unal beyin iddasi yasa disi el altindan uretim devam ettiði o donem bende uretim durdugu bilgisini almistim. ytd.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
unal beyin iddasi yasa disi el altindan uretim devam ettiði o donem bende uretim durdugu bilgisini almistim. ytd.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nuri bey 1 tl hisse alacaðým demiyorum ... spk 0,05 krþ hisseside 1 tl dir 350 tl egeen hisseside 1 tl dir diyorum... müjdat sermayemizi çaldý diyorum sermayemize karþýlýk gelen hisse miktarýnýn 1 tl karþýlýk geldiðini hatýrlatýyorum... mücadelende her zaman desdek vermeye hazýrým... kolay gelsin..
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
sayýn define 25/10/2017 þirket iflas etmiþtir. þirketin iflasý gerçektir ancak þirket 27/12/2017 tarihinde üretim izni almýþtýr... batýk þirketin hisselerini aldýysam bu beni ilgilendirir. Þirketin durumunda geliþme oldu diye seni böyle düþünmem yanlýþtýr... sen yok pahasýna hisse almak istiyorsan borsada 30tane batan þirket var git sende ordan al... bilmem anlata bildim mi... kimseden zorla hisse almadýk zorla mahkeme sürecinde ve iflas ettikten sonra bile satmaya çalýþtýnýz bana bence alan deðil satan suç iþlemiþtir.. deðil mi aklýn yolu bir...
sayýn mahulli 0,05 ve 0,10 kuruþtan çok yazdýk verin diye ancak bana o fiyatlardan satan olmadý. benim aldýklarým 0,20 ve 0,30 arasýndaki hisselerdi.. iademi sen aklýnýmý yedin kardeþim ne iadesi þirket üretim raporu almasaydý benim paramý geri mi verecekti yatýrým cý .. sen tahtasý açýk hissede iþlem yapýyorsun zarar edince spk sana zararýný veriyor mu bu bir ticaret batan hisseyi sat sonra gel aðla ...sendemi satmýþtýn MAHULLÝ bana yoksa ?
þuan borsada iþlem gören ýþýklar holding bile 0,39 kuruþ neden sana 1 tl versin bu yatýrýmcý.. Bence 1 tl etmez. Belki 0,25, yinede düþüncem yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir... þirket faaliyet izni aldý diye 1 tl olur mu ? faaliyet iznini alan genpower jeneratör tahtasý kapanan þirket genyh tahtasý açýlsa bile ben 0,50 geçeceðine inanmýyorum... þirket yetkilisi tarafýndan imtiyazlý hisseler devredilirse baþka bir þirkete genyh içindeki borç temizlenirse sermayesi nezdinde 1 tl edebilir... inþallah satarsýnýz. Ben olsam almam.. 1 tl den
Son düzenleme : PÝA; 07-01-2018 saat: 23:02. Sebep: imla
haným efendi hissenizi bana 0,40 kuruþtan satmak istediðinizde aracý kurumlar arasý bir sorun çýktýðý için alýþ satýþ gerçekleþmemiþti. Ben sizdeki hisseleri sayýn yatýrýmcý Rýza bey adýna almak istemiþtim.. hatýrlarsanýz.. inþallah gönlünüzde geçen fiyatlardan hisselerinizi deðerlendirirsiniz ben size fiyat veremem forum kurallarýna aykýrý size 1 yýl önceki verdiðim fiyattan sizi mutlu edebilirim... Saygý ve Sevgilerimle Murat DOÐAN
Pia 04.01.2018 de üye olmuþ. Ýlk yazýsý ilk kez geldim, bende senet var neler oluyor dedim diyor. Sende 40 kuruþa 1 sene önce alacaktým vaz geçtin, þimdi alayým, sana kýyak diyorsun. Bu nasýl kýyak? Sabah 1Tl ye vermeyin diyordun. 1 TL den az aþaðý pia daki senet kadarý ben sana vereyim. Hazýr tüm senetleri satmýþ senetsiz kalmýþsýn. Kazandýðýn 18 bine say. Olmaz mý Murat bacanak? YeTeDe
Yer Ýmleri