teşekkür ederim hocam o bendim
Printable View
Sana helal olsun Sacro. İçinde belli ki dert etmiş Yünsa'nın Cuma günü yaptığı o hareket, tahtaya destek atanların mağduriyet yaşaması.
Senin şu samimiyetin yeter, ayrıca uzaktan izliyor olsak da çok faydalanıyoruz teknik yaklaşımından. Umarım aldığın her kağıt tavan çeker :)
Tank isi yakinda belli olacakmis.
Tanki zaten otokardan baskasi alamaz.
Sadece basit mantik yurutuyorum.
Tank otokarindir dendiginde ne olur. Bi dusunun.
Hemen hisseyi aciyorum tavanina bakiyorum :) 143.70 mis. ;)
Zirve 148.
Oralari gorurse bu kagit dururmu ?
En az 200 e alirlar.
Teee orta uzun vadeli topigi ilk actigimda 2013 mu 14 mu neydi.
Otokar 55 iken 300 lira hedefli grafigim vardi.
Aradan yillar gecmis.
Belki o zaman bu zamandir.
Sizde biliyorsunuzki borsada en onemli sey zamanlamadir.
Saygilar.
Sen dert etme ustacm
Takibe devam
Sacroya ilanen duyurulur😀
LG-D693TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu demek istemiştim.selamlar bizden
LG-D693TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam KONYA cimento hakkinda bir yorumunuz varmi . ?
Desa guzel bilanco gondermis vergi dairesine
Zarar 2016'da -14 milyonmus, 2017de -2 milyona dusmus
Asil guzeli faaliyet kari 2016'da -3 milyon zarardayken, 2017de 16 milyon kara gecmis.
Bu hisse sabredene ekmek verir. Yarin da tepkisi olur diye tahmin ediyorum bu bilancoya.
OTKAR yorumunuza katiliyorum, millet o kadar sene tank konustu, simdi ihale zamani geldi kimse otkar'in yuzune bakmiyor. Bu olumlu bi gosterge bence de, zamanlama olarak.
Kozal içinde yorum alabilirmiyiz arkadaşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sacro hocam, ERBOS bilanco kotu olmadıgı halde neden bu kadar kotu dustu. Haber vs ilemi düstü, incelem sansınız olurmu.
Saygılar
YTD
Denge holding %354 bedelsiz açıkladı...Hisseyi bilerek hem açığa satışı kapatırdılar.Hemde 1 marta kadar brüt takasa soktular..Galiba hisseyi istedikleri fiyata kadar çıkaracaklar.
Hayırlı olsun. Bu tank işini az çok takip ediyorum. Öğrendiğim tank gövdesi ayrı motorunun ayrı ihale olacağı, tank gövdesine otokar, bmc ve bir Alman firması talip. Bmc nin gövdeden ziyade motora asılacağını duydum. Ancak orda da 6-7 firma olmasına rağmen henüz motor üretebilen yok. Ancak proje olarak en hazırı tmsn. Geçen gün müsteşar da ziyaret etmiş. Herkes ihale de eşit olmakla birlikte şahsi düşüncem otokar ve tmsn ın bu işi yükleneceği. Yatırım tavsiyesi değildir.
@Sacro,
Bist 30 grafiklerine baktim NU THY da, Akbank, Garanti
Macd ve RSI
aynı NU x100 endeksinde söz konusu,
yorumunuz varmi?
Benim böyle hissem olsa hemen satarim :)
Tank ihalesi ne zaman , bjk zarardayım ihale tarihini bilirsem gerekirse kol keser otkara girerim
Bugun az daha EKGYO ekledik portfoye.Harclik ciksin :kahkah:
Bide bu SNGYO da bi gozum.
YTD
Bjk hakkında öngörünüz nedir?
Bir sure evvel Despc dile getirmistim.Sacro hocada OV iyi duruyor demisti .O tarihten bugune guzel cikis yakalamis.O tarihler 3,30 lar gibiydi yanilmiyorsam.
Daha gidecegi var bunun.Hissede olanlari tebrik ederim. YTD
Sacro bey bize stoplarıda ogretseniz çok makbule geçer.. bunu nasıl belirleyeceğiz stop noktalari
ATPET ve ULUUN 60 lıkları iyi duruyor gibi.
Sacro hocam
fotoğraf eklemeye forum izin vermediği için ekleyemedim eski göz ağrınız Trkcm 100 günlük ağırlıklı ortalaması 4,50 ye gelmiş aralık ayında da bu ortalamaya 2 kere temas edip dönmüş, Macd da aralıktaki gibi tam 0 noktasında,burdan yukarı çevirirse macd hisse yukarı yönlü ivme kazanabilir diye düşünüyorum.
Rusyayla uçak krizinden beri hissedeyim o zamanki maliyetlerden sonra şuan hisseye bu fiyattan ek yapmaya gönül el vermiyor:)
Değerli görüşlerinizi paylaşabilirseniz teknik açıdan sevinirim.
İ
Bu tuprasa yarin gozu kapali girilir.
Hic senet bakmaniza gerek yok.
Strese gerek yok.
180 190 a gider bu tupras.
Alcan ekrani kapican.
sacro, tank tmsn nin olabilir mi acaba?:)
Yukari ivme kazanir.
Ben bugun baktim ona.
O gunluk macd dondumu 1 yada 1.5 ay hergun kesintisiz yukselir.
Ayiptir solemesi 4x aldim o hisseden. 4.30 larda cikmistim hic cikmasam olurmus.
Ve size bisey diyimmi teknik falan hikaye alacaksiniz bekliceksiniz. Ben o hissede 4 kat primi sadece malak gibi bekliyerek kazandim [emoji23]
Sacro Tüpraş 2015/4 çeyrek ve 2016/4
Çeyrek 800 milyon civarı kazanırken 2017/4.çeyrek 500 milyon TL civarı kazanmış...Burasi tüpraşın en zayıf noktası...Sayg.
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sacro hocam Kozal düşünceni alabilirmiyiz?
______YUNSA SEANSLIK______
https://i.hizliresim.com/4aM600.png
______tuprs günlük_____
https://i.hizliresim.com/JQlPOo.png