Sayfa 404/616 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon
Arama sonucu : 4921 madde; 3,225 - 3,232 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Anlayamadığınız şey şu.... Trade ediyorsanız bunu gidin bankalarda yapın.. Hisseler hem daha derin hem de daha uygun.... Frotoda bir yerde mutlaka elinizde patlayacaktır. Elinizdeki tüm sermayeyi tek kağıda foroto nda olsa yatırmayın.. en az 9-10 hisse olsun elinizde... Düşüşlerde psikolojinizi sağlam tutmanın tek yolu budur. Boş verin 3-5 çizik atanlara..İyi niyetli de olsalar size gelmez.. Trade eden çok az kişi kazanır.Daha da kötüsü ipsiz sapsız ağzı bozuk , küfürbaz adi adamları engelleyin gitsin.
    trade etmek senin anladığın gibi değil öyle günlük haftalık al sat trade senin anladığın trade ama senede bir iki hareket yapıp lot sayısını arttırmayı başarmak -ki gerçekten kolay değildir- bu da trade ama senin anladığın tarzda trade değil tardein bir türü bu tarz günlükçülük ya da bankalarda yapılan trade gibi değil... + her en kadar banka hissseleri tarde hissesi gibi görülsede aslında derinlikli oldukalrı sığ olmadıkları için öyle tanımlanıyor yoksa yabancıu uzn vade banka hissesi niye tutsun portföyün aslan payını ona ayırsın?
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
    Zamanında tüpraşda, aselsan da, thy de çok gördüm bu günlük teknikçileri.... Bir anda elleri arkada kala kaldılar..Hep düzeltme beklediler.. Biz marjlardan bahsederken...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    1 ayda yüzde 30 gitmiş nedeni önemli değil piyasa hareketini her zaman yapar apacağı hareket için her zaman bir bahane bulur ukrayna olayı olsa da olmasa bir düzeltme geleceğini teknik resmen bağırıyordu, düşer kalkar yoluna devam eder... Ford bu... şu ukrayna olayı dipteyken olsaydı piyasa muhtemelen görmezden gelirdi haberi... haberler değil mesele onalrı piyasanın durumuna göre bahane olarak kullanan ya da görmezden gelen büyük fonlar kodamanalr bunu anlayın artık..

kodamanlar panik havası yarattığında ky niye bu kadar çabuk paniğe kapılıp kodamanalrın değirmenine su taşıyor anlamak mümkün değil... uzunculara bir şey olmaz, maliyet avantajı var....

bakın ben temel analizciyim uzuncuyum ford benim için evladiyeliktir böyle bakıyorum.....değerlemeciyim ama kabul etsen de etmesen de bu iş tekniksiz olmaz, temelle değerlemeyle değeri tespit edersin teknikle fiyatın peşine düşersin.... teknik ve temel birbirini tamamlayan iki yöntem burda teknik temel kapışması yapanlara şaşırıyorum... değer ayrı fiyat ayrı elbet lakin bu ikisi sayesinde zaten fırsatlar ortaya çıkıyor...değerinin altında fiyat değerinin üstünde fiyat şekilinde.... temeli kötüleyende olaya eksik bakıyordur tekniği kötüleyen de herkesin yoğurt yiyişi farklı

bırakın yapsın düzeltmesini böylesi daha sağlıklı.... asıl düzeltme yapmasaydı işte o zaman kötü olurdu işte o zaman görürdünüz dünya kaç bucak....
    Bu yazinin ozellikle ilk paragrafinin altina imzami atarim.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Dolandırıcılık ayıp değil de
    Bu mu ayıp lan
    Kuşlar geldi haber çok müthiş
    Hisse cakilinca
    Bedelsiz çok kötü demedim mi
    Herifcioglu 150tl bedelsiz bekliyorum diyordu

1120den satip 990dan yerine koyabildiyse 130u hesaba geçti bile.
    12.80tl de yarin hesaba yatacak.

Tam 150 etmiyor ama
    O kadar kusur dudu kızında da olur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    trade etmek senin anladığın gibi değil öyle günlük haftalık al sat trade senin anladığın trade ama senede bir iki hareket yapıp lot sayısını arttırmayı başarmak -ki gerçekten kolay değildir- bu da trade ama senin anladığın tarzda trade değil tardein bir türü bu tarz günlükçülük ya da bankalarda yapılan trade gibi değil... + her en kadar banka hissseleri tarde hissesi gibi görülsede aslında derinlikli oldukalrı sığ olmadıkları için öyle tanımlanıyor yoksa yabancıu uzn vade banka hissesi niye tutsun portföyün aslan payını ona ayırsın?
    Günlük trade edenlerden bahsediyorum. Bankalar zaten yatırım değil bence... Günlük trade eden kaç kişi tanıdın... ama elinde 11 den arçelik, 70 tlden egeen, 22 tlden froto, maliyet -15 oln jansa, 4 tl maliyetli, vaakko olanlar var.... Dediğim gibi günlük trade bir tuzaktır. Fiyatı değil şirketin faaliyetlerini takip edecen...Orta ve uzun vade teknik bakılmasına karşı değilim. Tam tersi çok faydalı.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sevemedim gitti su bedelsizi...

MKK da aradan tirtiklayacak..

Kagit ucuzlayinca bi suru corbaci, citirci, gunlukcu kicikirik ususecek...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    RET listem kabarmaya devam ediyor..

8. endeskte kanalımız 9200-9600 bu bandın üstüne atmadan yani 9600 üstünde kalıcı olmadan temelci teknikçi hiç farketmez koptuk gidiyoruz diyemez, şu enflasyon ortamında bilin ki endeks yeni rekorlara koşacak bu kaçınılmaz ama düşe kalka düzletme yapa yapa güç toplaya toplaya piyasalar şu anda testere ytd
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 404/616 İlkİlk ... 304354394402403404405406414454504 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •