Sayfa 406/650 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Güzel hareketler bunlar! Bir 10 in daha 3,07 ortalama verildi saygılar spek efendiye devam et güzel oluyor böyle Biliyorsun asıl yükseliş trendine sokabilmen adına 3,25 üzeri atmalısın ! daha önce ne dedim senet yükselince olumsuz yazanlar ortadan kayboluyor demedimmi! ? ))Başka şeylerde yazdım elbet haklarında! Neyse iyi gözlemciyimdir bunlara bakarak mal kaptıran varsa iyi küfür atmışlardır çünkü olumsuz yazıp diplerden alacaklarada mani oldular ve vebal de aldılar farkında olarak yada olmayarak YAZIK!adam kanırta kanırta malını geri alırken hemde!!! ÇOK YAZIK YATACAK YERİNİZ YOK LO!
    Yatırtım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Güzel hareketler bunlar! Bir 10 in daha 3,07 ortalama verildi saygılar spek efendiye devam et güzel oluyor böyle Biliyorsun asıl yükseliş trendine sokabilmen adına 3,25 üzeri atmalısın ! daha önce ne dedim senet yükselince olumsuz yazanlar ortadan kayboluyor demedimmi! ? ))Başka şeylerde yazdım elbet haklarında! Neyse iyi gözlemciyimdir bunlara bakarak mal kaptıran varsa iyi küfür atmışlardır çünkü olumsuz yazıp diplerden alacaklarada mani oldular ve vebal de aldılar farkında olarak yada olmayarak YAZIK!adam kanırta kanırta malını geri alırken hemde!!! ÇOK YAZIK YATACAK YERİNİZ YOK LO!
    Yatırtım tavsiyesi değildir.
    Abi hissenin beklentisi ve hikayesi nedir ?

3. Beklenti halka arz idi kafein yaptı bitti şirket kötü zamanlar geçirdi para batırdı anelt de çakallık yapayım derlerken gerel ve anelt de kendilerinden fazla çakalları çıktı! Sanırım güç bela para buldular halka arzlarını yaptılar ve satmak zorunda kaldıkları vertularını geri almaya başladılar 2,00-2,20 bandından bu yana! Olay bu ! Bekleyen derviş gebermiş oldu bu senette ama diplerden alan köşe oldu düşen piyasada Saygılar.

Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Hayırlısıyla bu haftada devam etse,

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Direniyor

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. pasta goren paylasabilir mi

Sayfa 406/650 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •