Yerleşim yerinin dibinde devasa arazi bakalım nasıl bir imar olacak?
Şehir bir şekilde büyümeli mipaz arazisine doğru.
Printable View
Yerleşim yerinin dibinde devasa arazi bakalım nasıl bir imar olacak?
Şehir bir şekilde büyümeli mipaz arazisine doğru.
Kapanış benden karanlık odaya destek attık.
Dostum ben 85 kuruştan beri mipaz alır satarım, temel analiz 70 kuruşlarda girmişti. Trade edelim derken kuşu kaçırdık şimdi yine tuttuk. Bu imar olayı çok ciddi bir iş, eğer kısmide olsa konut ticari imar çıkarsa belirli bölümüne süper olur. Merak ediyorum ne imar çıkacak diye, bir kaç gün içinde belli olur gibi. Konut ticari çıksın en az 100.000 metrekaresine inşallah.
mipaz şirketi hemen bu gün bir kap haberi yayınlayabilir mi acaba ?? yoksa senin dediğin gibi bir kaç günde mi belli olur ?? bir de metrekaresi sizin dediğiniz gibi 100 bin olursa toplamda mipaza ne kadar bir değer katar ?? siz eskilerin görüşü bizler için çok önemli...temel analiz dostumuzun da görüşü bizler için çok önemli...
açıkçası eskilerden topiği bildikleri ile aydınlatmalarını rica ediyoruz...
Dostum benim bildiğim arazinin bir bölümü ormanlık bir bölümü makilik. Bu arazinin tamamına konut ticari imar verilemez verilirse doğa katliyamı olur. Ama 80-100 bin terklerle 50 bin metrekare de olsa konut ticari alabilirse efsane olur. Temel analiz gitti gördü yeri, onun görüşlerini alalım bakalım. Konut ticari imar alabilir mi alırsa ne kadar alır diye.