Sayfa 204/623 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1.  Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku
    Şu vinvini, birde fizkofrisk ki,burda görünce ortaklarıma korkuyorum demek istiyorum da demeye güven kaybetmekten korkuyorum.daha önce bunların yorum yaptığı perişan hisseler aklıma gelince,yinemi yanlış yerdeyim diyorum,yemin ederim ki korkuyorum...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Gerçekten çok haklı olduğunuz bir taraf var ki; Gerçekten yanlış yerdesiniz...!
    Zira senelerdir bu şirkete yatırım yapan biri olarak bunu iliklerine kadar hissetmiş biri olarak yazıyorum... Samimiyetimden asla kuşku duymayın... Yıllar önce bir kere terse düştük. Doğrultuncaya kadar kendi adıma buradayım...
    GK 'ya az kaldı, gelin tanış olalım, ben yine orada olacağım...
    Sağlıkla,
    Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
    YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ...! YÜKSEK RİSK İÇERİR...!

2.  Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku
    Şu vinvini, birde fizkofrisk ki,burda görünce ortaklarıma korkuyorum demek istiyorum da demeye güven kaybetmekten korkuyorum.daha önce bunların yorum yaptığı perişan hisseler aklıma gelince,yinemi yanlış yerdeyim diyorum,yemin ederim ki korkuyorum...

Vinvin arkadaşı DYOBY sayfasından bilirim akıllı ve kazanan bir arkadaş orada kaybettiğini görmedim. Rızk Of The Risk arkadaş ta oldukça kaliteli ve iyi bir arkadaştır onunda kazanmayı hak ettiğini düşünüyorum. O arkadaşlar doğru yerde ama seni bilmem.
    Şu videoyu izle de az yen korkularını
    https://www.youtube.com/watch?v=6oHTTGi58t0

3.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku
    Gerçekten çok haklı olduğunuz bir taraf var ki; Gerçekten yanlış yerdesiniz...!
    Zira senelerdir bu şirkete yatırım yapan biri olarak bunu iliklerine kadar hissetmiş biri olarak yazıyorum... Samimiyetimden asla kuşku duymayın... Yıllar önce bir kere terse düştük. Doğrultuncaya kadar kendi adıma buradayım...
    GK 'ya az kaldı, gelin tanış olalım, ben yine orada olacağım...
    Sağlıkla,
    Genel kurul ne zaman ustat?

4.  Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku

Evet dostum yanlış yerde olduğun kesin!!
    İçinde bulunduğumuz denizaltı daha da derinlere dalmadan sen in! Lakin kaldığın beklediğin her dakika edeceğin lanetin dalga boyutunu daha da artıracaktır.Fırtınalı denizlerde azgın dalgalarla başedecek sabrın yoksa hiç durma zaten.
    Bu öyle çelikten bir imtihan ki bakırlara yer yok!
    Ha bu arada son bir şey,bundan sonra hiç bir filmin ortasında kalkıp gitme.

5.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Vinvin arkadaşı DYOBY sayfasından bilirim akıllı ve kazanan bir arkadaş orada kaybettiğini görmedim. Rızk Of The Risk arkadaş ta oldukça kaliteli ve iyi bir arkadaştır onunda kazanmayı hak ettiğini düşünüyorum. O arkadaşlar doğru yerde ama seni bilmem.
    Şu videoyu izle de az yen korkularını
    https://www.youtube.com/watch?v=6oHTTGi58t0
    Eyvallah, güzel sıfatlamalarınız için teşekkür ederim Değerli Paydaşım,
    Bilmukabele, sizin hakkınızda aynı düşüncedeyim...

Alıntı Originally Posted by fenhocası Yazıyı Oku
    Genel kurul ne zaman ustat?
    Muhteremler(!) bu ay içerisinde KAP 'a haber gönderecektir Hocam,
    İlk toplantı genelde yapılmaz bu grupta, yeterli nisap sağlanamadığından ikinci toplantıya kalır. Onu da genelde tatil öncesine denk getirirler. Ya milli bayram ya da dini bayram hemen öncesine koyarlar ki mümkün olduğunda katılımcı olmasın isterler...
    Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
    YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ...! YÜKSEK RİSK İÇERİR...!

6.  Alıntı Originally Posted by Mahir Yazıyı Oku

Kesinlikle korkmalısınız, çünkü gördüğünüz gibi görüşlerine değer verdiğimiz, uzun zamandır yazılarını ilgi ile takip ettiğimiz ve değer verdiğimiz arkadaşlarımıza söylüyorsunuz, burada onlara şunu söyledin , yanlış söyledin diyeni çok çok zor bulursunuz, bu yanlışlığa korkabilirsiniz.

Arkadaşlar baştacımızsınız
    Saygılar...

7. Ihlas 45 e dokundu...bu ne yapacak?

8. Ikili dip yapti hafiften donse bari...

Sayfa 204/623 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •