En kısa zamanda "Hal yasası" çıkacaktı.
Zirai ürünleri menşeinden midemize kadar takip edecekti damat.
Hani sıçtığı yere kovalayacaktı tabir caizse.
Ne oldu bilen var mı?
Printable View
En kısa zamanda "Hal yasası" çıkacaktı.
Zirai ürünleri menşeinden midemize kadar takip edecekti damat.
Hani sıçtığı yere kovalayacaktı tabir caizse.
Ne oldu bilen var mı?
Rüzgaaarrrr...Esip gürlüyorlar ama icraat yok...
Bu forumda en kolay iş "kıdemli üye" olmak.
Öyle bir sene beklemene falan da gerek yok.
İki günde oluveriyorsun...:)
Yeşillere gelince.
Siz de henüz yok. Ama bakın şimdi bir anda omuzunuz nasıl yeşerecek benim sayemde...:)
Bunlar önemli değil.
Adam olmak önemli.
İşte o zor.
Zamanla da olunmuyor.,
Gününüz iyi geçsin.
İşsizlik sigortası 10 ay ödeniyor. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Zaten bu durumu daha önce tahmin ederek bütün yapısal reformlarımı yapmış, neredeyse survivor şartlarında yaşayabilecek kadar düzenimi kurmuştum. Sadece önemli sağlık sorunları olursa,mevcut sağlık sistemine işimiz şansa kalmış. Onun dışında gerçekten çaresiz durumda kalan ufak bir kesim için üzülüyorum. Ayrıca idealleri olan çalışıp çabalayıp kendini yetiştirmiş,yine ufak bir kesim olan gençlerin de emeklerine üzülüyorum. Lüks konut,AVM,kredi kartı,tüketim bağımlıları bu duruma düşerse onlar daha büyük sorun yaşayacaktır ancak onlara üzülmüyorum.
Hiç bir olay bana abd nin tek elden yönetilmediğini kanıtlayamaz.
Gerekirse beyaz adamın beyaz tanrılığa soyunmuş, ölümsüzlük için insan üstünde genetik araştırmalar yapan dünya yöneticileri trumpı azletmenin ötesinde muameleye maruz bırakabilirler.
Hepsi kapsamlı bir oyun. İçinde sevgi hariç her türlü duygu var...
Adeta "focus" u izliyorum, film içinde yaşayanlar tuzaklara düşse de senaryoyu tahmin edebilmek çok zor değil.
Kafasına vurdular yine...Otur yerine diye 5.30...