Arsanýn büyük bir bölümünün belediye kullaným akaný ve tabiatý koruma alaný olarak planlandýðý diðer kýsmýn ise günü birlik piknik alaný olacaðý , imarýn konuta otele ve sosyal tesislere izin vermediðini
Böyle bir durum varsa eðer bu hissede 1 dakika durmanýn manasý kalmaz. Belediye resmen doðanýn arsasýna çökmüþ demektir. Ben ihtimal dahi vermiyorum bu duruma. Sultanbeyli tarafýnda kalan kýsýma konut, turizm, ticari imar bekliyorum.
Geriye doðru baktýmda temel analiz1 en kötü þartlarda bile ne olabilirin beyin fýrtýnasý yapmýþ zaten geçen hafta.
Ben rahatým bu konuda, 2 milyon metrekare arsanýn 850 bin metrekaresini alacak olan belediye aydýn doðana da bir þeyler yaptýracaktýr illa ki. Otel, avm ve rezidans imarý olmalýydý bir bölümü. Sinema Restouant Cafe vesaire kesin olur zaten günübirlik kapsamýnda.
CPA dostum hissede son 1 haftadýr toplanma ve yeþil kapatma var endex aksine. Bu sence neyin meali söyle bana.![]()
Selamlar ben senette cok yeniyim imar verilecek arsanin hangisi oldugundan bahseder misiniz
2.04 üstü çýkýþýn devam edeceðini gösteriyor benim için sabah 2 den alýþ emri vericektim unutmuþumbu hissede çok olumlu haber gelmezse bile 2.7 leri görür inþallah çok fazlasýný istemiyorum zararý çýkarýp kaçmak derdim
![]()
Bu aralar Aydýn doðan AKP karþýtý ufakda olsa algý yapmaya çalýþtý ama sonrasýnda gözlemlediðim kadarýyla tarafsýz haber yapmaya çalýþýyor umarým akýllý durur Aydýn doðan
Yer Ýmleri