Yayınlamıştın onu.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yayınlamıştın onu.
Murat sen ve şişman dahil. Karada denizde havada iş yapmam. Beni Mesud mesut edecek. Ben adamımı buldum. Beni artık kimse satışa getiremez. O muco bana abi 2 yıl sık dişini dedi. Hiç bir yere yazmadım. Peki o ne yaptı? İflas. Ben altta kalır mıyım? La bir canım kaldı. Onu benim halimle görene kadar mücadele. Ama önce şu senedi nakte cevireyim. Mesud bu işi çözecek. Demi Mesud? YeTeDe
Fabrika binası 32.000.000 tl belirlemişlerdi .. Bence artık 320.000.000 tl eder .. Nuri bey iyi bilir, fabrikaya gitti ben zaten orda yatıp kalkıyorum fabrika çatısına kaç güvercin konuyor saya bilirim.. YTD
Genpower jeneratörün yeniden faaliyet ve üretim izni hayırlı olsun yatırımcılar... Herkese iyi geceler..
Murat doğan
Ah be abi, kelin merhemi olsa önce kendi kafasına...
Ama bi tavsiye verebilirim: Patronla iyi geçinin...
İyi geçindik ne oldu? 16 ay yazıp cizmedik. Fuara giderken fason fiyat ve teklifle git deyip fason fikrini ona veren ben oldum. Teşekkür mü etti? Hayır. Sağda solda yazan herkesi ben sandı. Butlan da bulundu. Ben hırsı ona katladım. Sulu susuz, tembel çevik, Haluk maluk, kırcı tırcı herkese ulaştım. Konsorsiyum kuracağım gerekirse. Bende bir don kaldı. Onda don da kalmasın. Artık günah benden gitti!! YeTeDe Mujdat YeTeDe
Nuri Ünal haklı, mesud karısından ayrılan sen değilsin Nuri Bey gelde ayrılana sor onun acısını .. Halen patron diyorsun! oranın yeni sahibi Yapı Kredi Bankasıdır. Banka ne derse müjdat onu yapacak.. Müjdat ne yaparsa yapsın eş geri gelir mi gelmez... belki nuri beyi müjdat evlendirirse uzlaşma sağlana bilinir... Tabiki Nuri beyin yeni eş istemesi de önemli bakalım gelin adayını beğenecek mi ? nuri bey. Allah kimseye acı vermesin bu hisse herkesten çok şey götür dü... telefisi parayla pulla ölçülmez...
Ne oluyor ya, sayfalarca yazi.
Burgan onemli degil. O islem Cansur Katsut muydu neydi baska birine ait. Acikca belirttim bunu teyidini alinca, cizginden asagisini okumayin dedim.
Ordaki miktarlar KAP'tan alinan miktarlar. Copy/paste oldugu icin yanlis olma ihtimalleri yok. 20 gun yazdim, birinde ancak hata vardir kopyalarken belki. KAP haberinde 2 ayri gunde aldim dedigi zaman ilk gunu bos biraktim, toplam miktari 2. gune yazdim.
Rakam yazarken insanlara yazdiklarimi curutme imkanini vermemek icin dikkat ederim.
Tonlarca KAP haberi var. 100 bin lot da nerden cikti? Baska birseyden mi bahsediyorsun acaba?
Hayrola senin ne alip veremedigin var MKU ile?
Herkese iyi geceler, yarin bakalim neler yazilmis.
Birisi de bir zahmet edip bize "sisman adam", "gobekli", "Super karinca", "Muzo (Mujdat?)" falan kimmis soylesin.
benim mku ile ne sorunum olabilir ki... nerden çıkarttın ! bunu ben bu tür yatırımcıların hepsine GÖBEKLİ derim ... ona bakarsan bir yazında siz SALAK demiştiniz kendisine ... bu kadar yatırımcıyı peşine taktı diye bence haklıydın sayın 666 ancak hisseleri alan mı salak peşine takıldıkları yatırımcı mı öyle; onu ben halen çözemedim..
sayın 666 yazmıştı bu yazıyı sayın deniz cevap vermişti... 30 sene mali musavirlik yapmis, amma zerre kadar akil mantik sahibi olamamis, elinde 300 bin lot mal patladi diye maliyet dusurmek icin ala ala; SIFIR degeri olan seye 500 bin lira koyup yine SIFIR degeri olan 1 milyon lota sahip mallar mi..." dediniz ya bence MKU akıllı bir adam
şuan 666 RUMUZLU YATIRMCININnın mal dediği adam var ya Hani bizim M.K.U Mali Müşavir " herkes o mal denen adamın elindeki ******* 1 .000.000 lotun üstünde hissesi olan lotların peşinde... " MALLIK BÖYLE BİR ŞEYSE BENDE MAL VE SALAK OLMAYA HAZIRIM.. ÇOK AKILLI BİR ADAM ACAYİP BİR STRATEJİSİ VAR KİMSE ONUN STRATEJİSİNİ ÇÖZEMEDİĞİ İÇİN PATRON TARAFINDAN TAHTA KAPATILDI...
