Yerleþim yerinin dibinde devasa arazi bakalým nasýl bir imar olacak?
Þehir bir þekilde büyümeli mipaz arazisine doðru.
Yerleþim yerinin dibinde devasa arazi bakalým nasýl bir imar olacak?
Þehir bir þekilde büyümeli mipaz arazisine doðru.
Kapanýþ benden karanlýk odaya destek attýk.
Dostum ben 85 kuruþtan beri mipaz alýr satarým, temel analiz 70 kuruþlarda girmiþti. Trade edelim derken kuþu kaçýrdýk þimdi yine tuttuk. Bu imar olayý çok ciddi bir iþ, eðer kýsmide olsa konut ticari imar çýkarsa belirli bölümüne süper olur. Merak ediyorum ne imar çýkacak diye, bir kaç gün içinde belli olur gibi. Konut ticari çýksýn en az 100.000 metrekaresine inþallah.
mipaz þirketi hemen bu gün bir kap haberi yayýnlayabilir mi acaba ?? yoksa senin dediðin gibi bir kaç günde mi belli olur ?? bir de metrekaresi sizin dediðiniz gibi 100 bin olursa toplamda mipaza ne kadar bir deðer katar ?? siz eskilerin görüþü bizler için çok önemli...temel analiz dostumuzun da görüþü bizler için çok önemli...
açýkçasý eskilerden topiði bildikleri ile aydýnlatmalarýný rica ediyoruz...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Dostum benim bildiðim arazinin bir bölümü ormanlýk bir bölümü makilik. Bu arazinin tamamýna konut ticari imar verilemez verilirse doða katliyamý olur. Ama 80-100 bin terklerle 50 bin metrekare de olsa konut ticari alabilirse efsane olur. Temel analiz gitti gördü yeri, onun görüþlerini alalým bakalým. Konut ticari imar alabilir mi alýrsa ne kadar alýr diye.
Yer Ýmleri