http://fs1.directupload.net/images/180612/dc9uvove.jpg
Printable View
Yine güzel çizdiler değilmi forumdaşlar?:)
Gerçekten yatacak yeriniZ yok! şimdi kaçacak delik aramaktasınız elbet ! her türlü hakaret size mustahak aslında iki kişi iki zırva salak salya sümük niCK herşeyin başı bu iki olumsuz nick! gelin buraya özür dileyin tüm forumdan ulen1 terbiyesiz ler! gelmezseniz nicklerinizi yazacağım speğin ky elindeki malı sattımaya olumsuz yazan iki nick!Elinizde hisse dahi yok gelip buraya olumsuz yazıp taşıyanları döktürmeye her türlü pis yazılarınız yazdınız başta emekli bilmemne nicki (geç uyandım sanaa emekli bilmemne nicki sakin sakin kötüledin kimse almasın diye senedi speğin adamı yatacak yerin yok! senin)diğeride saftranfizsko ne halt o hemen kayboldu şerefli!
Sana kim bakarsa baksın da ben sana bakmam anladın! Sabah akşam almayın yakmayın kendinizi, yazdınız burada ve kötüleye kötüleye bir hal oldunuz!edebimi bozmam ben ayrıca senden öğrenecek hiç değilim! Bir daha bu şekil yazmazsınız.Dipden almak istedim ben ve senin yazıların yü<ünden alamadım ben desem sana her gün olumsuz yazdın! Yalanmı birdaha abartmayın arkadaş MUHATAP OLMA HAAA!!
Yatırım tavsiyesi değildir.
herkes malı kaptırdımı ? yoksa sineniyormusunuz))))) tam siper.