Yanlış anlamayın ama alın terinizle kazandığınız parayı bu hırsızlara yatırmak ne kadar doğru ???
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Yanlış anlamayın ama alın terinizle kazandığınız parayı bu hırsızlara yatırmak ne kadar doğru ???
Yaklaşık 10 ailenin istikbalı buna bağlı.ne olduysa,bu hissenin sahipleri hakkında ne duyduysa,ortağımızın biri korktu.bizim portföyümüzde onun 20000 hissesi vardı.bügün zararına sattırdı.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
esnaf yağmurlu bir günden herkese maraba;
51-52 den alım yapan keyeyi gören iblis spek 10% bastı
neymiş trend dibine gelmiş:28:
Oynak iheva , digerleri 47 yaparken sen 46 ya dokunuyusun, dokmeye mi calisiyosun yoksa mal mi veriyosun anlamadim ama 200 lotunu aldim 47 den....bende nakit yok...asagida bekleyen olabilir..ytd
Ihlasi 48 ihevayi 47 kapatirsa sasirmam...ytd
Islem hacmi dusuk, ne alan var ne satan...
https://pbs.twimg.com/media/DXXNWYJX0AAfz9F.jpg:large
Şubat 'tan Şubat 'a 9 YILLIK IHEVA SİNÜS DALGASI, tam orta noktada 4,5 yıl önce DÖNÜM NOKTASINI DA YAPARAK,
PERİYODUNU TAMAMLADI...!
Yeni bir periyot başlangıcında dalga genişliğinin çok daha DAR ve dalga boyunun çok daha YÜKSEK olması TEMENNİSİYLE...:wave:
Tablodaki sinüs egrisine bakinca güzel seyler goruyorum gelecege dair.umarim sinüsü bozmaz :)
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ihlas grubu vurkac, 48 49 a kadar topladigini bir seviyeden bosaltip tekrar bir seviyeye gelip mal toplayip tekrar ...ihlas grubunda dikkatli olmak lazim, maalesef teknik islemiyor bu grupta, teknikci arkadaslara saygim var tabi..bir arkadasim 5 yildir ihevada satti mi bekliyor mu bilmiyorum, 2 yildir gorusmuyorum.ytd
Sayın RızkofRisk, bu dandik hisseye harcadığınız enerjiyi düzgün bir hissede harcasaydınız köşe olmuştunuz. Bu kâğıt ümitsiz vaka. Saygılar...
Teknik analize hiç inanmadım bu ülke hisseleri için. İhlas grubu hisselerinde hiç inanmam ama umarım verdiğim emekler ve yaptığın çalışmaların karşılığını alırsın. Uzun zamandır aynı gemideyiz ve bende bu gemi inşallah dalgaları yardı artık ilerleyecek diyorum. Vergi dairesi bilançosunda ki gerek yurt içi gerek yurt dışı satışlarda ki artık oldukça olumlu. Belki konsolide de Şifa Yemek ve KPT Lojistik karlılıkta biraz negatif etki yapabilir ama oldukça güzel bilanço gelecek cirosal anlamda inşallah.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Fıkra - Eşeğin Beklentisi
Çayırlıkta otlayan boz eşek de bir şeyler bekliyormuş ama o kadar sıska ve çelimsizmiş ki…
Diğer eşek ona acıyarak sormuş:
“Nedir bu halin böyle arkadaş?
Zayıflıktan kemiklerin çıkmış!
Sahibin seni hiç beslemiyor mu?â€
Sıska ve bakımsız olan eşek dert yanmış:
“Benim çalıştığım çiftliğin patronu çok cimri.
Bana dünyanın işini yaptırıyor ama bir avuç fazla yem vermek işine gelmiyor.
Kaderim bu!â€
Öteki eşek kızmış:
“Mademki sahibin hakkını vermiyor, sen de kaç git buradan.
Zaten bağlı bile değilsin.
Kimse izini bulamaz.
Sen eşek olduktan sonra herkes semer vurur.
Sahi neden kaçmıyorsun?â€
“Bir beklentim var, onun için kaçmıyorum†diye cevap vermiş sıska eşek…
Aradan birkaç ay geçmiş.
İki eşek yine çayırda karşılaşmış.
“Beklentim var†diyen eşek yine çok zayıf ve çelimsizdir.
Öteki eşek tekrar
“Kaçıp gitsene be eşek kardeşâ€¦
Çekme bu cimri patronun kahrını…†deyince cılız eşek yine
“Bir beklentim var†demiş.
Beriki “Ne beklentin olabilir be?†diye bağırınca
cılız eşek ağzından baklayı çıkarıp, beklentisini açıklamış:
“Bizim patronun dünya güzeli bir karısı var.
Fakat nedense hiç geçinemiyor, hemen her gün kavga ediyorlar. Geçenlerde yine müthiş bir kavga yaptılar.
Bizim patron o kadar kızdı ki, bir ara
‘Ulan kadın, bir daha beni kızdırırsan, yemin ediyorum ki seni şu gördüğün eşeğe vereceğim!†diye bağırdı.
İşte umudum ve beklentim bu!â€
RızkofRİSK de olmasa beklentimiz kalmayacak.
:kahkah:
Çok güzel söylemiş Sigmund Freud : Mizah, otoriteye bir başkaldırıyı, onun baskısından kurtulmayı simgeler.
Hakikaten öyle, mizah en etkili anlatım yöntemidir. Yoğunluğu ve kalitesi gelişmiş toplumlarda paralellik gösterir...
Bazen tüy gibi zekayı gıdıklar, bazen tabanca gibi kulakta patlar bazen de keskin bir bıçak gibidir sahibinin parmağını keser.
Bu düsturla mizahınıza aynı dilden cevap vereyim o zaman. O kadın buraya gelecek...!!! :hah:
Yıllık Vergi Beyannamesinde bildirdikleri, 133 Milyon TL 'ye ulaşan ciro artışının (geçen yıl 108 Milyon TL) bilhassa yurt dışı satışlarından kaynaklı olması, geçen yıl ki satın alma hamlesini hatırlattı bana;
"Riskin Erken Saptanması ve Yönetimi Komitesi'nin tavsiyesi ile iş bu markanın IHEVA'nın ihracatında daha etkin kullanımı ve markanın yaygınlaştırılıp, uluslararası bilinirliğinin artırılması ve IHEVA'nın inovasyon kültürü ve organizasyon yapısı ile 2017'den itibaren ihracatta hedeflediği büyüme kapsamında kendi markasına sahip olmasının stratejik önemine binaen Aura Roboclean markasının İhlas Pazarlama A.Ş.'den 6,5 milyon TL + KDV bedelle satın aldık..." demişlerdi...!
Öz kaynaklarda 6,5 Milyon TL erimeye sebep olan o satın alma hamlesinin, yıllık bilançoda misliyle telafisini bekliyoruz bakalım...
Nasipten öteye yol yok Sn. POYRAZMARKET,
Bu şirket ile yatırımcıları arasındaki elektron transferi reaksiyonu, sürekli şirketten yatırımcısına doğru gerçekleşti. Onlar elektronlarını verdikçe yükseltgenirken bizler indirgendik. Ama artık yıllar süren bu redoks tepkimesi sona erdi.
Yeni bir tepkime başladı 2017 başı itibariyle, oksidasyon ters yönlü...! :)
Rızk çıkaracağımız şirketin, öncelikli olarak TEMEL verilerinin onay vermesi gerektiğini bu süreçte öğrendik. Bu kendi adıma çok pahalı bir öğreti oldu.
2017 başına kadar bu hissenin temel verileri yeşil ışık yakmadı. Hal böyle iken temel verilere dair zerre kadar bir paylaşım içimden gelmedi. Biraz da enerji meselesi bunlar. Enerji almadığın bir veri üzerine çalışma yapmak, zaman ayırmak, emek vermek en sarp yokuşu tırmanmak kadar zordur.
Ancak tekniğinde verdiği sinyallerde de durum tam tersine, hep enerjimi yüksek tuttu. Bu film burada bitmez, devam serisi gelir diyordu...
Haa 2017 başında ne oldu derseniz; İlk çeyrek bilançosunda ufak bir yaprak kıpırdaması olmuştu, yurt dışı satışları %100 artışla 8 Milyon TL 'ye çıkmıştı. Burada da paylaşmıştım. Senelerdir ilk kez umut veren bir bilançoydu...
Aynı umudu yıllık konsolide için bekliyorum bakalım, az kaldı... :yes:
Bu grubu galip ozturk ancak kaldirabilir muco da tik yok...
[QUOTE=RızkOfRisk;1813240]:kahkah:
O kadın buraya gelecek...!!!
