Sayfa 401/652 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by MOONWALKER Yazıyı Oku
    Dağılalım mı diyorsunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Uzun bekleyebilecekler için sıkıntı olmasada nereye kadar gideceği ve ne kadar beklenilmesi gerektiği belli değil. Hisse yukselislere eşlik etmiyor. Borsa sert düşerken sağlam gibi dursa da bunu zamana yayıp sindire sindire düşüyor.
    Ben kısada işlem yapacaklar için GENTS onermiyorum. Kağıt şirket verilerine göre ucuz. Ama 110000 endekste kağıt halen güven vermiyor. Güven verdiği zaman fikrimde değişecektir.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by aslan3800 Yazıyı Oku
    Uzun bekleyebilecekler için sıkıntı olmasada nereye kadar gideceği ve ne kadar beklenilmesi gerektiği belli değil. Hisse yukselislere eşlik etmiyor. Borsa sert düşerken sağlam gibi dursa da bunu zamana yayıp sindire sindire düşüyor.
    Ben kısada işlem yapacaklar için GENTS onermiyorum. Kağıt şirket verilerine göre ucuz. Ama 110000 endekste kağıt halen güven vermiyor. Güven verdiği zaman fikrimde değişecektir.

Dağılacak bir durum yok
    Senedi güzelce paketliyorlar
    İş yatım ve yatırım finansman başta olmak üzere..Seansı iyi takip ediyorsanız üsteki 2 kademe de alış satışla toplarken kapanışı zorla da olsa alt kademeden yapıyorlar..
    Elbet bir gün gidecek..
    Temettü ve bedelsiz dağıtımı sonrası fiyatı 1.45 ler civarında olursa cazibesi artabilir
    Bir de agresiv mal verme yok
    İş yatırım takasın çoğunluğu onda her gün alış tarafında..
    %65 takası yeterli bulmuyorki topladıkça topluyor
    Bana göre iş yatırım mal çakarsa dikkatli olmakta fayda car..
    Bir de topik yazıları da çok senedin geleceğine hizmet etmiyor
    Yok arsa olayı
    1.50 gelirse alırım
    Spk ya yazalım vs...
    Biraz coşku lazım...
    Sen biz yandık başkaları yanmasın havasındasın...
    Veya ben sattım
    Daha da düşsün de aşağıdan mallanalım havası...ytd.....

3. 1 ay önce 1.63 den girdim
    Bu gün 1.60...
    Gayet sağlam duruyor
    Topikteki bu bulanık hava devam ettikce yükselmesi de zor..
    Yazma yorum yapma kardeşim zaman..
    Topiği açıp okuysn adam bu yazılardan sonra
    Senedin yanına niye uğrasın..
    Bindiğimiz dalı kesmiyelim

4. GK Başlıyor...
    Katılan var mı aramızdan?

*malesef bir ky'nın gentaş kimyadan yüksek fiyatlı hammadde alması itirazı okunup geçildi... açıklamaya ihtiyaç duyulmadı... halbuki bariz gentaş kimyaya kar transferi söz konusu.

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Son düzenleme : DahaFazlaOlmaz; 25-04-2018 saat: 14:28.
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

5. GK bildiğin körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde olmuş...

Tek bir istisna uzaktan bağlanan Ahmet yılmaz ve Serap diye iki ky sorular ile çomak soktu yoksa tam bir yağ çekme arenası...

# ky gelen ilk salvo gentaş kimyadan alınan hammadde fiyatı ve gentaş kimyaya kar transfer rutini bu soru sinirlerini bozdu yönetimin...

Hak hukuk yetim hakkı vatanseverlik ve din söylemleri ihmal edilmedi bunlar tabi örtü altta her türlü usulsüzlük bildiğin riya...

Bir anektok yaşandı tam bir tiyatroydu
    kar dağıtımı teklifine goygoycu bir katılımcı efendim kar dağıtmıyalım ortam karışık zaten ile ölümü gösterdi lakin bizim pek kahraman yönetim ana zaten bizde öyle düşündük lakin hiç dapıtmasak olmaz dedi ve azcık ky koklattık dedi ve sıtmaya razı ettiğe getirdi... özetle profesyonel bir iş çıkardılar

hakkımı helal etmiyorum dedi bir küçük yatırımcı bu çok kızdırdı yönetimi başladılar mağdur retoriğine...

Zaten GK ön konuşmasını duysanız teşekkür edilmedik kimse kalmadı şaka demiyorum belki 30 kişi ve kurum vardı... belediye başkanı ve kaymakamın GK ne işi var ilk defa şahit oldum yanlış anlaşılmasın ikiside bsbacan sevimli insanlardı ama onlarda yahu bizim burada ne işimiz var diyordu içlerinden..

