GK bildiðin körler saðýrlar birbirini aðýrlar þeklinde olmuþ...
Tek bir istisna uzaktan baðlanan Ahmet yýlmaz ve Serap diye iki ky sorular ile çomak soktu yoksa tam bir yað çekme arenasý...
# ky gelen ilk salvo gentaþ kimyadan alýnan hammadde fiyatý ve gentaþ kimyaya kar transfer rutini bu soru sinirlerini bozdu yönetimin...
Hak hukuk yetim hakký vatanseverlik ve din söylemleri ihmal edilmedi bunlar tabi örtü altta her türlü usulsüzlük bildiðin riya...
Bir anektok yaþandý tam bir tiyatroydu
kar daðýtýmý teklifine goygoycu bir katýlýmcý efendim kar daðýtmýyalým ortam karýþýk zaten ile ölümü gösterdi lakin bizim pek kahraman yönetim ana zaten bizde öyle düþündük lakin hiç dapýtmasak olmaz dedi ve azcýk ky koklattýk dedi ve sýtmaya razý ettiðe getirdi... özetle profesyonel bir iþ çýkardýlar
hakkýmý helal etmiyorum dedi bir küçük yatýrýmcý bu çok kýzdýrdý yönetimi baþladýlar maðdur retoriðine...
Zaten GK ön konuþmasýný duysanýz teþekkür edilmedik kimse kalmadý þaka demiyorum belki 30 kiþi ve kurum vardý... belediye baþkaný ve kaymakamýn GK ne iþi var ilk defa þahit oldum yanlýþ anlaþýlmasýn ikiside bsbacan sevimli insanlardý ama onlarda yahu bizim burada ne iþimiz var diyordu içlerinden..
Arkadaþ burayý okuyacaksýn yada sana bu mesajý iletecekler biz ky sabrý taþmýþtýr bu tip hepimizin deðerlerini kullanarak ky hakkýný hukukunu gasp ediyorsunuz insanlarý aptal yerine koymayýn...
GK yalakalýk platformu deðildir orada icraat anlatýlýr gelecek konuþulur hesap verilir....
mal kaçýrma ky hak gaspý bunlarý görüyoruz ve kötü niyetinizi not ediyoruz...
en son arsa satýþý ile tüy diktiniz....
benim de hakkým haram zýkkým olsun....
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikodularý vb
Yer Ýmleri