Arkadaslar merhaba, uzun zaman oldu yazmayali. Yazma ihtiyaci hissetmiyoruz cok sukur. Kagidimiz uzun bir yolculukta. Onemli yollardan gectik. Cok salladi ama artik duzluge cikiyoruz. 6 aylikta 125 mio ciro sirketimizin genel kurulda acikladigi 300 mio yillik hedefine ulasabileceginin guclu bir gostergesi ki bu esas faaliyet karini 90 mio lara tasir!! Ihracatin payi tam 60% a gelmis yilin sonuna dogru 65-70 % bandinda olmasini bekliyorum. Doviz yukari giderse ciromuz ve karliligimiz artar. Duserse borcumuz azalir!! Cok guzel bir denklem yakalamis durumdayiz. Yeni yapilacak yatirim, devreye girecek makinalar bizi 2.fabrikaya zorluyor. Guzel gelismelere gebeyiz. Yapilmasi gereken sadece sabretmek ve olasi dususler pozisyon arttirmak(biraz dusmesini bekleyen kurtlar var o nedenle asagi gelmekte zorlanio). Bunun yani sira, Genel kurula katilmak, sirketin vizyonu ile yoneticilerin yaptiklari arasindaki iliskiyi takip etmek de cok onemli. Burada yonetime surekli laf ediliyor ancak ben katilmiyorum. 2. Jenerasyonu cok basarili buluyorum. Baska bir Durdo var artik, eski sirkete bakmak gecmis yillardaki hisse performansina bakip gelecegi yorumlamak yanlis yaptirir. Kucuk yatirimci daha sik bilgilendirilebilir katiliyorum. Sirket yatirimci bilgilendirme toplantilari yapabilir ve orada anlatilanlari sunum seklinde paylasabilir. Super olur. Oraya da gelecegiz bence. Bilincli yatirimci artinca onlar da olacak. Araci kurumlarimizdan durdo raporu isteyerek baslayabiliriz bu surecin gelisimini hizlandirmaya. Neyse cok uzattik. Affola. Tum yatirimci dostlarimiza selamlar.
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.