Sayfa 405/1024 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahh ulan bir swap işini yine serbest bıraksalar ne güzel Tl shortlayıp 6.20 lerden Dolar alırım behhhh.. Fiziki tek Cent benden işlemez ama oyuna varım, yeterki oyunun kurallarını kıçları sıkıştıkça zırt pırt değiştirmesinler.

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Daha çoook KATARDAN para geliyor ALAMANLAR ! Türkiye yi kurtaracak şeklinde goygoy haber duyacaksınız, her şey sizin elinizdeki DOLARLARI hüüüp etmek için. Doların 5 e düşeceğini söyleseler umutabi den beton beyinlere tek Cent işlemez.
    Pekı sabıt kur olursa ne olacak mesela 6 tl

Hayırlısı..

3. Pivot üzerinde kaldıkça izlemeye bile gerek yok

4.  Alıntı Originally Posted by krossingover Yazıyı Oku
    Pekı sabıt kur olursa ne olacak mesela 6 tl

Hayırlısı..
    Karaborsada minimum 10 tl olur

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bide böyle bir durum vr dikili ayvalık edremit erdek güre akçay bozcaada avşa adası altınoluk genelde maddi duruma daha düşük turistlerin tercih ettikleri yerler ve bu kişiler doğaya karşı çevreye karşı inanılmaz derecede saygısız çadırlarla geleninden tut otellerde evlerde kalanlar dahil karavancılar dahil tüm pisliklerini doğaya çevreye bırakıyorlar. gittiklerinde arkalarında tam bir doğatalanı ve pislik kalıyor

yerli turist pisliktir,oteller bu yüzden bunları istemiyor,ÇOK HAKLILAR. yabancı 4'te 1 fiyata kalıyormuş kalsın,en azından çevreyi kirletmiyor,otelin anasını ağlatmıyor,gerizekalı çocuklarıyla oteli birbirine katmıyor. YERLİ TURİSTE HAYIR !

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    maas baglama oranlarinin yuksek oldugu yil ne demek? Tam anlamadim

devlet 2000 yılı öncesi maaşınızı 0.60 ile çarparken 2008 sonrası 0.35 ile çarpıyor, yasa ile yapılan değişiklik
    ne oluyor 2000 öncesi yüksek katsayıdan priminiz ne kadar fazla ise maaşınız o derece artıyor

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Karaborasada minimum 10 tl olur
    böyle bir durumda karaborsada 20tl den başlar,her hafta 10 10 koyar bir bakmışsın seneye dolar 100TL. doları yasaklamak ve DTH lara el koymak intihardır!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bide böyle bir durum vr dikili ayvalık edremit erdek güre akçay bozcaada avşa adası altınoluk genelde maddi duruma daha düşük turistlerin tercih ettikleri yerler ve bu kişiler doğaya karşı çevreye karşı inanılmaz derecede saygısız çadırlarla geleninden tut otellerde evlerde kalanlar dahil karavancılar dahil tüm pisliklerini doğaya çevreye bırakıyorlar. gittiklerinde arkalarında tam bir doğatalanı ve pislik kalıyor

Didim ve Urla icin konusuyorum

Sahilde denize girdikten sonra canim sikildi yandaki koylari merak ettim sonra arkada tepe vardi cikayim hem yurumus olurum hem oradan manzara seyrederim falan dedim

Urla da Deniz yildizi beach club var gitmek 1 saat ve ipe sapa gelmez bir yerde yani orada olsen kimsenin haberi olmaz oyle sapa bir yer ama uctaki koya beach club yapmislar bende o koyun etrafini gezeyim dedim

Kiyidan yarim km yurudum tepelere ciktim baya yurudum heryer cocuk bezi selpak bira sisesi sigara izmariti ve cop poseti doluydu. Yani dagin basina birileri sanirim cadir kurmus cunku oraya baskasi gitmez sonra da pisligini birakip gitmis sonra baskalarida baskalarida derken simdi hafif ruzgar ciktimi tepelerde selpak lar ucusuyordu

Didimdeki bazi ufak koylarda kumsal oyle kirlenmiski boyle sigara izmaritleri ile cekirdek kabuklari kumla cakilla baya karismis. Yani temizlemek imkansiz hale gelmis e dogaya biraksan eritemez onu.

Mordogan da manal koyunda onlarca cadir kurmuslar biz orada denize girerken adamlar gayet sakin butun pisliklerini ortaliga atiyorlardi. Sahildeki cakillar artik pet sise ve kapaklariyla izmaritlerle kardes olmuslar icice gecmisler. 400 metre otede balik ciftligi konusuna hic deginmiyorum onun dibini cevresini gorenler cok kotu diyorlar. Neyse memleket bitmis arkadas

Sayfa 405/1024 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •