Ufuk ta bunların hissesi değil mi
Printable View
Ufuk ta bunların hissesi değil mi
Makina beklerken. Gozde den bi corba parasi kaptım geldim.😁
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haberi sen verdun ki. Gozde gidiyo diye. 😁
Anti depresan kullanıyo bunun speği..Kaldıramıyor kendini bi türlü..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gözde bir kere daha tavan yapmisti bu sene. Aynisini yapar diye bi delilik yaptim aldim sattim. Cok almadim ama uzun zaman sonra hesaba arti gelmesi sevindiriyo.
Sevgili ortaklar siz hepiniz birgün gelir gidersiniz ama ben yine kalırım demirbaş oldum artık,bakmayın sesim çıkmadığına takipteyim [emoji846]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayrıca gözdeyi götürene dikkat edin bakın tanıyacakmısımız[emoji6]
Burada çevrilen flmin kopyası gözde sahnesinde vizyonda tek üzüntüm elit arkadaşında dediği gibi giden trene atlayan küçük yatırımcı,aniden bir şelaleye yakalanmadan kaçabilseler bari
Bizimki bugün 2.18 i görünce ardından alım emirleri silindi be satışa emir girilip baraj oluşturuldu. İşte hep bunlar işlem bazlı manipülasyon. Takan var mı? Tabi ki yok! Tam bir orman kanunlarının hüküm sürdüğü bir alanda dolaşıyoruz [emoji23][emoji23][emoji23]
Sırası gelmişken açık satış hakkında yazdıklarınızı destekliyorum. Bu konuyu ben de farklı ortamlarda dile getirdim geçen hafta. Derinlik bilgisinin verildiği bölümde açığa satış emirlerinin farklı renkte gösterilmesi akıllara yattı. Teknolojik olarak mümkün. Nasdaq ve Dow Jones da level II (derinlik) bilgilerinde emirler fiyat ve miktarlarıyla tek tek gösteriliyor. Biz de toptan. Eğer belirli fiyattaki emirlerinin dağılımını görmek isterseniz tabi ki matriks de mümkün ama ABD'deki gibi anlık akıcı değil. Eğer biz de derinlik bilgileri her fiyat ve miktar tek tek verilirse, açığa satış emiri farklı renkte derinlikte gösterilirse ky için çok daha adaletli olur.
Yatırım tavsiyesi değildir!
https://i.hizliresim.com/XXBzoD.png
Tahmin ettiğim gibi senaryo aynı yönetmen aynı oyuncular aynı sadece salon değişik aslında pekte değişik sayılmaz bunlar ülker gurubuna tecvz etmeye alışmışlar bir söz vardır ya hani"köpeksiz köy bulmuşlar değneksiz dolaşıyorlar" yapıcak bişey yok kendi tahtalarına sahip çıkamayanlar utansın !
https://i.hizliresim.com/G0vjrr.png
Yatırımfinans ve alan yatırım satmış marbaş almış görünüyor yersen [emoji846]bide araya yatırımın yancısı citi görüntüsü var yersen [emoji846]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Sormak lazım acaba marbaş a bu mktkm tutkusu aniden mi hasıl oldu yoksa zaten yok öyle bişey mi diye
Bir şarkı vardı hani ne kadınlar sevdim zaten yoktular [emoji846]
Pusudayız üstad burdan mal kaptırmayız!!
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gözde pastası kardeşim yanlış olmasın sadece aynı kurumların mktkm da yaptıkları şeyin aynını gözde de sahneliyorlar buna dikkat çekmek içşn paylaştım bizlik bi durum yok şimdilik [emoji846]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Mar baş ve gedik alışlarına ilişkin senaryo nasıl devam edecek sancaktar sizce..
Ben bu kurumları ciddiye almıyorım açıkcası çünki bunlarda hisseyi yukarı götürecek gerçek yatırımcı sayısı çok az,genelde vurkaçcı günlükcü ve açıkcıların bol olduğu kurumlar olarak görüyorum genelde yatırımfinansla birlikte harekey ediyorlar sanırım buralardan işlem yapan asıl büyük oyuncuds aynı kişi yada kişiler tabi küçüklerde var,sonuç olarak dikkayle takip edilmrliler şayet geçen sefer yaptıkları gibi bunlara A1 de katılır ellerindrki lotları çoğaltır en son sshneye birde citi çıkarsa bize doğru yabancı bir cisim yaklaşıyor demektir[emoji846]ama tsbi bu benim kendi görüş ve doğrularımdır kimseyi bu konuda etkilemek istemem bana doğru gelen bsşkasına yanlış gelebilir saygı duyarım herkezin kendince bir görüşü tarzı tercihi vardır
O çete burdan gitti zaten 14 şubat sevgililer gününde öptüler bu tahtayı o günki işlem ve pastaya bak şu an gözdedeki çeteyi göreceksin [emoji846]
14 şubat mktkm sabah artı açmıştı giderek artan işlem hacmiyle hisse 3 üstüne attı ve sabah seansını artı yedi gibi 3.14 giyatından kapadı,ikinci seans başladığında hafif yeşil yakıpı sonra şelale yaparak hisseyi on dakikada tabana yapıştırdılar satmaya bile fırsat vermediler tabanda üç milyon lot bekliyordu ve sen elindeki malı tabandan bile satamazdın,ertesi gün bir taban ve sonrasında eksi on beş
Peki ne olmuştu şirketten tek bir kötü haber yada ülkede herhangi bir olumsuzluk yoktu neden niçin sorusunun cevabını akşam takasta gördü herkes,başta yatırımfinans ve yancıları A1 citi iki günde tek bir küçük yatırımcıya hisse sattırma fırsatı vermeden tam 8 milyon lot sattı sonra fermuarı çekti ve gitti [emoji846]
Umarım yanılırım ama gözde tahtasında aynı çakallar dolaşıyor sonu benzemez inşallah
Gözde ağır tahta o kadar hızlı hareket edebileceklerini sanmıyorum. Gerçi bu durum yukarı çıkışı içinde geçerliydi, fakat garip bir çıkış sergiledi. Makinanın o tarihteki fiyatına gelecek olursak sizce o kadar hisseyi kime sattılar. Bunların hepsi bana göre patronun çeşitli yatırım firmalarından yaptığı oyunlarından ibaret. Tüm yatırım şirketlerinde hesapları ve broker ları var onlar aracılığıyla hareket yaptırıyorlar. Ben sanmıyorum ki yatırım şirketleri o kadar bağımsız cirit atabilsinler.
Aslına bakarsan burda yatırım şirketlerinde pek suç yok yani sen istediğin yatırım şirketinde istediğin kadar hesap açar be hepsinden ayrı ayrı işlem yapabilirsin buna kimse karışamaz hatta o yatırım şirketleride sana bu hisseyi neden alıyorsun niye satıyorsun demez onlar alacağı komisyona bakar,asıl olan bu yatırım şirketlerinden kim yada kimlerin bu işlemleri yaptığıdır,ve malesef işleri güçleri sadece borsa olan borsadan para kazanan insanlar var bunlar senin benim gibi küçük ölçekli değiller bunların kimler olduklarıda belli,yani spk da imkb müdürüde bu piyasayla içli dışlı olan herkes de biliyor tanıyor bu adamları fakat yaptıkları mevcut kanunlara göre malesef suç değil,serbest piyasa adamın parası adamın keyfi istediği hisseyi istediği yerden alır istediği yerden satar ister az satar ister hepsini satar birşey diyemezsin,bazan çok abarttıklarında spk bunlara sözüm ona ceza veriyor komik komik üç ay işlem yasağı birde 26 bin tl para cezası [emoji3]yaa el insaf adam bir hisseden milyonlar götürmüş aldığı cezaya bak adamlar o parayı restorantta garaona bahşiş bırakıyor nerdeyse,üç ay işlem yapamaz yasağı ne yaa bu heriflerin kapısında kaç tane adam var sanki onların üzerinden hesap açıp işlem yapamaz mı ki yapıyprda zaten [emoji846]
Sözün kısası bu mevcut yasalarla bunlara engel olamak mümkün değil,getir manifülasyona iki yıl hapis ve beş milyon para cezası sıkıyorsa yapsınlarda görelim !
Mktkm ı 1.5 dan 3.14 e çılarmışlardı gözdeyide 2 den 4 e çıkarmış olmaları normal [emoji846] ve biliyormusunuz ben mktkm dan dolayı gözdeyide takip ederim gözde 2.15 İle 2.35 arası bunları hissede gördüm me yaptıklarını ve uapacaklarını da anladım buna rağmen tek lot bile almadım [emoji846]
Ama o vebale giremezsin ki her zaman yanılma payı var biliyorsun emin olamıyorsun ben böyle durumlarda kimseyi riske sokmak istemem korkarım mesul olmak ah almak en çok korktuğum şeydir bu yüzden çok emin olmadıkca kimseye bu yönde tabsiyede bulunamam,fakat burdan yola çıkarak bu üç kurumu önce yavaş sonra hafif sonra agresif bir şekilde bir hissede mal aldıklarını görürseniz takip edin önemli olan nereden girip nereden çıkacağınızdır yoksa bunlar acımasız davranır tabandan bile mal satamazsınız mutlaka aç gözlülük yapmadan onlardan önce kaçmak gerekir [emoji846]
Arkadaş gözde, ufuk, ülker firmanın tüm hisseleri gidiyor bizim ki bir kuruş kımıldamıyor. Böyle birşey olabilir mi oluyor işte.