçek temsilcisi olan Büyük Millet Meclisi’nde belirir ve toplanır.
Madde 2.- (Değişik : 29.10.1339 (1923) - 364 S. Kanun) Türkiye Devletinin dini, Dini İslâmdır. Resmi lisanı Türkçedir.[3]
3 — Türkiye Devleti, Büyük Millet Meclisi tarafından idare edilir ve hükûmeti «Türkiye Büyük Millet Meclisi Hükûmeti» adını taşır.
4 — Büyük Millet Meclisi, iller halkınca seçilmiş üyelerden oluşur
1924 maddeleri
adde 1.- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
Madde 2.- (Özgün hali) Türkiye Devletinin dini, Dini İslâmdır; resmî dili Türkçedir; makarrı Ankara şehridir.
Madde 2.- (İlk Değişiklik : 10/4/1928 - 1222 S. Kanun/md. 1)
Türkiye Devletinin resmî dili Türkçedir; makarrı Ankara şehridir.
Madde 2.- (Son Değişiklik : 5/2/1937 - 3115 S. Kanun/md. 1)
Türkiye Devleti, Cümhuriyetçi, milliyetçi, halkçı, devletçi, lâik ve inkılâpçıdır. Resmî dili Türkçedir. Makarrı Ankara şehridir.
Madde 3.- Hâkimiyet bilâ kaydü şart Milletindir.
Madde 4.- Türkiye Büyük Millet Meclisi milletin yegâne ve hakikî mümessili olup Millet namına hakkı hâkimiyeti istimal eder.
Madde 5.- Teşri salâhiyeti ve icra kudreti Büyük Millet Meclisinde tecelli ve temerküz eder.
ikincisi ise malum 1924-1961 arasında
pişti olmadık benim bilgilerim biraz daha ayrıntılı :) :) :)
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kazan'da BRİCS zirvesi var. Üyeler arası yeni ödemesistemi ilan edilebilir.
BRİCS ülkeleri, satın alma bakımından milli gelirde, G7'yi geçtiler.
https://gazeteoksijen.com/ekonomi/ab...dedildi-226056
Çok önemli haber...Bahçeli'nin ''Apo açıklamasından'' hemen sonra olması manidar.Alıntı:
ABD'de Temyiz Mahkemesi'nden Halkbank kararı: Dokunulmazlık talebi reddedildi
ABD İkinci Bölge Temyiz Mahkemesi, Halkbank'ın 'Yabancı Devlet Dokunulmazlık Yasası' kapsamında, hakkındaki davanın düşmesi talebiyle yaptığı başvuruyu reddetti.
Ugh...Bahçeli bu açıklamayı yaptıysa, Apo ile mutlaka görüşülmüştür ve Apo da ''Meclise gelir, konuşurum'' demiştir.Alıntı:
Ercüment Devlet Yahnici
@edyahnici
·
2s
Peki ya Apo mecliste konuşma yapamadan öl(dürül)ürse..
Abd ve İsrail bu konuşmanın yapılmasını istemezler.
Ergenekon davaları sırasında, mecliste ''Gerçekleri Araştırma Komisyonu'' kurulmuştu.
Kozinoğlu ve Kozakçıoğlu bu komisyona ifade vermeyi kabul etmişlerdi.
Birisine intihar etti dediler, diğeri kalp krizinden gitti dedilerdi. İkisi de öldüydü.
Altun yardıra yardıra gidiyahh...3.Dünya Savaşının içindeyiz.
Ülkücüler, Bahçeli'yi çok eleştiriyorlar ama şayet, bu kadar tavizden sonra, Bahçeli'nin istediği yapılmazsa, baş üstünde baş, taş üstünde taş kalmaz.
Bölücü terörle ilişkili kimseyi sağ bırakmazlar.
https://resmim.net/cdn/2024/10/22/mFWxoy.jpg
Selo'nun amcaoğlu muydu bu? :)))))))))))
Bu andavallı ekonomist, Urusya batar dediydi. Bunun hangi analezi tuttu abi?
Bu mevzuyu sulandırmaya çalışıyor.
Kürtlerle de barışacağız, Ermeni komşularımızla da barışacağız. İstersen çatla.
Devletlerin ezeli düşmanları olmadığı gibi ebedi dostları da yoktur.İsrail madik attı bize,İsrail yok olacak...
https://www.youtube.com/watch?v=Sdjzef83jdY
Bir Nostradamus Kehaneti yazalım:
"Büyük Dünya'nın ortasında geçer başa güçlü gül
Yeni tasarılar için halkın kanı dökülecek
Gerçeği söylemek isteyenin ağzı kapatılacak
Gelmesi gereken, zamanından geç gelecek"
Aykırı
@aykiricomtr
·
1 sa
REDDEDİLDİ!
Saadet Partisi'nin "Yenidoğan çetesi" skandalına ilişkin verdiği önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.
Hiç konuşmasa çok daha iyi. Bu olaylar olurken, İstanbul İl Sağlık Müdürüymüş bu.Yanlız bu ortamda, bu olayın araştırılması felaket olurdu.Bu olayı, tam da bu zamanda ortaya çıkaran dış dinamik.Alıntı:
duvaR
@gazeteduvar
Bakan Memişoğlu'ndan Yenidoğan Çetesi yorumu: 'Çocuğu öldüreyim' diye yaklaşımları olduğunu düşünmüyorum. İnşallah öyle değildir.
