Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5695 madde; 1 - 8 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Mktkm ı 1.5 dan 3.14 e çılarmışlardı gözdeyide 2 den 4 e çıkarmış olmaları normal [emoji846] ve biliyormusunuz ben mktkm dan dolayı gözdeyide takip ederim gözde 2.15 İle 2.35 arası bunları hissede gördüm me yaptıklarını ve uapacaklarını da anladım buna rağmen tek lot bile almadım [emoji846]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ortak keşke bize deseydin gidebilir diye

Yatırım tavsiyesi değildir!

2.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Ortak keşke bize deseydin gidebilir diye

Ama o vebale giremezsin ki her zaman yanılma payı var biliyorsun emin olamıyorsun ben böyle durumlarda kimseyi riske sokmak istemem korkarım mesul olmak ah almak en çok korktuğum şeydir bu yüzden çok emin olmadıkca kimseye bu yönde tabsiyede bulunamam,fakat burdan yola çıkarak bu üç kurumu önce yavaş sonra hafif sonra agresif bir şekilde bir hissede mal aldıklarını görürseniz takip edin önemli olan nereden girip nereden çıkacağınızdır yoksa bunlar acımasız davranır tabandan bile mal satamazsınız mutlaka aç gözlülük yapmadan onlardan önce kaçmak gerekir [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    Ama o vebale giremezsin ki her zaman yanılma payı var biliyorsun emin olamıyorsun ben böyle durumlarda kimseyi riske sokmak istemem korkarım mesul olmak ah almak en çok korktuğum şeydir bu yüzden çok emin olmadıkca kimseye bu yönde tabsiyede bulunamam,fakat burdan yola çıkarak bu üç kurumu önce yavaş sonra hafif sonra agresif bir şekilde bir hissede mal aldıklarını görürseniz takip edin önemli olan nereden girip nereden çıkacağınızdır yoksa bunlar acımasız davranır tabandan bile mal satamazsınız mutlaka aç gözlülük yapmadan onlardan önce kaçmak gerekir [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
    Dediğiniz her şey doğru. Ama bir sonrakiler için bana özelden bir mesaj atarsanız çok sevinirim. Peşin peşin benim açımdan hiç bir şekilde sizi sorumlu tutmayacağımı beyan ederim. Buradaki herkes şahit. Teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Dediğiniz her şey doğru. Ama bir sonrakiler için bana özelden bir mesaj atarsanız çok sevinirim. Peşin peşin benim açımdan hiç bir şekilde sizi sorumlu tutmayacağımı beyan ederim. Buradaki herkes şahit. Teşekkürler

[emoji846]peki birdaha bu çeteyi takip ettiğim bir hissede farkeder ve yakalarsam size bakın çete burda takip edin derim ne yapacağınız yada yapmayacağınız sizin tercihinize kalır

5.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku
    [emoji846]peki birdaha bu çeteyi takip ettiğim bir hissede farkeder ve yakalarsam size bakın çete burda takip edin derim ne yapacağınız yada yapmayacağınız sizin tercihinize kalır

Aynen dediğiniz gibi. Yetişkinler kararlarını kendileri verirler [emoji6][emoji41][emoji6]

6.  Alıntı Originally Posted by sancaktar Yazıyı Oku

gozde 4,03 olmuş [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bizimki kıpraşmak için bir yerlerini yırtıyor[emoji23][emoji23][emoji23]

7.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku

Yanılmadığıma üzüldüm gördünüzmü gözde nin halini yazık oldu yukardan atlayan küçük yatırımcıya,ama benim vicdanım rahat daha iki gün önce gözde topiğine yazdım elimden geldiğince uyarmaya çalıştım mktkm da yaşadığımız olayı anlattım oyun kuranlarıda söyledim umarım beni ciddiye alan olmuştur [emoji17]

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •