Sayfa 1990/2188 İlkİlk ... 990149018901940198019881989199019911992200020402090 ... SonSon
Arama sonucu : 17499 madde; 15,913 - 15,920 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Globe Eye News
    @GlobeEyeNews
    ·
    3s
    BREAKING:

Donald Trump says he will impose 100% tariffs on countries abandoning US Dollar as reserve currency.
    Diğer ülkeler de dolar tutmaktan vazgeçerler. Dolar göçer.
    @erefefik

2. Ülkücü Hareket
    @ulkucuresmitc
    ·
    12s
    Bu habercilik değil ****** Çocukluğudur!
    Ülkücüler buna kızıyorlar ama içinde bulunduğumuz durumdan haberleri olmayabilir.
    Şayet Bafel Talabani denilen dürzü, düşündüğüm gibi Hizbullah ile beraber Kerkük'e girerse, devlet; Apo'yu, Talabani'nin üstüne gönderebilir. Devlette ezeli düşmanlık olmadığı gibi ebedi dostluk da yoktur.
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

ohaa...yazıklar olsun...
    Kırşehir'de gittiği konserde Fatma Banu Çoban'ı darp edip, burnunu kıran, AKP Kırıkkale Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer serbest bırakıldı.
    @erefefik

4. 🇷🇺Russia is not Enemy
    @RussiaIsntEnemy
    ☝️“Once, I asked Jacques Chirac: ‘Why the American leadership behaves like this, so aggressively and so shortsightedly?’, he answered me in Russian: ‘Because, they are uncultured’” - President Putin.
    tarafından İngilizce dilinden çevrildi
    ☝️ “Bir keresinde Jacques Chirac’a ‘Amerikan liderliği neden bu kadar saldırgan ve dar görüşlü davranıyor?’ diye sordum. Bana Rusça şu cevabı verdi: ‘Çünkü onlar kültürsüzler.’” - Başkan Putin.
    @erefefik

5. Savcı Sayan 🇹🇷
    @SavciSayan
    Devletimiz,ülkemiz dışında yaşayan Kürt kardeşlerimizle irtibat kurmak istiyorsa, en güvenilir bölge Barzan’i bölgesi ve Barzan’i ailesidir..

Talabani‘nin oğlu, YPG/PYD, PKK ve uzantıları, İsrail Amerika ve diğer Türkiye düşmanları Türkiye ile iyi ilişkiler geliştirmek isteyen Barzani ve ailesini hedefe koymuşlardır..

En büyük tehlike PKK,YPG/PYD ve Talabani Koalisyonu ve onların amiri durumunda olan İsrail ve ABD’dir..

Devletimiz bu konuda hızlı adımlar atmalıdır.
    Pazar günü yapılacak seçim Türkiye’nin,bölgenin ve Kürtlerin kaderini belirleyecek seçimlerden birisidir..

Avrupa ve batılı diğer devletler 100 yıllık plan yaparken hiç olmazsa biz de en azından bölgenin huzuru açısından 20/30 yıllık bir plan yapmak zorundayız.
    Durum, göründüğünden daha kötüye gidiyor..
    Neçirvan Barzani yarın Ankara'da olacak. Savcı'nın, Hizbullahçıların Talabani'ye katıldığından haberi yok.
    @erefefik

6. https://x.com/melankolikfilm/status/1846293645219320154

Melankolik Film
    @melankolikfilm
    "sanki sonsuza kadar öyle annemlerle babamlarla yaşayıp gidecekmişim gibi gelirdi."
    Linkte video var.
    @erefefik

7. Boşuna Tıklama
    @bosunatiklama
    ·
    14 Eki
    Burun ameliyatı olan Zeynep Bastık:

"Artık ben de sağlıklı insanlar gibi nefes alacağım."
    Ah benim Yahudi burnum diyeceğim, 0101 gelecek. O burun öyle sempatik, öyle sevimli gösteriyordu ki...
    Estetik için yaptırdıysa, bence yanlış yaptı.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Kırşehir'de gittiği konserde Fatma Banu Çoban'ı darp edip, burnunu kıran, AKP Kırıkkale Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer serbest bırakıldı.
    https://x.com/REM__BEN/status/184329...nmD9-TPtA&s=08

Sayfa 1990/2188 İlkİlk ... 990149018901940198019881989199019911992200020402090 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •