Sayfa 407/855 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 3,249 - 3,256 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. Yerleşim yerinin dibinde devasa arazi bakalım nasıl bir imar olacak?
    Şehir bir şekilde büyümeli mipaz arazisine doğru.

2. Kapanış benden karanlık odaya destek attık.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Kapanış benden karanlık odaya destek attık.
    maharaj kardeş sen bir hisseye gelmişsen muhakak o hisse çıkış yapacak demektir... sen boşuna bir hisseyi almazsın...bu arada aramıza hoş geldin...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    maharaj kardeş sen bir hisseye gelmişsen muhakak o hisse çıkış yapacak demektir... sen boşuna bir hisseyi almazsın...bu arada aramıza hoş geldin...
    Dostum ben 85 kuruştan beri mipaz alır satarım, temel analiz 70 kuruşlarda girmişti. Trade edelim derken kuşu kaçırdık şimdi yine tuttuk. Bu imar olayı çok ciddi bir iş, eğer kısmide olsa konut ticari imar çıkarsa belirli bölümüne süper olur. Merak ediyorum ne imar çıkacak diye, bir kaç gün içinde belli olur gibi. Konut ticari çıksın en az 100.000 metrekaresine inşallah.

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Dostum ben 85 kuruştan beri mipaz alır satarım, temel analiz 70 kuruşlarda girmişti. Trade edelim derken kuşu kaçırdık şimdi yine tuttuk. Bu imar olayı çok ciddi bir iş, eğer kısmide olsa konut ticari imar çıkarsa belirli bölümüne süper olur. Merak ediyorum ne imar çıkacak diye, bir kaç gün içinde belli olur gibi. Konut ticari çıksın en az 100.000 metrekaresine inşallah.
    mipaz şirketi hemen bu gün bir kap haberi yayınlayabilir mi acaba ?? yoksa senin dediğin gibi bir kaç günde mi belli olur ?? bir de metrekaresi sizin dediğiniz gibi 100 bin olursa toplamda mipaza ne kadar bir değer katar ?? siz eskilerin görüşü bizler için çok önemli...temel analiz dostumuzun da görüşü bizler için çok önemli...

açıkçası eskilerden topiği bildikleri ile aydınlatmalarını rica ediyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    mipaz şirketi hemen bu gün bir kap haberi yayınlayabilir mi acaba ?? yoksa senin dediğin gibi bir kaç günde mi belli olur ?? bir de metrekaresi sizin dediğiniz gibi 100 bin olursa toplamda mipaza ne kadar bir değer katar ?? siz eskilerin görüşü bizler için çok önemli...temel analiz dostumuzun da görüşü bizler için çok önemli...

açıkçası eskilerden topiği bildikleri ile aydınlatmalarını rica ediyoruz...
    Dostum benim bildiğim arazinin bir bölümü ormanlık bir bölümü makilik. Bu arazinin tamamına konut ticari imar verilemez verilirse doğa katliyamı olur. Ama 80-100 bin terklerle 50 bin metrekare de olsa konut ticari alabilirse efsane olur. Temel analiz gitti gördü yeri, onun görüşlerini alalım bakalım. Konut ticari imar alabilir mi alırsa ne kadar alır diye.

Alıntı Originally Posted by CIvata Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar biraz önce bende aradım. Haftaya çarşamba askıya çıkacsğı söylendi. Buraya kadar iyi sonrası bana sarmadı, hoşuma gitmedi. Arsanın büyük bir bölümünün belediye kullanım akanı ve tabiatı koruma alanı olarak planlandığı diğer kısmın ise günü birlik piknik alanı olacağı , imarın konuta otele ve sosyal tesislere izin vermediğini ancak sökülüp takılabilen yapılara izin verildiği bilgisi verildi. Dedimya bana sarmadı benim için hayal kırıklığı. Askıya çıkınca itiraz gelir diye düşünüyorum. Budurumda bu iş uzar gibi ...
    Ayın birindeki tel görüşmem.. bu bilgileri veren hatun ne kadar doğru söylemiş göreceğiz...
    Asla Yatırım Tavsiyesi Olamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by CIvata Yazıyı Oku
    Ayın birindeki tel görüşmem.. bu bilgileri veren hatun ne kadar doğru söylemiş göreceğiz...
    Bilgi doğru ise hissede olmaman lazım. Doğru değilse full olman lazım. Bu hatun kimmiş, bu bilgileri vermesi normal değil bence. Kapa düşmeden dile düşmesi manidar bence. Ters köşe yapmak istiyorlar gibi sanki.

Sayfa 407/855 İlkİlk ... 307357397405406407408409417457507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •