GK bildiğin körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde olmuş...
Tek bir istisna uzaktan bağlanan Ahmet yılmaz ve Serap diye iki ky sorular ile çomak soktu yoksa tam bir yağ çekme arenası...
# ky gelen ilk salvo gentaş kimyadan alınan hammadde fiyatı ve gentaş kimyaya kar transfer rutini bu soru sinirlerini bozdu yönetimin...
Hak hukuk yetim hakkı vatanseverlik ve din söylemleri ihmal edilmedi bunlar tabi örtü altta her türlü usulsüzlük bildiğin riya...
Bir anektok yaşandı tam bir tiyatroydu
kar dağıtımı teklifine goygoycu bir katılımcı efendim kar dağıtmıyalım ortam karışık zaten ile ölümü gösterdi lakin bizim pek kahraman yönetim ana zaten bizde öyle düşündük lakin hiç dapıtmasak olmaz dedi ve azcık ky koklattık dedi ve sıtmaya razı ettiğe getirdi... özetle profesyonel bir iş çıkardılar
hakkımı helal etmiyorum dedi bir küçük yatırımcı bu çok kızdırdı yönetimi başladılar mağdur retoriğine...
Zaten GK ön konuşmasını duysanız teşekkür edilmedik kimse kalmadı şaka demiyorum belki 30 kişi ve kurum vardı... belediye başkanı ve kaymakamın GK ne işi var ilk defa şahit oldum yanlış anlaşılmasın ikiside bsbacan sevimli insanlardı ama onlarda yahu bizim burada ne işimiz var diyordu içlerinden..
Arkadaş burayı okuyacaksın yada sana bu mesajı iletecekler biz ky sabrı taşmıştır bu tip hepimizin değerlerini kullanarak ky hakkını hukukunu gasp ediyorsunuz insanları aptal yerine koymayın...
GK yalakalık platformu değildir orada icraat anlatılır gelecek konuşulur hesap verilir....
mal kaçırma ky hak gaspı bunları görüyoruz ve kötü niyetinizi not ediyoruz...
en son arsa satışı ile tüy diktiniz....
benim de hakkım haram zıkkım olsun....
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb