Patron Ýki þirket içinde ayrý ayrý özel durum açýklamasý göndermesi gerekiyor Kasým ayýnda verilmiþ iflas kararýndan sonra ne yaptýlar itiraz dýþýnda ne yaptýlar itiraz red edildi yani iflas onaylandý bundan sonra ne yapacaklar Sifaþ gibi yönetim kurulu kararý ile fesih mi edecekler yoksa yollarýna devam mý edecekler bir yükten kurtulduk mu diyecekler
Vurmak kýrmak çözüm olsa, ilk ben vururdum. Bunu Müjdat biliyor. Ama ben ne yaþadým, Allah teker teker ona veriyor. Sýra evlatlarýnýn ona yüz çevirmesinde. Yuvasý yýkýldý, saðlýðý bozuldu. En güzel intikam alýcý Allah'týr. Vekil Allah. Mübarek günde, sen bilirsin Ya Rab deyin. Beddua etmeyin. Size döner mazallah. Rabbim içimi ferahlatacak intikam alacak haberler versin. Yaþadýðým ne varsa, benim halimi anlayacak kadarýný Rabbim ona verecektir.
Tebligat yapýlalý sanýrým on gün olmadý. Gerekçeli karar yazýlalý 19 gün oldu. Peki mahkeme yazýsý ile, icra müdürlüðü ben burayý satacaðým deyip, fabrikayý boþalttý mý? Hayýr. Herkes orada. Herkes...
Bosaltmaz belki cilisir vaziyette satar
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin hiç bir tanýdýðýna da mý icra gelmedi. Ýcra gelen evini gidip satan gördün mü? Ýcra gelmiþ televizyonunu gidip satan gördün mü? Çalýþýr vaziyette satarmýþ. Þu an mal onun deðil. Mal icra iflas masasýnýn. Orada izin alarak üretim yaptýðýný bu forumda defalarca arkadaþlar yazdý. Okumadýn mý? Nerede yaþýyor ve yaþatýlýyorsunuz arkadaþ siz?
Yer Ýmleri