HERKES BİRBİRİNE DÜŞMÜŞ, FABRİKAYI FARELER BASMIŞ ! FIRSATINI BULDUKÇA PEYNİRLERİ ÇALIYOR, NE BİTMEZ PEYNİR VARMIŞ BU FABRİKADA ... KAÇ KERE ŞİKAYET ETTİM ! TARIM HAYVANCILIK BAKANLIĞINA O PEYNİRLERİN ÜRETİMİNDE SORUN VAR SÜT YERİNE SÜT TOZU KATMIŞLAR DİYE NE YAPTI BU VETERİNER YOK DEDİLER ŞUAN AÇLIK SEFALET VAR KARIŞTIR MA DEDİLER ... SİZ HALEN GÖBEKLİ , ATOM KARINCA FİLAN FİLAN DEVAM EDİN PEYNİR BİTTİ. ANCAK İNEK BAŞKASINA SATILDI ... O İNEK YOK ARTIK SÜTÜ SATIN ALACAĞIZ başkasından. KAR BİZİM OLACAK ANCAK %2 Sİ %98 İ CEFA A.Ş VE OKRA A.Ş Paralar akacak ... müjdat akıllı , hissedar salak , sorgulayan yatırımcı yok... biraz ben biraz nuri biraz deniz biraz mku yeterli mi hayır. hırsız fare yine peyniri çalıyor ne yapacağız... Fareli Köye gidip araştıracağız bu fareyi kim yetiştirmiş... bu kadar güzel peynir çalmayı nasıl öğrenmiş...
Hissesini 1 tl satmak isteyen hanım efendi sen bu fareyi biliyormusun... Bilmiyorsun bu fare varya ambarı yok etti küçücük cüssesi ile tüm peyniri dağın arkasına taşıdı yollarda o kadar kedi vardı hiç biri birşey yapmadı.. şimdik senin hisseler çok kıymetli kıymetsiz dersem haksızlık etmiş olurum ancak 5-10 yıl sonra kıymetlenecek değer mi sıcak paranın 5-10 yıl sonrasına verilmesi... Bence değmez... Bu adamın beyanları var akıllı bir avukat çıkarsa bu beyanları ile bu fareyi zehirliye biliriz ölmez ölmesinede bayıltırız en azından elinizi çabuk tutun ... Beyanlar bende para sizde ne yapacaksak yapalım artık... Bırakın bu grur işlerini ara beni barışalım ... Yapalım toplantıyı yoksa 10 yıl bekliyeceksin... Kim öle kim kala ... Hayırlı geceler.. Sabah iş var
Murat yok...ben hissemin aldığım değerin 3 yıllık faiziyle beraber,Müjdat Uslu dan tahsil ettiririm.(gerçekten batmadığı müddet.gerçekten batıp,beyaz bayrak çekmisse para talebim olmaz)
Buradaki yazanlar birbirlerini tanıyorlarmış ve geçmişte bir şekilde ilişki içindelermiş.
Murat siz sadece belge yayınlayınız, teşekkürlerimizi alınız,ama yorumlarınız çok tutarsız ve güvensiz. ytd
Ya Murat sen bipolar misin, yoksa gece vakti icip icip mi buraya yazmaya geliyorsun? Bir yazdigin otekini tutmuyor.
Fi tarihinde MKU ile ilgili yaptigim takas calismasinin rakamlarini getirip durdun one, katildigini belirttin. Ustune ustuluk, ordaki lotlari alinti yaparak bunu yazdin:
Ben "Hayrola senin ne alip veremedigin var MKU ile?" diye sordugumda verdigin cevap bu:Alıntı:
Seni sahtekar göbekli yatırımcı ipini ortaya çıkartacağım...
Hey allahim ya.Alıntı:
benim mku ile ne sorunum olabilir ki... nerden çıkarttın !
Yok be Mahulli, kimseyi tanıdığımız yok. Eskilerden olduğu için sağlam zarar etmiş arkadaşlar var. Bunlardan biri Nuri abi, diğeri ben... Eskilerden pek kimse kalmadı. Deepimpect de eskilerden sayılır. Şimdi yazanların çoğu yeni sayılır. Daha eskimediler...
Mahulli de Bilgekan nickli kişi o da eski sayılabilir.
Bimer üzerinden spk ya yaptığım müracaatların bir kısmını dosyaladım. 15 müracaat var. Spk yöneticileri, Şirket yönetimi, Maliye bakanlığı yetkilileri, Gümrük ve Ticaret bakanlığı yetkilileri, Mali denetim firmaları ve yeminli mali müşavirlerin tamamı hakkında yaptığım suç duyurusuna henüz sonuç cevabı gelmemiş. Şöyle denilmiş müracaatımda, her birim için ayrı ayrı soruşturma açılacaktır. Soruşturmalar ne oldu? Öldü mü? Diye bir soracağım. Spk da Müjdat bey ve diğer yöneticileri koruyup kollayan Ay engin ile ilgili de ayrıca savcılığa bir müracaat yapacağım. YeTeDe
hooppp buranin en eskisi benim.. birde huseyin celik abim vardi 2 mizden baska da kimse yoktu. ama hüseyin abim uzun zamandir yok.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet Galip D. de eskilerlerden...
Neler oluyor ya. Iflas eden yahudi eski defterleri karistirirmis misali gecmistekileri mi cikariyorsunuz?
666,
İflas etmedik... Devam eden sürü ile komisyon araştırmaları var. Sonunu biz de merak ediyoruz...
Bir anlatsana kardesim durum neymis? Kurtarabiliyor musunuz birsey?
Sen yada Mahulli anlatsin. Ben Polar Murat'in sabahtan aksama degisen yazilarindan birsey anlamiyorum. Okuyacaktim belgeleri, okumaktan vazgectim sonra yine tutarsiz yazinca. Sabah kurtulduk 1 lira hisseler, aksam 300 bin lirami verin naralari. Muahahahha.
Bu arada Deniz nerde? O atraksiyon getiryordu en azindan.
Hizli delikanli Unal da insider bilgisi getirmis bize. Hosgeldin sefa geldin. Bizim Polar nerden tirtiklamis 18 bin lirayi? Bu forumun yatirimcilarindan aldigi hisselerden mi?
Vakit bulunca yazayım...
çek halayı :halay::halay::halay::halay::halay:
666 okuduğuna göre değiştirelim içeriği...
Sagolasin mesud, vakit harcamissin.
Yanliz benim sordugum en son iflas, temyiz, vs. bunlarin durumu nedir. Paranizi geri alabilecek misiniz?
Ona gelene kadar bi sürü dava ve komisyon araştırmaları var devam eden. İstinaf veya temyiz sonda kalıyor.
İflas etti gibi. Etmedi gibi. Paramızı alacağız gibi. Alamayacağız gibi. Mesut un yazdıkları kısmen doğru gibi.. Ancak kronoloji ve sermaye kısıtı yanlış gibi. Genyh la jeneratör birleşme müracaat durumu 17,6 ayrılma hakkı var gibi. Olmadı gibi. Müjdat yerine başkası olsa, iflas da doğru olsa bunalıma girer gibi. Müjdat çok moralli sanki herkesi kandırıyor gibi. Her şey hem var hem yok gibi. Çeviklerin susması bir plan var her şey tıkırında gibi. :vk:
:halay::halay::halay::halay:
Ne oldu meteak? YTM deki satılık Genyh hissesini mi aldın?
Arkadaşlar sizlere daha önce bahsettiğim toplantı , Mesut Kemal ULU bey AÇTIĞIM mahkeme masraflarını kendine düşen kısmını karşılamadığından para vermeyenleri gruptan çıkarttım bu adam bana küsmüş telefonlarıma engel koymuş ... neyse dedim toplantıda gönül alır barışırız yatırımcılara faydamız olacak şeylerin kararını alalım uygulayalım dedik... Mesut cevap vermiyor, Deniz telefonu açmıyor... Bu iş nasıl olacak İzmirli gruba karşı mahcup düştüm... sizden ne dağ olur ne bağ olur sayın ulu o mahkemede aldığım 4375 sayfalık tüm raporları adliyenin önünde yakıp yok edeceğim... yazıklar olsun... kalıbıyın adamı değilmişsin... Adamlık parayla olmaz mücadeleyle olur o mücadele ruhunu sende göremedim... o beğenmediğin Müjdat senden daha konuk sever bana inanmıyorsan Fabrikaya gidip Müjdat la görüşen DENİZ e sor ... Misafir Pervelliğini......... olabilir ancak Misafir Perver... Hadi Allaha Asmarladık... ytd.. kusura bakmayın ortaklarım...