Ben Nostradamus kehanetine uygun pozisyon alırım.Defans.
Abi ben bunun faydasını gördüm. Uyku süresi de dahil buna. Hatta adım adım 16-17 saate çıkabilirsiniz. Sonrasında tek öğüne düşebilirsiniz. Kilo verebilirseniz, kanda ketonlar oluşacak. Ve diyelim ki, insülin direnci olanlarda, hücreler keton yakmaya başlayacaklar. Yani uzun süreli açlık durumunda kanda glikoz düşmeyecek. Şekerin düşmesi, yükselmesinden de tehlikeli olabilir.Alıntı:
Ahmet Rasim Küçükusta
@drahmetrasim
Günde 14 saati geçen uzun sürekli açlığın, sadece kanser değil, obeziteden diyabete, Alzheimer’ den kalp damar hastalıklarına kadar bütün kronik enflamatuar hastalıkların riskini azalttığı biliniyordu.
Yeni çalışmalar açlığın kanser tedavisini daha etkili kılacağını da gösteriyor.
Üç ana üç ara öğün yemeyi şart koşan diyetisyen ve metabolizma uzmanlarına önemle duyurulur.
Bu durumda, ayda bir, iki gün aç durabilirsiniz. Tabii çay, kahve, su serbest.
İki günlük açlıkta, özellikle gece midede oluşan, mide öz suyu, pek çok kronik hastalığı tedavi edebilen bir mucize.
Mutlaka doktora danışın, her bünye farklıdır, açlık süresini mutlaka adım adım arttırın, yağ yakmaya başladığınızdan emin olun.
Siyasi parti gruplarının ortak önerisi ile sağlık kuruluşlarında ki bebek ölümlerinin tüm yönleri ile araştırılması için Meclis Araştırma Komisyonu kuruldu.
lt col temmuz
@temmuz1919
·
15d
Terör Örgütü PKK sözde yöneticisi
Helin Ümit;
Bir özel savaş oyunuyla karşı karşıyayız
"MHP bir gladyo partisidir ,Ortada iyi niyet yok komplo var. Türkiye tehlikeli bir kulvarda ,DEM Parti'yi çizdikleri stratejiye eklemek istiyorlar
https://x.com/_occult_x/status/1848795804737089896
Çok yazdım bunları...Linkte video var.Alıntı:
Türk imparatorluğu'nun yıkılışına dair kehanetler!
Tüm kehanetler gerçekleşmiş sadece bir Kehanet kalmış!
Aytunç Altındal anlatıyor.
Murat Bardakçı:
Türkiye'de her şey zıvanadan çıktı.
Alıntı:
TÜRK DEGS / TURK MAGS
@turkdegs
Cihat Yaycı ; Yazıklar olsun…
Gerçekten inanılır gibi değil! Çıldıracağım…
Türkiye’de terör bitmişken, milliyetçi bir partinin lideri “gelsin teröristbaşı GAZİ MECLİS’e gelsin konuşsun, PKK dağılsın” diyor!
Bırakın Türk tarihini, dünyanın hiç bir yerinde eşkiyanın bu seviyede muhatap alındığı böyle bir rezalet görülmemiştir.
Her şey o kadar sahte bir tiyatro ki, PKK zaten isim değiştirdi.
Peki Terörist elebaşının söylemesiyle Suriye ‘deki 140.000 kişilik ABD beslemesi YPG dağılır mı?
Ama bu gidişle partisi dağılır!
Alıntı:
Cihat Yaycı ;
‼️ PKK’yı ortadan kaldırma söylemleri, YPGyi meşrulaştırmak için hazırlıktır!
Tuzak büyüktür!
Nasıl mı? Anlatayım.
1. PKK velev ki Öcalanı dinledi ve silah bıraktığını ilan etti (söylese de uygulamaz ya).
2. Bu durumda ABD ve birçok ülkenin terör örgütü kabul ettiği PKK ortadan kalkacak ama YPG çatısında kurulacak asıl yeni kurulacak terör devleti hiçbir devet tarafından terörist olarak kabul edilmeyecek.
3. Türkiye’nin de teröre karşı mücadele hakkı artık uluslararası hukuk açısından geçerliliğini yitirecektir .
4. Türkiye’nin ülke dışındaki bu bağlamdaki askeri mevcudiyeti de uluslararası hukukun ihlaline dönüştürülecektir.
5. Müteakiben Türkiye’ye yaptırım uygulansın denecektir.
6. Bu süreçte Anayasa’da yapılacak değişiklikler ile Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü de tehlikeye atılacaktır.
Pek çok analez var. Hepsi okunmalı.Alıntı:
Cihat Yaycı ;
“Umut hakkı” ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının 30 yıl sonunda tahliye imkanı verecek şekilde değiştirilmesi demektir.
Bu hak teröristbaşına verilirse, FETÖ ve PKK mensupları da dahil, en korkunç suçları işlemiş diğer bir sürü ağırlaştırılmış müebbet mahkumu da, tahliye edilebilir…