Originally Posted by
logologo
1 ayda yüzde 30 gitmiş nedeni önemli değil piyasa hareketini her zaman yapar apacağı hareket için her zaman bir bahane bulur ukrayna olayı olsa da olmasa bir düzeltme geleceğini teknik resmen bağırıyordu, düşer kalkar yoluna devam eder... Ford bu... şu ukrayna olayı dipteyken olsaydı piyasa muhtemelen görmezden gelirdi haberi... haberler değil mesele onalrı piyasanın durumuna göre bahane olarak kullanan ya da görmezden gelen büyük fonlar kodamanalr bunu anlayın artık..
kodamanlar panik havası yarattığında ky niye bu kadar çabuk paniğe kapılıp kodamanalrın değirmenine su taşıyor anlamak mümkün değil... uzunculara bir şey olmaz, maliyet avantajı var....
bakın ben temel analizciyim uzuncuyum ford benim için evladiyeliktir böyle bakıyorum.....değerlemeciyim ama kabul etsen de etmesen de bu iş tekniksiz olmaz, temelle değerlemeyle değeri tespit edersin teknikle fiyatın peşine düşersin.... teknik ve temel birbirini tamamlayan iki yöntem burda teknik temel kapışması yapanlara şaşırıyorum... değer ayrı fiyat ayrı elbet lakin bu ikisi sayesinde zaten fırsatlar ortaya çıkıyor...değerinin altında fiyat değerinin üstünde fiyat şekilinde.... temeli kötüleyende olaya eksik bakıyordur tekniği kötüleyen de herkesin yoğurt yiyişi farklı
bırakın yapsın düzeltmesini böylesi daha sağlıklı.... asıl düzeltme yapmasaydı işte o zaman kötü olurdu işte o zaman görürdünüz dünya kaç bucak....