YASAL UYARI : Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatýrým Danýþmanlýðý" kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar, portföy yönetim þirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr. Bu görüþler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
ALTIN ÖÐÜT: Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Originally Posted by Sacrosanct 7.70 stoplu biraz hektas aldim. 7.88 zirvesi gecilirse yeni karel olur. Hektalarýnýz duruyor mu ?
Originally Posted by Sacrosanct 7.70 stoplu biraz hektas aldim. 7.88 zirvesi gecilirse yeni karel olur. Hayýrlý olsun,umarým dediðiniz seviyelere gelir..
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!!!
Originally Posted by hissedar Hocam, Desa noldu? Desa 1.06 stoptu Ama buralardan daha asagi gitmez al bekle yapilir.
Twitter : @Sacro_trade Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Originally Posted by mimar52 peki bu yunsa 5 30 dan geri nerelere gelir Her seviyeyi buraya yazarsam. Ben alsat yapamam ve seviyeler calismaz.
Þunu anladým ki zaman da para.... MI 4W cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by fiestaciboo Þunu anladým ki zaman da para.... MI 4W cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Ahirette mekan mý?
bir arkadaþ algyo sormuþtu galiba 51,70 üzerine atarsa yükseliþ beklesin. ters bi durumda 47,90 lara düþebilir...
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
bugün bi çýlgýnlýk yapýp full mala girdim. emlak konut düþtükçe kendine çekiyor namýssýz kaðýt... rsi 30 dan döner diyerek girdim. yoksa indikatörleri küllüm olmuþ tahtayý bilmesem hayatta girmezdim
Forum Rules
Yer Ýmleri