HERKES BÝRBÝRÝNE DÜÞMÜÞ, FABRÝKAYI FARELER BASMIÞ ! FIRSATINI BULDUKÇA PEYNÝRLERÝ ÇALIYOR, NE BÝTMEZ PEYNÝR VARMIÞ BU FABRÝKADA ... KAÇ KERE ÞÝKAYET ETTÝM ! TARIM HAYVANCILIK BAKANLIÐINA O PEYNÝRLERÝN ÜRETÝMÝNDE SORUN VAR SÜT YERÝNE SÜT TOZU KATMIÞLAR DÝYE NE YAPTI BU VETERÝNER YOK DEDÝLER ÞUAN AÇLIK SEFALET VAR KARIÞTIR MA DEDÝLER ... SÝZ HALEN GÖBEKLÝ , ATOM KARINCA FÝLAN FÝLAN DEVAM EDÝN PEYNÝR BÝTTÝ. ANCAK ÝNEK BAÞKASINA SATILDI ... O ÝNEK YOK ARTIK SÜTÜ SATIN ALACAÐIZ baþkasýndan. KAR BÝZÝM OLACAK ANCAK %2 SÝ %98 Ý CEFA A.Þ VE OKRA A.Þ Paralar akacak ... müjdat akýllý , hissedar salak , sorgulayan yatýrýmcý yok... biraz ben biraz nuri biraz deniz biraz mku yeterli mi hayýr. hýrsýz fare yine peyniri çalýyor ne yapacaðýz... Fareli Köye gidip araþtýracaðýz bu fareyi kim yetiþtirmiþ... bu kadar güzel peynir çalmayý nasýl öðrenmiþ...
Son düzenleme : Murat DOÐAN; 08-01-2018 saat: 03:23. Sebep: imla
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Hissesini 1 tl satmak isteyen haným efendi sen bu fareyi biliyormusun... Bilmiyorsun bu fare varya ambarý yok etti küçücük cüssesi ile tüm peyniri daðýn arkasýna taþýdý yollarda o kadar kedi vardý hiç biri birþey yapmadý.. þimdik senin hisseler çok kýymetli kýymetsiz dersem haksýzlýk etmiþ olurum ancak 5-10 yýl sonra kýymetlenecek deðer mi sýcak paranýn 5-10 yýl sonrasýna verilmesi... Bence deðmez... Bu adamýn beyanlarý var akýllý bir avukat çýkarsa bu beyanlarý ile bu fareyi zehirliye biliriz ölmez ölmesinede bayýltýrýz en azýndan elinizi çabuk tutun ... Beyanlar bende para sizde ne yapacaksak yapalým artýk... Býrakýn bu grur iþlerini ara beni barýþalým ... Yapalým toplantýyý yoksa 10 yýl bekliyeceksin... Kim öle kim kala ... Hayýrlý geceler.. Sabah iþ var
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Yok be Mahulli, kimseyi tanýdýðýmýz yok. Eskilerden olduðu için saðlam zarar etmiþ arkadaþlar var. Bunlardan biri Nuri abi, diðeri ben... Eskilerden pek kimse kalmadý. Deepimpect de eskilerden sayýlýr. Þimdi yazanlarýn çoðu yeni sayýlýr. Daha eskimediler...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mahulli de Bilgekan nickli kiþi o da eski sayýlabilir.
hooppp buranin en eskisi benim.. birde huseyin celik abim vardi 2 mizden baska da kimse yoktu. ama hüseyin abim uzun zamandir yok.
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bimer üzerinden spk ya yaptýðým müracaatlarýn bir kýsmýný dosyaladým. 15 müracaat var. Spk yöneticileri, Þirket yönetimi, Maliye bakanlýðý yetkilileri, Gümrük ve Ticaret bakanlýðý yetkilileri, Mali denetim firmalarý ve yeminli mali müþavirlerin tamamý hakkýnda yaptýðým suç duyurusuna henüz sonuç cevabý gelmemiþ. Þöyle denilmiþ müracaatýmda, her birim için ayrý ayrý soruþturma açýlacaktýr. Soruþturmalar ne oldu? Öldü mü? Diye bir soracaðým. Spk da Müjdat bey ve diðer yöneticileri koruyup kollayan Ay engin ile ilgili de ayrýca savcýlýða bir müracaat yapacaðým. YeTeDe
Yer Ýmleri