Kısır döngüye girilince herkesin sapıtması normaldir..:plc:
Walla benim düşüncelerim şöyleydi;
Walla faizleri arttırmayarak bence alınacak en kötü karar alındı..muhtemelen RTE'nin gaza basma isteği yüzünden..:)
Printable View
Walla ben olsam bende FED'in bağımsızlığını en azından şimdilik, icraatları görmeden sorgulamazdım..geçen yazmış idim, Powell '' FED'in bağımsızlığı DNA'larımıza işlemiştir(FED üyelerini kastediyor), politik mülahazalara bakmadan biz ne gerekiyorsa onu yaparız'' diyordu..
Bizimkini söylemeye gerek var mı..:(
NİJERYA MERKEZ BANKASI POLİTİKA FAİZİNİ DEĞİŞTİRMEDİ (BEKLENTİ 14.00%, ÖNCEKİ: 14.00%)
Birde bu var :oleyo:
İlk yerli ve milli roketimizi icat ettik,
elhamdürüllah,
Ek 19509
Şimdi roketin çok fazla fırlamaması, daha doğrusu milletin fırlama görmemesi için fısıltı gazetesi bile çalıştırılıyor..:kahkah:
Neymiş..Abdullah Gül'ün eski danışmanı IMF'le görüşüldüğünü öğrenmişmiş.....acep..:)
Yahu adımların ilk diyeceği şey, şu gerekli devali yap ki işleri düzeltebilesin..aslına dönebilesin..:(
Gidişat, erken yerel seçime işaret ediyor. Sputnik, bunu haber yapıp şöyle yazmıştı:
Öte yandan CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş da AK Parti'nin kongresini 18 Ağustos'a almasına dikkat çekti. Yarkadaş, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesaj ile seçimlerin 4 Kasım 2018'de olacağı görüşünü dile getirdi:
"AKP'nin büyük kongresini öne çekmesi, yerel seçimlerin tarihinin değişeceğini gösteriyor. AKP, ekonomik krizin derinleşmesine ve yurttaşlar üzerinde hissedilmesine olanak vermeden seçimi gerçekleştirmek istiyor. Kafalarındaki tarih ise 4 Kasım 2018. Buna tüm partiler uyar…"
----------
Dilipak da, "Bakarsınız ağustosta seçim kararı alınırsa kasımda seçim olur", diye yazmıştı.
----------
Kasım ayında, İran meselesi nedeniyle, dış mihraklar da hareketlenecek. S400 dü, maça papazıydı derken, seçimden sonra, döviz kurunu, "saldım çayıra, mevlam kayıra" yapabilirler. :)