Originally Posted by
Feragat
Merhaba Yasemin hanım Kozalda 25 milyon , kozaa da 20 milyon İpek'e de 12 milyon para çıkışı var . Grupların olmadığını söylüyorsunuz tabi bunu ben ispat şuan edemem ama ben Kardemir D , Sasa ve Albrk gibi hisselere de girdiklerini biliyorum nereden mi ? Piyasadan duyuyorum . Bunları ispat edemem ispatım sadece gün için ataklara ve haftalık durumlarına bakarak kesin emin oluyorum .yakın zamanda belli olur .mesela ALbrk hissesi. Kesinlikle alın satın demiyorum grup varmı izlersiniz.
Altın çıkarken neden kozaa ve Kozalda toplam 45 milyon tl çıkış oldu ? Çünkü spek gücünü göstermek istiyor böyle çıkış bugün olması manidar değil mi 15 liaralara çıkmış olan ipekeyi zaptetmem yoksa 2-3 tavan daha çekse 20 lira olacaktı kozaa 12-13 lerde .. planı bozulacaktı çüm gücünü kullanıyor . Kullansın farketmez . Spek endeksin çökmesini bekledi baktı çökmüyor kasıtlı tüm kozunu oynuyor . İpeke deki grup aptal değildir bir daha dipten toplamak varken bu satışı 15 lerden karşılayacak kadar . Adamlar toplamda 55 milyon tl çıkmış gibi bakalım . Hakimiyeti koxaa da fazla ve Kozalda da gerçek yabancının bir kısmı borsadan çıktığı için orada spekin gücüde arttı . Neyse haftalık bakılınca pirimli kapattılar .
En doğrusunu Allah bilir.