Sayfa 403/720 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon
Arama sonucu : 5756 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Açık bir dolandırıcılık ornegi
    Yönetim gereğini yapar
    Bu dudu zaten birçok hissede çok şüpheli
    İnanılmaz iddialar var hakkında
    Alenen burda da yaptı
    Moderator tartışma vs gutmeden hersey çok açık
    Gereğini yapar artik
    Senin gibileri gördükçe Kılıçdaroğlu’nun neden 20 yıl boyunca iktidar olmayıp siyaset arasından silindiğini şimdi daha iyi anlıyorum[emoji16][emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    D83, dün birçok aracı kurum çalışanı fordun iletişimini övüyorlardı. Özetle hepsine önden ötmüşler işte. Yeterli paran varsa sana da öterler.
    Haberi alması önemli değil
    Haber cok olumlu diyip haber gelince çok kötü bir haber geldi demesi
    Çok net Çok bariz tartışma gutmeyecek bir sahtekarlık yapilan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Senin gibileri gördükçe Kılıçdaroğlu’nun neden 20 yıl boyunca iktidar olmayıp siyaset arasından silindiğini şimdi daha iyi anlıyorum[emoji16][emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bence bunlara yapılacak en güzel hareket ret tuşudur.. Tavsiye ederim..Bir ara belki düzelirler diye ret tuşunu kaldırdım.. Hemen kendisi hata yaptığımı hatırlattı... Bu tür insanlarla muhatap olmaya gerek yok.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Hadi foroto biraz daha bekle... İkramiye yolda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Anlayamadığınız şey şu.... Trade ediyorsanız bunu gidin bankalarda yapın.. Hisseler hem daha derin hem de daha uygun.... Frotoda bir yerde mutlaka elinizde patlayacaktır. Elinizdeki tüm sermayeyi tek kağıda foroto nda olsa yatırmayın.. en az 9-10 hisse olsun elinizde... Düşüşlerde psikolojinizi sağlam tutmanın tek yolu budur. Boş verin 3-5 çizik atanlara..İyi niyetli de olsalar size gelmez.. Trade eden çok az kişi kazanır.Daha da kötüsü ipsiz sapsız ağzı bozuk , küfürbaz adi adamları engelleyin gitsin.

6. 1 ayda yüzde 30 gitmiş nedeni önemli değil piyasa hareketini her zaman yapar apacağı hareket için her zaman bir bahane bulur ukrayna olayı olsa da olmasa bir düzeltme geleceğini teknik resmen bağırıyordu, düşer kalkar yoluna devam eder... Ford bu... şu ukrayna olayı dipteyken olsaydı piyasa muhtemelen görmezden gelirdi haberi... haberler değil mesele onalrı piyasanın durumuna göre bahane olarak kullanan ya da görmezden gelen büyük fonlar kodamanalr bunu anlayın artık..

kodamanlar panik havası yarattığında ky niye bu kadar çabuk paniğe kapılıp kodamanalrın değirmenine su taşıyor anlamak mümkün değil... uzunculara bir şey olmaz, maliyet avantajı var....

bakın ben temel analizciyim uzuncuyum ford benim için evladiyeliktir böyle bakıyorum.....değerlemeciyim ama kabul etsen de etmesen de bu iş tekniksiz olmaz, temelle değerlemeyle değeri tespit edersin teknikle fiyatın peşine düşersin.... teknik ve temel birbirini tamamlayan iki yöntem burda teknik temel kapışması yapanlara şaşırıyorum... değer ayrı fiyat ayrı elbet lakin bu ikisi sayesinde zaten fırsatlar ortaya çıkıyor...değerinin altında fiyat değerinin üstünde fiyat şekilinde.... temeli kötüleyende olaya eksik bakıyordur tekniği kötüleyen de herkesin yoğurt yiyişi farklı

bırakın yapsın düzeltmesini böylesi daha sağlıklı.... asıl düzeltme yapmasaydı işte o zaman kötü olurdu işte o zaman görürdünüz dünya kaç bucak....
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    1 ayda yüzde 30 gitmiş nedeni önemli değil piyasa hareketini her zaman yapar apacağı hareket için her zaman bir bahane bulur ukrayna olayı olsa da olmasa bir düzeltme geleceğini teknik resmen bağırıyordu, düşer kalkar yoluna devam eder... Ford bu... kodamanlar panik havası yarattığında ky niye bu kadar çabuk paniğe kapılıp kodamanalrın değirmenine su taşıyor anlamak mümkün değil... uzunculara bir şey olmaz, maliyet avantajı var....bakın ben temel analizciyim değelemeciyim ama kbul etsen de etmesen de bu iş tekniksiz olmaz, temelle değerlemeyle değeri tespit edersin teknikle fiyatın peşine düşersin.... teknik ve temel birbirini tamamlayan iki yöntem burda teknik temel kapışması yapanlara şaşırıyorum... değer ayrı fiyat ayrı elbet lakin bu ikisi sayesinde zaten fırsatlar ortaya çıkıyor...değerinin altında fiyat değerinin üstünde fiyat şekilinde.... temeli kötüleyende olaya eksik bakıyordur tekniği kötüleyen de herkesin yoğurt yiyişi farklı bırakın yapsın düzeltmesini böylesi daha sağlıklı asıl düzeltme yapmasaydı işte o zman kötü olurdu işte o zaman görürdünüz dünya kaç bucak
    Kısa vade tekniğe hiç bir zaman inanmadım. Ben temelciyim ve temelden kazanılan parayı teknikte hiç görmedim.. Ha teknik bakan bakar... Ama çok azı kazanır.. 27 senede net gördüğüm bunu.. Kısa vade teknik insanın sağlığını bile bozar. Kısa vade teknik ile trade bence kumardır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Dudu ile cok ugrasanlarin sonu pek iyi olmadi bu forumda diye biliyorum.

Aslinda yasli, emekli, gariban bir adam

Kahve ortamindan hoslanmiyor, burada birileri ile sosyallesiyor..
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 403/720 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453503 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •