Spekulatorle konuşmam : - Nasıl gelen giden var mı? - Var abi, üç beş bir şeyler geliyor, veren alıyoruz, kimse vermezse basıyoruz, akşam ne yapacağımıza akşam karar veriyoruz. Ben: - haydi hayırlı işler o zaman![]()
Spekulatorle konuşmam : - Nasıl gelen giden var mı? - Var abi, üç beş bir şeyler geliyor, veren alıyoruz, kimse vermezse basıyoruz, akşam ne yapacağımıza akşam karar veriyoruz. Ben: - haydi hayırlı işler o zaman![]()
Repliklerin efendisi : Söyle lordum yavan ekmek yemiş, güneş yüzü görmemiş bu spekülatör ne iş yapar?
Lord: Hiç,..., boş gezenin boş kalfasıdır! Bankaların bir yıllık karları karşılığında el değiştirdiği yerde, alemin enayisi bir ben miyim diye düşünür, kendisini eyler..
Edit: lord fikir değiştirmiş, sağı solu belli olmaz, aman ayağınıza basmasın! diyor
Son düzenleme : noreply; 28-07-2022 saat: 16:58.
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Düzeltme yapacam derse göstergeler fena kan çıkar![]()
Spek başımızın tacıdır onlar olmasa işlem yapan olmaz malı kimden alacan kime satacan.
Ama bizim spek biraz fazla kendi cebini seviyor orası da ayrı bir mevzuu.
Spekülatörü sanki spekülatör değil de bekleşen bizler adına çalışan bir emekçi gibi göörüyoruz.
Bu sıralarda köy köy dolaşan yağlı güreşlerde cazgırlık yapan kimseler gibiyiz.
Şu sıcaklarda pehlivan sert bir kıspet giysin, çayır çimende vücudu kaşınsın, yağ içinde dolaşsın diye bekliyoruz.
Bu mübarek günde ne güzel olurdu paça kasnaktan dalsa diye ümit ediyoruz.
Getirin biraz daha yağ dökelim bizim pelvanın üstüne, soğuk su da getirin![]()
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Yer İmleri