Yok senin vasfettiğin dilber bu şehr içeri ey Nedim
Bir peri suret görünmüş hayal olmuş sana. Aşık Müco
Beğendim, değişik olmuş... :) O zaman aynı minvalden verelim cevabımızı...
Sen demişsin kim kimin hayranıdır bilmem Nedim
Nazeninim pek bilirsin kim senin hayranınam
(Sen demişsin ki; Nedim kimin hayranıdır bilmem? Nazlım! pek iyi bilirsin ki senin hayranınım
...) Aşık Müco 'nun Iheva 'sına takıntılı bir diğer Aşık,
Ömrümüzü yedin be
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu vinvini, birde fizkofrisk ki,burda görünce ortaklarıma korkuyorum demek istiyorum da demeye güven kaybetmekten korkuyorum.daha önce bunların yorum yaptığı perişan hisseler aklıma gelince,yinemi yanlış yerdeyim diyorum,yemin ederim ki korkuyorum...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gerçekten çok haklı olduğunuz bir taraf var ki; Gerçekten yanlış yerdesiniz...!
Zira senelerdir bu şirkete yatırım yapan biri olarak bunu iliklerine kadar hissetmiş biri olarak yazıyorum... Samimiyetimden asla kuşku duymayın... Yıllar önce bir kere terse düştük. Doğrultuncaya kadar kendi adıma buradayım...
GK 'ya az kaldı, gelin tanış olalım, ben yine orada olacağım...
Sağlıkla,
Vinvin arkadaşı DYOBY sayfasından bilirim akıllı ve kazanan bir arkadaş orada kaybettiğini görmedim. Rızk Of The Risk arkadaş ta oldukça kaliteli ve iyi bir arkadaştır onunda kazanmayı hak ettiğini düşünüyorum. O arkadaşlar doğru yerde ama seni bilmem.
Şu videoyu izle de az yen korkularını :)
https://www.youtube.com/watch?v=6oHTTGi58t0
Evet dostum yanlış yerde olduğun kesin!!
İçinde bulunduğumuz denizaltı daha da derinlere dalmadan sen in! Lakin kaldığın beklediğin her dakika edeceğin lanetin dalga boyutunu daha da artıracaktır.Fırtınalı denizlerde azgın dalgalarla başedecek sabrın yoksa hiç durma zaten.
Bu öyle çelikten bir imtihan ki bakırlara yer yok!
Ha bu arada son bir şey,bundan sonra hiç bir filmin ortasında kalkıp gitme.
Eyvallah, güzel sıfatlamalarınız için teşekkür ederim Değerli Paydaşım,
Bilmukabele, sizin hakkınızda aynı düşüncedeyim...
Muhteremler(!) bu ay içerisinde KAP 'a haber gönderecektir Hocam,
İlk toplantı genelde yapılmaz bu grupta, yeterli nisap sağlanamadığından ikinci toplantıya kalır. Onu da genelde tatil öncesine denk getirirler. Ya milli bayram ya da dini bayram hemen öncesine koyarlar ki mümkün olduğunda katılımcı olmasın isterler...
Kesinlikle korkmalısınız, çünkü gördüğünüz gibi görüşlerine değer verdiğimiz, uzun zamandır yazılarını ilgi ile takip ettiğimiz ve değer verdiğimiz arkadaşlarımıza söylüyorsunuz, burada onlara şunu söyledin , yanlış söyledin diyeni çok çok zor bulursunuz, bu yanlışlığa korkabilirsiniz.
Arkadaşlar baştacımızsınız
Saygılar...
Ihlas 45 e dokundu...bu ne yapacak?
Ikili dip yapti hafiften donse bari...
iheva cephesinde değişen birşey yok
şeker ve yatirim f topa girmisler 48 den galip başganin ayak sesleri mi bunlar:oleyo:
Vergi dairesine gönderilen bilançoda güzel bir hasılat ve KAR rakamı gördük.
Faaliyetten elde edilen kaynaklar dışında İHLGM'nin BEDELLİSİne katılmalarının bilançoya etkisi nasıl olacak acaba?
Malum, İHLGM hisseleri baya yükseldi. Alınan hisseler değerlendi.
Hayırlı Cumalar, Zararı olanların sabırla zararını çıkarması dileğiyle...
ağa geldi mi yolda mı durbakalım:wu:
derinlikçi ve pastacı arklar güzeelik yapın bu seans
db ne ara 5.7m almış?
ilyaz ların bahçede ALTIN' mı çıktı, ney bu be yawww.:::)))))
pasta rica