Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5529 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    Kimse kimseye bedava para vermez hele ki bu tahtada..başkasından aldığını sana verir..yarında senden alır ve yahut almıştır bile .. tahtacı al sata alıştırıyor da olabilir..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kimse kimseye para vermez önermesi borsada yanlış bir önerme.Kimse kazanmıyor önermesi doğru ise tersi de doğru olmalı ,yani kimse kazanmıyorsa kimse de kaybetmiyor demektir.Bu kağıtda genel çoğunluk zararda olduğuna göre sizin önerme yanlış, sn hissedar ın ve birilerinin kazanmasından doğal bir şey yok)))))))))

2. Bak şimdi kötü hissetirdiniz beni Sn. Hkm, buradan kimsenin parasını almayayım diye genelde ne yapacağımı veya ne yaptığımı hemen paylaşıyorum.. burada kimsenin zararı benim karım olmasın.. gerçekten üzülürüm valla..

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Kimse kimseye para vermez önermesi borsada yanlış bir önerme.Kimse kazanmıyor önermesi doğru ise tersi de doğru olmalı ,yani kimse kazanmıyorsa kimse de kaybetmiyor demektir.Bu kağıtda genel çoğunluk zararda olduğuna göre sizin önerme yanlış, sn hissedar ın ve birilerinin kazanmasından doğal bir şey yok)))))))))
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Arada sıkıldığımda kağıdın on yıllık grafiğini açıp bakıyorum.O grafikle bu kağıtda üçün beşin lafı olur mu))))))))

Benim aldığım lotlar sistem dışına çıkar ,sabit lotlardır.Öyle kolay kolay alım satıma konu edilemez)))))) Sattığım gün lot adedini maliyeti falan yazacağım.O güne kadar bu topiğin sohbet ortamı çok güzel beklemeye devam.Düşerse de alımlara devam.

5. Sn. Hkm, stopsuz alım yapmamayı daha önce anlattığım acı tecrübelerle öğrendim ancak stop yaptığım hissenin peşini de bırakmam, sizin tarzınız aslında olması gereken.. bir bilanço var ve gayet güzel.. bilanço gereği hedef fiyata ulaşana kadar maliyet düşürmeye devam etmek.. ama bilanço patronların tuzak parkuruna dönmüş, bir anda abrakadabra kar zarara, zarar kara dönüyor.. bu tahta çok suni sebeplerle düştü, neticede ben bir gün kağıt giderken büyük olasılıkla bir yerden satıp dışarıda kalacağım yüzde 5 yukarıdan yeniden oyuna katılırım ama yüzde 10 lar beni kasar.. en sonunda benden ve trade edenlerden fazla kazanacağınıza inanıyorum. Ben bu adamlardan tırtıklamayı seviyorum, GÖZDE de de trade ediyorum orada bir tavan yakalamıştım sattım çıktım hiç yanıltmadı hala sürünüyor yüzde 10 düşükten yerine koydum. Özellikle gidecek diye adı çıkan hisseler aksine hemen gidemez ama çok çok iyi trade imkanı verirler. Benimkisi bu.. aslen doğru yatırım sizinkisi..

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Benim aldığım lotlar sistem dışına çıkar ,sabit lotlardır.Öyle kolay kolay alım satıma konu edilemez)))))) Sattığım gün lot adedini maliyeti falan yazacağım.O güne kadar bu topiğin sohbet ortamı çok güzel beklemeye devam.Düşerse de alımlara devam.
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •