sn.mhm
tahta sahibinden bahsediyorum
ya siz okudugunuzu anlamiyorsunuz ya da ben anlatma özurluyum .benim de amacim yatirimciyi korumak bu gibi spek tahtalarindan uzak tutmak
yukaridaki postta kimseye hakaret yoktur lutfen kralciligi birakin
sn.mhm
tahta sahibinden bahsediyorum
ya siz okudugunuzu anlamiyorsunuz ya da ben anlatma özurluyum .benim de amacim yatirimciyi korumak bu gibi spek tahtalarindan uzak tutmak
yukaridaki postta kimseye hakaret yoktur lutfen kralciligi birakin
ATMA recep!bu fakir bu görevde olduðu sürece o papazý alamazsýn
Tahtanýn sahibi kim? Ayrica uslubunuz hic hos deðil. Kralciligi býrakýn falan ne demek? Severek ve beðenerek takip ettiðim, küçük yatirimci için herþeyi yapan birisidir kendisi.
Siz bence ilk yazdýðýnýz mesajý bir daha okuyun, belki baþka birþey söylemek istediniz ama onun isminden sonra yamyam kelimesini kullanýnca o lafin kime dendiðini anlamak güç olmasa gerek.
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : mhmtcrm; 09-02-2018 saat: 10:55.
CEMRE MEVSÝMÝ; Yine yeniden IHEVA ile birlikte... Sevgiyle,
ÞEREFLÝ ORDUM; Burnun bile kanamadan þanýnla, zaferinle ocaðýna dönmek nasip olsun... Saðlýkla,
ÞEHÝDÝM; Ruhun þad olsun, ateþ olarak düþtüðün tüm yüreklere Allah sabýr ve güç versin... Dua ile...
![]()
Çalýþmalarým; düþüncelerimdir, hayallerimdir. Eðitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
YATIRIM TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ...! YÜKSEK RÝSK ÝÇERÝR...!
Çalýþmalarým; düþüncelerimdir, hayallerimdir. Eðitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
YATIRIM TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ...! YÜKSEK RÝSK ÝÇERÝR...!
Spek iheva'da mali toplasa bile ihlas'i bekler, tek basina hareket etmesi zor gibi... direncler 0.55 0.58...ytd
Teþekkür ederiz sayýn RýzkOfRisk paylaþýmlarýnýz yolumuzu aydýnlatmaya devam ediyor.
Acele et spek efendi zaman daralýyor. Hayat çok uzun planlar yapacak kadar cömert deðil.Malý öteye götüreceksen baþka tabi.
Yer Ýmleri