Arkadaş burayı okuyacaksın yada sana bu mesajı iletecekler biz ky sabrı taşmıştır bu tip hepimizin değerlerini kullanarak ky hakkını hukukunu gasp ediyorsunuz insanları aptal yerine koymayın...
    GK yalakalık platformu değildir orada icraat anlatılır gelecek konuşulur hesap verilir....

mal kaçırma ky hak gaspı bunları görüyoruz ve kötü niyetinizi not ediyoruz...

en son arsa satışı ile tüy diktiniz....

benim de hakkım haram zıkkım olsun....

ironi = inori

Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

6.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    GK bildiğin körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde olmuş...

Tek bir istisna uzaktan bağlanan Ahmet yılmaz ve Serap diye iki ky sorular ile çomak soktu yoksa tam bir yağ çekme arenası...

# ky gelen ilk salvo gentaş kimyadan alınan hammadde fiyatı ve gentaş kimyaya kar transfer rutini bu soru sinirlerini bozdu yönetimin...

Hak hukuk yetim hakkı vatanseverlik ve din söylemleri ihmal edilmedi bunlar tabi örtü altta her türlü usulsüzlük bildiğin riya...

Bir anektok yaşandı tam bir tiyatroydu
    kar dağıtımı teklifine goygoycu bir katılımcı efendim kar dağıtmıyalım ortam karışık zaten ile ölümü gösterdi lakin bizim pek kahraman yönetim ana zaten bizde öyle düşündük lakin hiç dapıtmasak olmaz dedi ve azcık ky koklattık dedi ve sıtmaya razı ettiğe getirdi... özetle profesyonel bir iş çıkardılar

hakkımı helal etmiyorum dedi bir küçük yatırımcı bu çok kızdırdı yönetimi başladılar mağdur retoriğine...

Zaten GK ön konuşmasını duysanız teşekkür edilmedik kimse kalmadı şaka demiyorum belki 30 kişi ve kurum vardı... belediye başkanı ve kaymakamın GK ne işi var ilk defa şahit oldum yanlış anlaşılmasın ikiside bsbacan sevimli insanlardı ama onlarda yahu bizim burada ne işimiz var diyordu içlerinden..

Arkadaş burayı okuyacaksın yada sana bu mesajı iletecekler biz ky sabrı taşmıştır bu tip hepimizin değerlerini kullanarak ky hakkını hukukunu gasp ediyorsunuz insanları aptal yerine koymayın...
    GK yalakalık platformu değildir orada icraat anlatılır gelecek konuşulur hesap verilir....

mal kaçırma ky hak gaspı bunları görüyoruz ve kötü niyetinizi not ediyoruz...

en son arsa satışı ile tüy diktiniz....

benim de hakkım haram zıkkım olsun....

ironi = inori

Teşekkür ederiz vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı.
    GENTAS hammaddeyi belli periyotlarla piyasadan teklif toplayıp ihale usulü alsın. Gentas kimya piyasayla yarişsin ve piyasadan daha uygun fiyata veriyorsa ondan alınsın.

Herşey şeffaf olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    1,050

YTD.

8. Gentaş Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş 13 Mart 2000 tarihinde Tuzla Boya ve Vernikçiler sitesinde faaliyete başlamıştır. 2003 yılında Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgnesinde yatırıma başlamış ve 2005 yılında yatırımını tamamlayarak yeni yerinde, kısa sürede büyüyerek sektörünün öncü kuruluşlarından biri haline gelmiştir.

1 Ocak 2005 tarihinden itibaren 7200 m² açık alan üzerine kurulu 3600 m² kapalı alanda üretim yapmakta olan işletme yıllık 115.000 TON/yıl Formaldehit üretimi ve 2011 yılında 80.000 TON/YIL reçine üretim kapasitesiyle Tuzla Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesinde kendisine ait binada faaliyetine devam etmektedir. Üretimde kullandığı ana hammaddelerden olan Formaldehit’i kendi tesislerinde üretmekte, bu nedenle istediği kaliteye kolayca ulaşmaktadır.

Müşteri memnuniyeti odaklı,sürekli büyüyen ve gelişen,uluslararası markalarla rekabet edebilmeyi hedef edinmiş ,çevreye duyarlı ve ülkesine katkı sağlayan şirketler grubudur.

Kalite ve Hizmet Gentaş Kimya'nin temel taşıdır. Yasalara ve yönetmeliklere şartsız uymak,ürünü doğru zamanda doğru yere doğru kaliteyi siparişten teslimata,pazarlamadan muhasebeye kadar bir bütün olark benimseyip teknolojık yeniliklerle* de Türkiye ekonomisine ve ihracata katkıda bulunan uluslararası bir şirket haline gelmek.

Sayfa 401/652 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •