Ahh ulan bir swap işini yine serbest bıraksalar ne güzel Tl shortlayıp 6.20 lerden Dolar alırım behhhh.. Fiziki tek Cent benden işlemez ama oyuna varım, yeterki oyunun kurallarını kıçları sıkıştıkça zırt pırt değiştirmesinler.
Printable View
Ahh ulan bir swap işini yine serbest bıraksalar ne güzel Tl shortlayıp 6.20 lerden Dolar alırım behhhh.. Fiziki tek Cent benden işlemez ama oyuna varım, yeterki oyunun kurallarını kıçları sıkıştıkça zırt pırt değiştirmesinler.
Pivot üzerinde kaldıkça izlemeye bile gerek yok :)
https://i.resimyukle.xyz/RaJ225.png
Didim ve Urla icin konusuyorum
Sahilde denize girdikten sonra canim sikildi yandaki koylari merak ettim sonra arkada tepe vardi cikayim hem yurumus olurum hem oradan manzara seyrederim falan dedim
Urla da Deniz yildizi beach club var gitmek 1 saat ve ipe sapa gelmez bir yerde yani orada olsen kimsenin haberi olmaz oyle sapa bir yer ama uctaki koya beach club yapmislar bende o koyun etrafini gezeyim dedim
Kiyidan yarim km yurudum tepelere ciktim baya yurudum heryer cocuk bezi selpak bira sisesi sigara izmariti ve cop poseti doluydu. Yani dagin basina birileri sanirim cadir kurmus cunku oraya baskasi gitmez sonra da pisligini birakip gitmis sonra baskalarida baskalarida derken simdi hafif ruzgar ciktimi tepelerde selpak lar ucusuyordu
Didimdeki bazi ufak koylarda kumsal oyle kirlenmiski boyle sigara izmaritleri ile cekirdek kabuklari kumla cakilla baya karismis. Yani temizlemek imkansiz hale gelmis e dogaya biraksan eritemez onu.
Mordogan da manal koyunda onlarca cadir kurmuslar biz orada denize girerken adamlar gayet sakin butun pisliklerini ortaliga atiyorlardi. Sahildeki cakillar artik pet sise ve kapaklariyla izmaritlerle kardes olmuslar icice gecmisler. 400 metre otede balik ciftligi konusuna hic deginmiyorum onun dibini cevresini gorenler cok kotu diyorlar. Neyse memleket bitmis arkadas