İMZA.. :) :) :) ben
Printable View
Bakın GÖZDE ye.. F/K 0.47.. patron kağıdında kar fark etmez.. haticeye değil neticeye baktığımızda bunlar 2-3 yılda bir hareket eder kağıtta tutunan malı götürür.. o hareket olursa malda olalım ya da hemen dahil olalım.. konu budur bence..
Asıl kağıtlarım EGSER ve GEDZA idi. Dün ve bugün GEDZA'yı verdim. Toplam 30K lot vardı. Adamlar içsel bilgiyi istedikleri gibi kullanıyorlar tahtada. Defalarca SPK'ya delilleriyle birlikte şikayet ettim, hiç bir işlem yapmadılar. Kızdım sattım. Hukukçu adamım, delil nedir iyi bilirim buna rağmen ! Yani bu abidik gubidik işler her kağıtta var ve maalesef bu memlekette bütün bunlar gayet normal şeyler. Çünkü devlet mafya tarafından ele geçirilmiş. Kanun, kurum vs hak getire.
Ben yazarken 0.95 mallarım da gelmiş.:) 200K lotta 4 bin Tl para yapar. İlla al abi at cebine durumları. Bu fırsatları neden veriyorlar şaşıyorum. Geçen gün ordinoyu koymuştum buraya tek 1 günde 20 bin Tl verdiler ?! Belli ki inanılmaz para var bunlarda 3 e 5 e bakmıyorlar, kafalarında bir plan var ve tıkır tıkır işliyor. Genelde büyük vurgunlar öncesi bu tür kayıplara önemsiz olarak bakarlar. Hakkımızda hayırlısı...
Kimse kimseye bedava para vermez hele ki bu tahtada..başkasından aldığını sana verir..yarında senden alır ve yahut almıştır bile :).. tahtacı al sata alıştırıyor da olabilir..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2-2-2 Şuan biri birileriyle t....k geçiyor:Sad:
Kimse kimseye para vermez önermesi borsada yanlış bir önerme.Kimse kazanmıyor önermesi doğru ise tersi de doğru olmalı ,yani kimse kazanmıyorsa kimse de kaybetmiyor demektir.Bu kağıtda genel çoğunluk zararda olduğuna göre sizin önerme yanlış, sn hissedar ın ve birilerinin kazanmasından doğal bir şey yok:))))))))))
Ben sn hissedar ve tahmincinin bu tarz işlemlerine çok seviniyorum.Bu işlemler tahtacının vur kaç hevesini,asıl harekete kadar günlük olarak para tırtıklamasını önler.O gün sn hissedar 0.98 den 0.91 e çakmadı ,onu aşağı çakan spekti aradaki marjda günlük olarak sn hissedardan fazla para kazandığını sanmıyorum aksine para kaybetmiştir.Böyle üç beş defa tatsız gün geçirse onunda aşağı basma günlük al satlarla para kazanma hevesi azalır.Bu da bu tarz işleri hem sevmiyen hem de beceremiyen benim gibi yatırımcılar için çok iyidir.