Bak hele Dow'daki azgýnlýða 22 Ons'a da razý deðil, 44 Onsdan aþaðý etmem diyor!
Bak hele Dow'daki azgýnlýða 22 Ons'a da razý deðil, 44 Onsdan aþaðý etmem diyor!
Bu piyasa ekonomistlerinden "GÝZEM ÖZTOK ALTINSAÇ" ve "ÖZLEM DERÝCÝ ÞENGÜL" ü diðerlerine göre biraz daha fazla beðeniyorum...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
meclis açýlýþ ekim 1
Son düzenleme : Moruk; 28-08-2018 saat: 09:40.
Bizimkisi fedi bekler fed hamle yapmadan iþ çýkmaz bizimkilerden yýllardýr ayný geyik bekle gör politikasý.
Forumunda kar eden tek baþlýðý burasý beyler þaka maka endekscilerin canýný alýyor pala bir dolarda eli mahkum veriyor.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
*merkez bankasý'nýn resmi rezerv varlýklarý temmuz sonunda 100,7 milyar dolar(önceki $98,4mlr)
*merkez bankasý'nýn döviz varlýklarý temmuz sonunda 76,9 milyar dolar(önceki $74,0mlr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Walla en iyisini siz bilirsiniz de, piyasalarýn MB toplantýsýný pek iplediðini düþünmüyorum..yinede gel gitler olumaz mý, olur..bu açýdan bakýnca alýp satabilene helal olsun demek lazým..
Bildiðimiz gibi 2001'de dalgalý kur baþlamýþtý..o zamanlar hep þikayet ediliyordu, böyle dalgalý kur mu olur sürekli yukarýya mý gider bu kur diye..sonra dolarlar yaðmaya baþaldý memlekete, hep aþaðý kur oluþtu uzun yýllar..
Þimdilerde ise dýþarýda dolarýn sýkýlaþmasý yüzünden portre aþaðý yukarý belli bana göre, þu anki dalgalý kur hep yukarýya giden dalgalý kur gibi..malumunuz Türkiye eski Türkiye..2000'li yýllara geri döndük yada baþka bir deyiþle kýsaca atýn intikamý diyelim..
YTD..
tamama tamam kýpraþmayayým![]()
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri