Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5245 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    hoşgeldiniz mantıklı yazılar görmek güzel elinize sağlık

2. fabrika kısmı benımde beklentilerimi dahilinde ama biraz daha detaylandırırsak;

Mevcutta zaten yeni makinemizin kurulduğu ana binamız ve 2. fabrika olarak ömerlide ki şubemiz aktif olarak çalışıyor,

Yeni makinenin kurulduğu ana fabrikamız uzun vadeli düşünülüyor ki yeni makine buraya kuruldu, çünkü bu makinelerin kurulup sökülmesi maliyetli ayrıca operasyonel anlamda hassas makıneler olduğu için uzun süre orda üretim devam eder,
    Ana fabrika bınamız kalıcı ama ömerlide ki şubemiz hiç öyle görünmüyor gezen bilir. Oraya daha fazla yatırım yapılmalı yada tamamen ordan çıkıp yeni bir tesis ilerde düşünülmeli
    İsmail bey günaydın. Sen yazdıysan ikinci fabrika da olur. Şimdi diyeceksin ki zaten ikinci bir fabrika var diye. Ben onu kastetmedim. Uzun vadeli kredi ile alınmış kendi binası olacak olan ikinci fabrikadan bahsediyorum. Sen yazdıysan şimdiden hayırlı olsun. 24 önceki yatırım ve teşvik şimdide 18 toplam 42 milyon çok süper bir yatırım. Umarım bu müthiş yatırımlar cuma günü olduğu gibi ilerleyen günlerde hissenin fiyatına yansır. Teşekkürler İsmail Bey aydınlatıcı ve yol gösterici bilgileriniz için.

Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    İsmail bey günaydın. Sen yazdıysan ikinci fabrika da olur. Şimdi diyeceksin ki zaten ikinci bir fabrika var diye. Ben onu kastetmedim. Uzun vadeli kredi ile alınmış kendi binası olacak olan ikinci fabrikadan bahsediyorum. Sen yazdıysan şimdiden hayırlı olsun. 24 önceki yatırım ve teşvik şimdide 18 toplam 42 milyon çok süper bir yatırım. Umarım bu müthiş yatırımlar cuma günü olduğu gibi ilerleyen günlerde hissenin fiyatına yansır. Teşekkürler İsmail Bey aydınlatıcı ve yol gösterici bilgileriniz için.
    Gunaydın Hocam,

Ana bınamızın için leasıng kredisi bitiyor sanırım ondan bahsedıyorsunuz, yıllar nasılda geciyor 10 yılllıktı galıba ömerlideki şubemiz için kira ödüyoruz neden yenı bir yatırım ile kendi fabrakasını kurmasın, borçlanır büyür ama temettü yada bedelsizde hayal olur ama ne farkeder ki.Ortaya sektöründe bir dev çıkacaksa

Bu arda biz burada akıl yürütüyoruz karşılıklı olarak tahminlermizi yazıyoruz, ben yazdım diye olur demeyin lütfen yanlış anlaşılma olmasın :-)

4. İsmail bey, ayakları yere basan, mantıklı düşüncelerinizden dolayı sen yazınca olur diyorum. Hem olacak zaten bu kadar yatırım boşuna mı? Şekeryatırım bile şu anki piyasa değerinin iki katını yazmış araştırma sayfasına. Tek sorun; bu kadar yatırım yapan ve siparişlerini arttıran bir şirketin hakettiğini fiyatta olmaması. Geçen Cuma o da olur gibi oldu. Vesselam

İsmail bey, ayakları yere basan, mantıklı düşüncelerinizden dolayı sen yazınca olur diyorum. Hem olacak zaten bu kadar yatırım boşuna mı? Şekeryatırım bile şu anki piyasa değerinin iki katını yazmış araştırma sayfasına. Tek sorun; bu kadar yatırım yapan ve siparişlerini arttıran bir şirketin hakettiğini fiyatta olmaması. Geçen Cuma o da olur gibi oldu. Vesselam
    Herşeyin hayırlısı diyelim hocam ınşallah olur burada herkez para kazanır tek temennim bu

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •