Sayfa 403/610 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon
Arama sonucu : 4879 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Can sıkacak bir şey yok.Olağan geri çekilme diye düşünüyorum.Ekranı izledim 14.16 dan ne kadar verseniz alırım dendi.Diger bir ihtimalde bu seviyeden az bir miktar mal değişimi oldu.
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu son yarim saatte yaptığı tango çok can sıkıcı oldu , ben şahsen üzüldüm , beklemezdim tango twist .Olayı anlayan izleyen varsa yorumlamasını bekleriz .
    SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Can sıkacak bir şey yok.Olağan geri çekilme diye düşünüyorum.Ekranı izledim 14.16 dan ne kadar verseniz alırım dendi.Diger bir ihtimalde bu seviyeden az bir miktar mal değişimi oldu.

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hayırlısı olsun , trene elbette her istasyonda yolcu biner de iner de , tabii ki.

3. Tansiyonu düşürmüş biraz, hareketlerini yorumlayamam ama makul ve mantıklı davranmaya devam ettiğini söyleyebilirim. Tutup da birkaç gün içinde hisseyi zirve fiyatlara çekecek olursa belki de istediklerini tam olarak yapamayacak..

4. Askı İniş Tarihi 05.08.2022
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Bi geri vites tutturdu , 1 ileri 2 geri sürekli .Trade edebilen olduysa kutlarım.

6. Spekulatorle konuşmam : - Nasıl gelen giden var mı? - Var abi, üç beş bir şeyler geliyor, veren alıyoruz, kimse vermezse basıyoruz, akşam ne yapacağımıza akşam karar veriyoruz. Ben: - haydi hayırlı işler o zaman

7.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Spekulatorle konuşmam : - Nasıl gelen giden var mı? - Var abi, üç beş bir şeyler geliyor, veren alıyoruz, kimse vermezse basıyoruz, akşam ne yapacağımıza akşam karar veriyoruz. Ben: - haydi hayırlı işler o zaman
    Güzel olmuş , tiyatroya replik yazabilirsiniz ,bir ihtiyaç halinde .

sn spek alınmasın ama fevkalade sıkıcı bir insan kendisi bana göre. Konuşmak istemedigim halde beni bile zorluyor.Tekraren alınmak yok .

8. Repliklerin efendisi : Söyle lordum yavan ekmek yemiş, güneş yüzü görmemiş bu spekülatör ne iş yapar?
    Lord: Hiç,..., boş gezenin boş kalfasıdır! Bankaların bir yıllık karları karşılığında el değiştirdiği yerde, alemin enayisi bir ben miyim diye düşünür, kendisini eyler..

Edit: lord fikir değiştirmiş, sağı solu belli olmaz, aman ayağınıza basmasın! diyor
    Son düzenleme : noreply; 28-07-2022 saat: 16:58.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

Sayfa 403/610 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •