Sayfa 198/469 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    bakınız ünal bey diyor ki,şirket çalışmalarına hiç ara vermedi,ahlaki olmayacak olan bu bilgileri bilerek hisse alma girişimleridir...Şayet öyle bir bilgi olmadan almak istemişlerse sorun yoktur.Zaten bir hafta önceki paylaşımım da kapalı tahta pasif iflas eden tahtada alım yapmanın hiç bir ardniyeti olmaz şeklinde yazmışımddır.Ama bize gizli olan bilgileri bilerek alım yapma çabaları ahlak dışıdır...Benim dediğim odur. ytd
    unal beyin iddasi yasa disi el altindan uretim devam ettiği o donem bende uretim durdugu bilgisini almistim. ytd.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Demek ki, bundan böyle hisse alımlarınız 1 TL üstü piyasadan olacak. Satışlarınız da öyle. Tabi ki aldığınızı yine 1TL üstü %18 KDV lendirerek.
    nuri bey 1 tl hisse alacağım demiyorum ... spk 0,05 krş hisseside 1 tl dir 350 tl egeen hisseside 1 tl dir diyorum... müjdat sermayemizi çaldı diyorum sermayemize karşılık gelen hisse miktarının 1 tl karşılık geldiğini hatırlatıyorum... mücadelende her zaman desdek vermeye hazırım... kolay gelsin..
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

Alıntı Originally Posted by define Yazıyı Oku
    Murat bey, çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Öte yandan şirket battı diye hisseleri yok pahasına almaya çalışan siz ve hamzupa mı neydi, değil miydiniz? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Neyse tekrar teşekkür eder bu haberlerin güzelliklerle sonuçlanmasını dilerim.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    sayın define 25/10/2017 şirket iflas etmiştir. şirketin iflası gerçektir ancak şirket 27/12/2017 tarihinde üretim izni almıştır... batık şirketin hisselerini aldıysam bu beni ilgilendirir. Şirketin durumunda gelişme oldu diye seni böyle düşünmem yanlıştır... sen yok pahasına hisse almak istiyorsan borsada 30tane batan şirket var git sende ordan al... bilmem anlata bildim mi... kimseden zorla hisse almadık zorla mahkeme sürecinde ve iflas ettikten sonra bile satmaya çalıştınız bana bence alan değil satan suç işlemiştir.. değil mi aklın yolu bir...

Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Tuhaf oldu son 3 gün yazıları,Burada gerçeği yansıtan bir havamı oluştu yoksa sanal bir havamı oluşturuluyor.Neticede her şey olacağına varacak.Murat bey,paylaşımlar için teşekkürü hak ediyor ama yaptığı manevralar sıkıntılı.İstanbulda bir araya da gelmeyin bence çok sıkı kavga edersiniz ,basına bile yansır kavganız.Benim tavsiyem bir araya gelmeyin,hatta son yazılanlar gerçekleşir şirket kurtulma yoluna girerse,muhtemelen bazılarından 5 kuruşa ,10 kuruşa aldığınız hisseler olmuştur.Onları gerimi iade edeceksiniz....
    Geçen hafta aldığım bir duyumu çok özet olarak yazmıştım,müjdat yapı kredi ile grüşüyor veya grüşme zemini arıyor diye...ve yine aldığım bilgiler içinde(ancak yazmadığım) çok ünlü bir spor kulübü başkanı aracılığı ile birşeyler kotardığı(aktif başkan veya eski başkan)yine tekrar üretime geçme çalışmaları filan......onlara benzer yazıları murat doğan yazınca ,galiba çok önemsemediğim duyumların doğru olacağını düşünüyorum.....ytd
    sayın mahulli 0,05 ve 0,10 kuruştan çok yazdık verin diye ancak bana o fiyatlardan satan olmadı. benim aldıklarım 0,20 ve 0,30 arasındaki hisselerdi.. iademi sen aklınımı yedin kardeşim ne iadesi şirket üretim raporu almasaydı benim paramı geri mi verecekti yatırım cı .. sen tahtası açık hissede işlem yapıyorsun zarar edince spk sana zararını veriyor mu bu bir ticaret batan hisseyi sat sonra gel ağla ...sendemi satmıştın MAHULLİ bana yoksa ?

5.  Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    İsteyen herkes 1 TL den hisselerimi alabilir zengin olmak istemiyorum paramı kurtarayım yeter
    şuan borsada işlem gören ışıklar holding bile 0,39 kuruş neden sana 1 tl versin bu yatırımcı.. Bence 1 tl etmez. Belki 0,25, yinede düşüncem yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir... şirket faaliyet izni aldı diye 1 tl olur mu ? faaliyet iznini alan genpower jeneratör tahtası kapanan şirket genyh tahtası açılsa bile ben 0,50 geçeceğine inanmıyorum... şirket yetkilisi tarafından imtiyazlı hisseler devredilirse başka bir şirkete genyh içindeki borç temizlenirse sermayesi nezdinde 1 tl edebilir... inşallah satarsınız. Ben olsam almam.. 1 tl den
    Son düzenleme : PİA; 07-01-2018 saat: 23:02. Sebep: imla

Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    İsteyen herkes 1 TL den hisselerimi alabilir zengin olmak istemiyorum paramı kurtarayım yeter
    hanım efendi hissenizi bana 0,40 kuruştan satmak istediğinizde aracı kurumlar arası bir sorun çıktığı için alış satış gerçekleşmemişti. Ben sizdeki hisseleri sayın yatırımcı Rıza bey adına almak istemiştim.. hatırlarsanız.. inşallah gönlünüzde geçen fiyatlardan hisselerinizi değerlendirirsiniz ben size fiyat veremem forum kurallarına aykırı size 1 yıl önceki verdiğim fiyattan sizi mutlu edebilirim... Saygı ve Sevgilerimle Murat DOĞAN

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    hanım efendi hissenizi bana 0,40 kuruştan satmak istediğinizde aracı kurumlar arası bir sorun çıktığı için alış satış gerçekleşmemişti. Ben sizdeki hisseleri sayın yatırımcı Rıza bey adına almak istemiştim.. hatırlarsanız.. inşallah gönlünüzde geçen fiyatlardan hisselerinizi değerlendirirsiniz ben size fiyat veremem forum kurallarına aykırı size 1 yıl önceki verdiğim fiyattan sizi mutlu edebilirim... Saygı ve Sevgilerimle Murat DOĞAN
    Pia ya yaptığın kiyagi bana yap beni mutlu et. Hee mesele kadın erkek farkı ise, eşin duymasın. Oyar seni. YeTeDe

ünal Guest
    Pia 04.01.2018 de üye olmuş. İlk yazısı ilk kez geldim, bende senet var neler oluyor dedim diyor. Sende 40 kuruşa 1 sene önce alacaktım vaz geçtin, şimdi alayım, sana kıyak diyorsun. Bu nasıl kıyak? Sabah 1Tl ye vermeyin diyordun. 1 TL den az aşağı pia daki senet kadarı ben sana vereyim. Hazır tüm senetleri satmış senetsiz kalmışsın. Kazandığın 18 bine say. Olmaz mı Murat bacanak? YeTeDe

Sayfa 198/469 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •