Can sıkacak bir şey yok.Olağan geri çekilme diye düşünüyorum.Ekranı izledim 14.16 dan ne kadar verseniz alırım dendi.Diger bir ihtimalde bu seviyeden az bir miktar mal değişimi oldu.SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Can sıkacak bir şey yok.Olağan geri çekilme diye düşünüyorum.Ekranı izledim 14.16 dan ne kadar verseniz alırım dendi.Diger bir ihtimalde bu seviyeden az bir miktar mal değişimi oldu.SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tansiyonu düşürmüş biraz, hareketlerini yorumlayamam ama makul ve mantıklı davranmaya devam ettiğini söyleyebilirim. Tutup da birkaç gün içinde hisseyi zirve fiyatlara çekecek olursa belki de istediklerini tam olarak yapamayacak..
Askı İniş Tarihi 05.08.2022
Bi geri vites tutturdu , 1 ileri 2 geri sürekli .Trade edebilen olduysa kutlarım.
Spekulatorle konuşmam : - Nasıl gelen giden var mı? - Var abi, üç beş bir şeyler geliyor, veren alıyoruz, kimse vermezse basıyoruz, akşam ne yapacağımıza akşam karar veriyoruz. Ben: - haydi hayırlı işler o zaman :)
Repliklerin efendisi : Söyle lordum yavan ekmek yemiş, güneş yüzü görmemiş bu spekülatör ne iş yapar?
Lord: Hiç,..., boş gezenin boş kalfasıdır! Bankaların bir yıllık karları karşılığında el değiştirdiği yerde, alemin enayisi bir ben miyim diye düşünür, kendisini eyler..
Edit: lord fikir değiştirmiş, sağı solu belli olmaz, aman ayağınıza basmasın! diyor