Benim de aklima gelmedi degil..
Takik resmen..
Bi keresinde de TUPRS da sarmisti bana, tutturmus ekstreyi atacakmisim bende kagit olduguna inanmiyormus.
Hayin, hased ve fesad gundiler catlasin ve kahrolsun diyorum.. :)
Printable View
https://youtube.com/shorts/GdWoVH3dI...4hrvFtmihPLhJH
En büyük o mu diyelim mi sana da[emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
elbette fiyat değer aynı şeyler değil temelle değerin peşine düşersin teknikle fiyatın bu ikisinin durumu zaten fırsatları yaratır
değerden düşük fiyat ya da fiyattan yüksek değer ;ve; değerden yüksek fiyat ya da fiyattan düşük değer = Fırsat
değer ve fiyat özellikle uzuncular için birbirinin düşmanı değil dostudur, asıl kişi sadece değere veya sadece fiyata odaklanırsa görür dünya kaç bucak... çünkü ikisi de sürekli değişim halindedir.
uzuncu olsan da değişmez, lot sayısını arttırmak amaç
ben bunun back testllerini yaotım ford senede 1-2 sağlam fırsat veriri tahtanın yapısına fıtratına uygun eğer lot sayısı arttırmada baaşrı sağlanabilirse senede 1 veya 2 en fazla 3 -4 hareket aşağı yukarı al birikitir bekle* 2 dir dileyen bakabilir. tabi risk almak istemeyen için dolar bazlı düşük maliyetlendiyse veya düzeltmeler panik yerine fırsat bilindiyse, maliyetleri düşükse al bekle veya biriktir bekle de günlük trade göre aşırı tatmin edici uzun vadede ford gibi gerçekten çalışan üreten ihracat yapan altı dolu şirketler için bu da bir gerçek
https://i.hizliresim.com/ryg00uo.PNG
Piyasa fais indirim sinyalini aldi mi ne???
Dunku hareket ile dusus kanali icine geri donen endeks bugun tekrar ust bandin uzerine gecti
tabi risk almak istemeyen için dolar bazlı düşük maliyetlendiyse veya düzeltmeler panik yerine fırsat bilindiyse, maliyetleri düşükse al bekle veya biriktir bekle de günlük trade göre aşırı tatmin edici uzun vadede ford gibi gerçekten çalışan üreten ihracat yapan altı dolu şirketler için bu da bir gerçek
Iste budur...:)
faiz sabit kaldı, yeni ayın beklentisine merhaba
https://i.hizliresim.com/5raxn2h.PNG
Bu gaz ile 9500 gecilir mi kisa vadede??
Milyon dolarlik soru budur.
burda kalkıp
dudu ya nerdeyse spek,manipülasyoncu demek biraz önyargılı,obsesif çok da sağlıklı olmayan biraz da izansız ,ayıp bir söylem kardeşler.
dudu nezdinde -ki benim de kendisiyle her diyaloğum çok sevgi dolu olmadı-burdaki herkes
-ki yatırım zihniyeti olarak %98,7 si ile kanlı bıçaklıyız-
söylemleri tutarlı,çizgisi belli,sev sevme yatırım mantığına sadık,kağıda gönül vermiş ,sahip çıkan arkadaşlardır.
her kesin yazı karekterinden fıtratının kırıntıları dökülür.
dudu olsun,durmadan 3-5 çizik deyip laf sokan human olsun,dün hafif atıştığım fabric olsun,nedense anlamadığım şekilde hep bana sempatik gelen uzunvade olsun,zekasını hep takdir ettiğim osman olsun,yeni tanıdığım logologo ,krabby,hectoral,
eskilerden canmert,dokuz köyden kovulan Serkalgo.
yatırım zihniyeti olarak hiç anlaşamayacağım ama
akşam 8 de yemeğe oturup gece 1 de hiç sıkılmadan keyifle vakit geçirebileceğin iyi insanlar..
yazı belli eder fıtratı..
şimdi bedelli de oldu,sayıda artar yeni gelenler de olur..
yukarda isimleri zikredilmiş froto nun iskeletini oluşturan arkadaşlar iyi insanlardır..
ben prensip gereği lot um olmadığı kağıtta yazmam..dün baktım 174 tane varmış..o da forumda yazmak için..1150 den verir giderim.
sayı artacak,iskelete saygı gösterin..